Tu akurat wrzucę kamyczek do ogródka. W sierpniu tkwiąc w sakrucko długiej i przeciągającej się w czasie kolejce poprosiłem miłe panie o spotkanie z kierownikiem sklepu. Spytałem czy nie prościej było by zrobić dwa stanowiska kasowe i skrócić o połowę kolejki, które w dniach meczowych zawsze są. Otrzymałem odpowiedź, że nie tyle planują, ale że już podjęli decyzję i będzie to wykonane. We wrześniu.
Jest już druga połowa października, dalej na jedną kasę, kolejki stoją, a co któryśtam rezygnuje z zakupu, bo szkoda mu czasu.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Może jest problem z personelem? Druga kasa by się przydała właściwie tylko podczas wydarzeń. W tygodniu jedna starczy. Może brak chętnej rezerwowej, przeszkolonej osoby na jeden dzień roboty co drugi tydzień?
- Edytowany
Ale tam są trzy dziewczyny, które w zasadzie robią te same czynności, sądzę, że w obecnym składzie w newralgicznych momentach w zupełności by sobie poradziły
https://www.youtube.com/watch?v=P8POyp60fk4
Będę panem czepialskim, ale
1. kupujcie karnety
2. kupujcie online
- Edytowany
Rozmowa była, jak rozumiałem o sklepie klubowym. Rzeczywiście płaci się dłużej niż wybiera.
[quote]#post1648121 Rozmowa była, jak rozumiałem o sklepie klubowym. Żeczywiście płaci się dłużej niż wybiera.[/quote]
"Rzeczywiście..."... wybacz...
Dzięki
A, racja - sorry, myślałem, że chodzi o bilety.
Niemniej jednak, da się tam też zrobić zakupy online. Jak jest duża kolejką, to można przymierzyć, wybrać , a następnie zamówić online.
[quote]#post1648086 Doprawdy, biedny ten Kolejorz, nie stać go na własną muzykę do swojego "hymnu". Żenada.[/quote]
W 1972 roku to nie było takie ważne i dla kogokolwiek zajmujące jak dla pana Czarka dzisiaj. Teraz to nie jest plagiat wg przepisów bo melodia została mocno zmieniona.
Po blisko 40 latach nikomu nie przyszło do głowy by drastycznie zmieniać historyczną już dla klubu melodię, przy której zdobywał swoje pierwsze tytuły. Pan Czarek jednak napisze, że to Żenada. Pan Czarek pewnie ma niewiele ponad 20 lat i nie pamięta tamtych czasów. Pan Czarek lubi się przyjebać po prostu bo nic mądrego nie ma do napisania.
Ale czasem o to chodzi by przy meczyku zaglądnąć i coś na szybko kupić.
Turyści nie będą zamawiać online, zdecydowanie w dniu meczowym powinni mieć wzmocnioną ekipę sprzedażową.
Na katering na meczu narzekamy, a przecież najeść i napić się można przed czy po meczu.
Skoro o hymnach mowa...
https://www.youtube.com/watch?v=CLUaVnQ794w
- Edytowany
Po wysłuchaniu hymnu Niecieczy nie wierzyłem, że kiedyś jeszcze doznam podobnego wzruszenia.
Dziękuję Ci @Bambusfeld#4542
[quote]#post1648137 Ale czasem o to chodzi by przy meczyku zaglądnąć i coś na szybko kupić.
Turyści nie będą zamawiać online, zdecydowanie w dniu meczowym powinni mieć wzmocnioną ekipę sprzedażową.
Na katering na meczu narzekamy, a przecież najeść i napić się można przed czy po meczu.[/quote]
Ja zawsze catering meczowy jem dzień wcześniej, na wieczór.
Kulisy: https://www.youtube.com/watch?v=BvMqJQcrxts
Zaraz będę w domu to na TV odpalę.
Oczywiście wszyscy OK obowiązkowo klikają.
Taktyka była prosta. Śpiewamy tylko przyśpiewki Kolejorza by piłkarze czuli się jak na wyjezdzie, a wiadomo, na wyjeździe zazwyczaj wygrywamy w tym sezonie 😁
Jakby Cracovia miała taki hymn jak Łęczna, to bym przychodził na mecze w 5 minucie, żeby tego nie słuchać.
Napierdalajcie dalej na Maleńczuka.
Mamy najlepszy hymn w Polsce i moim zdaniem jest nie do przebicia.
Kumpel z Poznania, co był ze mną na meczu, mówił, że się autentycznie wzruszył w trakcie śpiewania, a znam go bardzo długo i wiem, że raczej rzadko się wzrusza.
- Edytowany
Pan Maciej Maleńczuk, nasz nie jest idealny , ale Lecha i onych, biesiadnie
- Edytowany
Maleńczuk to jedno , hymn to drugie. Maleńczuka nie cierpie ale na muzyce się zna wybitnie. Jego hymn jest piękny, on brzydki .
Hymny Lecha i Łęcznej biesiadne , no to prawda, ale posłuchajcie hymnu Motóru , "Koziego grodu duma". Gdzieś to już słyszałem.
https://www.google.com/search?q=Motor+hymn&rlz=1C1ONGR_plPL1064PL1064&oq=Motor+hymn&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyCQgAEEUYORiABDIHCAEQABiABDIICAIQABgWGB4yCAgDEAAYFhgeMggIBBAAGBYYHjIKCAUQABiABBiiBNIBCDMzNDNqMGo3qAIIsAIB&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:62c7fdab,vid:eFT8g9YCzqU,st:0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)