Sorry kto taki odpadł bo nie wiem?
-
-
Lechia Gdansk 1 - 2 Cracovia, niedziela 3 listopada 2024, 17:30
[quote]#post1649045 Sorry kto taki odpadł bo nie wiem?[/quote]
Mena - kontuzja, pewnie do końca sezonu
Co mu się stało? Oglądałem jednym okiem mecz Piast - Lechia... Nie pamiętam jakiegoś dramatycznego faulu ? Poślizgnął się w szatni, czy co?
[quote]#post1649053 Co mu się stało? Oglądałem jednym okiem mecz Piast - Lechia... Nie pamiętam jakiegoś dramatycznego faulu ? Poślizgnął się w szatni, czy co?[/quote]
Tak,kolega pod prysznicem poprosił,żeby podał mu mydło i wtedy się poślizgnął 😁
[quote]#post1649053 Co mu się stało? Oglądałem jednym okiem mecz Piast - Lechia... Nie pamiętam jakiegoś dramatycznego faulu ? Poślizgnął się w szatni, czy co?[/quote]
Przy tej akcji sam na sam w około 52 minucie, przy sprincie naciągnął mięsień dwugłowy. Kończył akcję kulejąc, po niej już na boisko nie wrócił.
- Edytowany
Każdego rywala trzeba szanować, bo różne cuda nasza liga widziała. Ale w Gdańsku trzeba zagrać na maksa. Tam chyba zazwyczaj grało nam się dobrze...
Z każdego bilansy bramek: ogólnego, naszego na wyjazdach, ich u siebie po prostu ich miażdżymy. Tylko paradoks E-klasy ich broni. Oby nie w niedzielę.
O CRACOVIO
TEN MECZ MUSIMY WYGRAĆ...
- Edytowany
Pytanie do Lajkonika. Czy nie mógłby robić zestawienia ostatnich pięciu meczów w lidze naszych i rywala oraz pięciu ostatnich z uwzględnieniem dom/wyjazd?
Czyli dla najbliższego meczu 5 naszych wyjazdów i pięciu domowych betonów.
Ten mecz czasami nie bedzie transmitowany na TVP Sport??
Mogli by już grać.....
To czekanie jest denerwujące
Jest transmisja w tv
Już teraz?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/61c85068-d41a-45db-a811-071d4a70d310-jpeg-11676358.jpeg[/img]
To paradoksalnie nie jest takie głupie. Stracone bramki poprawiają u naszych mobilizację.
Lechia weźmie to sobie do serca i nic nam nie strzeli.
Oby nie podziałało to na naszych demotywująco, bo będzie nerwowo do samego końca
Po chujowym meczu z Lechem , mecz z Motorem do 72 minuty nie wyglądał jakoś mega budująco. Nie wolno zlekceważyć betonów i w jakikolwiek sposób budować cień nadzieji na korzystny wynik dla nich. Pełna koncentracja i 3 pkt dla Cracovii.
[quote]#post1649069 Pytanie do Lajkonika. Czy nie mógłby robić zestawienia ostatnich pięciu meczów w lidze naszych i rywala oraz pięciu ostatnich z uwzględnieniem dom/wyjazd?
Czyli dla najbliższego meczu 5 naszych wyjazdów i pięciu domowych betonów.[/quote]
@Creative#33202 zerknij proszę:)
Mecz gramy o 17.30, na razie ta pora meczu jest dla nas nadzwyczaj korzystna, do tej pory w tym sezonie zagraliśmy o 17.30 trzy spotkania, wszystkie koncząc wygranymi. Odpowiednio w Kielcach, u siebie z Górnikiem i u siebie z paprykarzami.
Tego nie można zepsuć! 😉
A tak na poważnie, to chyba pierwszy wyjazdowy mecz od jakiegoś czasu, w którym zwycięstwo jest niejako obowiązkiem, nie wypada z tego meczu nie wyciągnąć kompletu oczek. Oczywiście nie chodzi o lekceważenie przeciwnika osłabionego kadrowo i z problemami finansowymi, ale dlatego, że jesteśmy po prostu lepsi we wszystkich aspektach. Niech będzie to znakomite połączenie pięknej frekwencji, skutecznej Cracovii i finalnej victorii.
- Edytowany
Ostatnio tak pewny zwycięstwa przeciwnika byłem przed Radomiakiem.
Czyli winny się znalazł.
Hmm, ciekawe czy stracimy jedną bramkę, bo to że zapakujemy 2, 3 lub też pięć, to warunek konieczny, no i zupełnie wystarczający.
O co chodzi, całe A2 wykupione na mecz z Gksem, czyżby cygany ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)