[quote]#post1650639
Dokładnie,w sobotę 14.45 super godzina tylko tak jak piszesz nie mody na chodzenie na Pasy.
Na gts-e w poniedziałek w dniu meczów czytałem poszło 3,5 tyś biletów u nas obym się mylił pójdzie max 1000[/quote]
Zazwyczaj idzie ponad 2 tys. Nieraz bywało że 2 dni przed meczem nie było nawet 6 tys. miejsc sprzedanych, a finalnie frekwencja ponad 10k. Teraz jeszcze 3 dni sprzedaży.
-
-
Cracovia 3 - 4 GKS Katowice, sobota 9 listopada 2024, 14:45
Spoko. Pewnie będzie 10-11K, bo tylu nas ostatnio chodzi. A kto nie chodzi - jego strata.
- Edytowany
[quote]#post1650644 Spoko. Pewnie będzie 10-11K, bo tylu nas ostatnio chodzi. A kto nie chodzi - jego strata.[/quote]
Dokładnie tak. Co i tak nie zmienia faktu, że to żenująca frekwencja jak na to co pokazują piłkarze, bo i bez wyników byłoby 9-10 tysi. Za to będziemy na 3 miejscu w kwietniu z 4 punktami straty do Lecha to się każdy mało nie zesra za biletem. Tak będzie, zobaczycie. Do zobaczenia tradycyjnie na "E".
[b]Edycja z 07.11.2024 o godz. 07:58 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1650652 [quote]#post1650644 Spoko. Pewnie będzie 10-11K, bo tylu nas ostatnio chodzi. A kto nie chodzi - jego strata.[/quote]
Co i tak nie zmienia faktu, że to żenująca frekwencja jak na to co pokazują piłkarze, bo i bez wyników byłoby 9-10 tysi.[/quote]
Przesadziłem. Sprawdziłem frekwencję w analogicznym okresie w zeszłym sezonie i jednak tam to była tragedia. A 5126 osób z Mielcem w sobotę o 17:30 to już szkoda strzępić ryja, nie mogę na to patrzeć. Tak więc i tak jest plus jeśli chodzi o frekwencję.
Dzisiaj Dzień Kotleta Schabowego.
Życzymy wszystkim Naszym "kotleciarzom" , aby w dniu święta Ich przysmaku, zakupili bilety na sobotni mecz.
Mam pytanie do forumowiczów. W Krakowie będę o 6.15, dużo przed meczem. Prosto z pociągu wybieram się do rodziny na Wzgórza Krzesławickie.
Wie ktoś może czy ze Wzgórz Krzesławickich dojadę czymś bezpośrednio (MPK) w okolice naszego stadionu, czy z przesiadką będę musiał kombinować?
[quote]#post1650656 Mam pytanie do forumowiczów. W Krakowie będę o 6.15, dużo przed meczem. Prosto z pociągu wybieram się do rodziny na Wzgórza Krzesławickie.
Wie ktoś może czy ze Wzgórz Krzesławickich dojadę czymś bezpośrednio (MPK) w okolice naszego stadionu, czy z przesiadką będę musiał kombinować? [/quote]
Tramwaj nr 1 jedzie z Wzgórz Krzesławickich pod Muzeum Narodowe (przystanek blisko stadionu). Chyba jedyna opcja bez przesiadki. Google Maps pokazuje 23 przystanki od Jarzębiny do Muzeum Narodowe
Zainstaluj sobie apkę "jak dojade" - wpisujesz start i mete a apka Ci poda wszystkie polaczenia.
@RZ1975#42459
Dzięki. Skorzystam z tego połączenia 🙂
[quote]#post1650658 Zainstaluj sobie apkę "jak dojade" - wpisujesz start i mete a apka Ci poda wszystkie polaczenia.[/quote]
Do jak dojadę nie trzeba apki. Działa w przeglądarce.
jak juz sprawdzacie statystyki, to warto sobie porobic wykresy frekwencyjne w kolejnych sezonach i sprawdzic, czy zmienjszenie frekwencji w listopadzie jest stalą tendencja, mozna to pozniej wiazac z innymi statystykami i szukac korelacji (wspolczynnik zachorowan chocby, spadek temperatury, wzrost platnosci - szkola, ogrzewanie itp). i nawwet jakoies wnioski powysuwac, i dostac stopien doktora, jak Wojewoda za olow w karpiach. CHoc szkoda, ze on zatrzymak sie w karierze naukowej i poszedl w polityke,. Z checia poczytalby, rozprawe naukową o wplywie zawartosci olowiu w ciele karpia na srednia glebokosc plywania tegoz karpia w stawach zatorskich.
I co, gdzie są teraz Ci wszyscy krzykacze,żeby dzieciom ich trybunę składać! NIGDY W ZYCIU.
Ticket zanabyty, i hustek z tym że zimno, ciepło mnie dekoncentruje, dreszczyk emocji penetruje członki ;)
- Edytowany
[quote]#post1650661 jak juz sprawdzacie statystyki, to warto sobie porobic wykresy frekwencyjne w kolejnych sezonach i sprawdzic, czy zmienjszenie frekwencji w listopadzie jest stalą tendencja, mozna to pozniej wiazac z innymi statystykami i szukac korelacji (wspolczynnik zachorowan chocby, spadek temperatury, wzrost platnosci - szkola, ogrzewanie itp). i nawwet jakoies wnioski powysuwac, i dostac stopien doktora, jak Wojewoda za olow w karpiach. CHoc szkoda, ze on zatrzymak sie w karierze naukowej i poszedl w polityke,. Z checia poczytalby, rozprawe naukową o wplywie zawartosci olowiu w ciele karpia na srednia glebokosc plywania tegoz karpia w stawach zatorskich.[/quote]
A i inne prace doktorskie też by były ciekawe, np.: [i]"Moda na "damskie" torebeczki na ramię noszone przez hooliganów oraz brak wożenia flag osiedlowo-klubowych na mecze poprzez trzymanie ich w stadionowych magazynach, a malejący ruch kibicowski." 😜
[/i]
Kontynuując offtopic, tu jest dość bogaty zasób osobliwych tytułów prac doktorskich i habilitacji:
https://echodnia.eu/radomskie/niby-powazni-ludzie-a-takie-glupoty-badaja/ar/8679969
Uczyniłeś mi dzień piękniejszym ;)
[quote]#post1650663 I co, gdzie są teraz Ci wszyscy krzykacze,żeby dzieciom ich trybunę składać! NIGDY W ZYCIU.
[/quote]
Nie jestem krzykaczem, więc nie wiem czy to do mnie, nie chcę się też powtarzać, ale zawsze będę twierdził, że plac zabaw może być za trybuną. Co innego trybuna rodzinna/dziecięca, a co innego plac zabaw.
To jest trybuna rodzinna. Dla rodzin z wózkami, dla rodziców z dziećmi które jeszcze nie do końca wysiedzą spokojnie cały mecz. Ale rodzić ma je w zasięgu wzroku i może oglądnąć mecz. Przyjść na mecz i siedzieć z dzieckiem za trybuną to ja pitole. Albo nie idę wcale jak nie mam opieki dla dzieci, albo w nich nie zaszczepiam życia meczowego i Cracovii.
Mam to szczęście, że moje pociechy powoli mogę już kierować w stronę innych sektorów. Na razie na D nie chcą iść bo za głośno.
Choć wtedy ciężko im zbierać vlepki do dzienniczka obecności. ;)
I tak jest to trybuna rodzinna w chuj, i myślę, że dzięki niej na stadionie od czasu otwarcia, jest zajęte więcej miejsc siedzących niż by było gdyby konstrukcja stała i nie było tego"placu zabaw".
[quote]#post1650666 Kontynuując offtopic, tu jest dość bogaty zasób osobliwych tytułów prac doktorskich i habilitacji:
https://echodnia.eu/radomskie/niby-powazni-ludzie-a-takie-glupoty-badaja/ar/8679969 [/quote]
"Górotwór jako materiał prosty z zanikającą pamięcią"
Przed meczem z Górniczym Klubem Sportowym dobrze by było poznać ich obszary zaniku pamięci. Najlepiej w ich polu karnym...
[quote]#post1650671 [quote]#post1650666 Kontynuując offtopic, tu jest dość bogaty zasób osobliwych tytułów prac doktorskich i habilitacji:
https://echodnia.eu/radomskie/niby-powazni-ludzie-a-takie-glupoty-badaja/ar/8679969 [/quote]
"Górotwór jako materiał prosty z zanikającą pamięcią"
Przed meczem z Górniczym Klubem Sportowym dobrze by było poznać ich obszary zaniku pamięci. Najlepiej w ich polu karnym...
[/quote]
Dojebałeś do pieca ;)
[quote]#post1650656 Mam pytanie do forumowiczów. W Krakowie będę o 6.15, dużo przed meczem. Prosto z pociągu wybieram się do rodziny na Wzgórza Krzesławickie.
Wie ktoś może czy ze Wzgórz Krzesławickich dojadę czymś bezpośrednio (MPK) w okolice naszego stadionu, czy z przesiadką będę musiał kombinować? [/quote],
Tramwaj linii 1 od przystanku Jarzębiny , wysiadasz na przystanku pod Cracovią, przed Alejami .
W sobotę jeżdżą co 20 minut , więc sprawdź sobie rozkład jazdy .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)