[quote]#post1646108 [quote]#post1646105 Dawać te 36 jeszcze ale to już!!🫣🤯[/quote]
Przecież jutro padnie 11k, pojutrze pewnie 13k, więc po co zaklinać te 10k. W każdym innym meczu owszem, to było by bardzo miłe zobaczyć 10k na liczniku nie w dniu meczu, ale w tym przypadku to nie jest sufit. Te dostępne 13337 końcem tygodnia się wyprzeda [/quote]
Jutro, jak zwykle, przekręcą licznik i będzie dodatkowe dwa lub trzy tysiące biletów.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
- Edytowany
[quote]#post1645982 Hej wlasnie zakupilem 2 bileciki na meczycho. Wybieram sie w barwach Lecha na ten mecz jako piknik. Czy takie zachowanie jest dopuszczalne ? :) Pytam bo moja przygoda w kibicowaniu ekstraklasy dopiero sie zaczyna . Duzo rodakow mnie ostrzega zeby nie chodzic w obcych barwach po Krakowie ale wydaje mi sie ze ludzie przesadzaja.
[/quote]
Przez 360 dni w roku nic Ci się nie stanie. Jak idziesz z kolegą to śmiało, Twój wybór Twoja przygoda. Ale jak idziesz z partnerką lub dzieckiem to warto barwy schować pod kurtkę / do plecaka i wyjąć dopiero pod stadionem bo nie jest im takie ewentualne wspomnienie potrzebne.
Baw się dobrze i zdaj po meczu relację z wrażeń.
[quote]#post1646109 A jak się sprzedaje sektor widmo H3? Zakład, że na 96h przed meczem będą na niego jeszcze bilety?
Jak coś to zakładam się z pierwszymi trzema chętnymi Forumowiczami i realizuję zakład tj. przynoszę flaszki od razu przed meczem z Lechem. Oferta ważna do jutra do północy.[/quote]
kiedyś na jakiś niszowy mecz ze słabą frekwencją Pucharu Polski np trzeba zrobić happening i wypelnic w 100% ten sektor
Z sektorem H3 problemem jest cena o ile widoczność jest tam całkiem dobra to usytuowanie w rogu nie zachęca…
Bo wydając tyle za bilet można znaleźć dużo atrakcyjniejsze miejscówki i ot cały problem rozwikłany
Trzeba urządzić na H3 tzw antymłyn - 90 minut śpiewania o tym jak prowadzi się sąsiadka. Będzie komplet co mecz.
Kiedyś, około 10 lat temu, oglądałem derby z sektora H3. Nie kupiłem wcześniej biletu, bo miałem iść do pracy. Po czym w dniu meczu okazało się, że dam rady pójść na mecz. Podjechałem kilka godzin przed meczem, okazało się, że jest jeszcze kilkanaście biletów na H3. Kupiłem.
W meczu było 1-1, Saidi zmarnował pod koniec meczu setkę. Z tego co pamiętam z H3 to stamtąd nie widać sektora gości. Było tam wtedy kilku psiurów na partyzanta.
Nie widać sektora gości, połowy I oraz 1/4 boiska :D
[quote]#post1646109 A jak się sprzedaje sektor widmo H3? Zakład, że na 96h przed meczem będą na niego jeszcze bilety?
Jak coś to zakładam się z pierwszymi trzema chętnymi Forumowiczami i realizuję zakład tj. przynoszę flaszki od razu przed meczem z Lechem. Oferta ważna do jutra do północy.[/quote]
Jeśli ktoś się zastanawia czy wejść w ten zakład to taka mała wskazówka ode mnie.
Jest ostatni mecz sez. 22/23 z Wisłą Płock, mam "odebrać" wygraną od axe, obejrzeć mecz, wrócić do domu i jechać do teściowej.
Do domu wracam nad ranem, zgubione 300 zł i dwa telefony ( odzyskane 😅 ), odlewam się w kuchni i słyszę od starej że tak to jeszcze nie odjebałem nigdy 😎. Czy było warto ? Pewnie kurwa że warto !
- Edytowany
H3 - Sektor Zbłąkanych Dusz
[quote]#post1646153 Nie widać sektora gości, połowy I oraz 1/4 boiska :D
[/quote]
idealna miejscówka, jak na Siedleckiego przed remontem!
[quote]#post1646153 Nie widać sektora gości, połowy I oraz 1/4 boiska :D
[/quote]
Zgodzę się, że przez dach nie widać sektora gości i naszego rodzinnego, ale cały plac gry nic nie zasłania.
- Edytowany
Do wyprzedanego sektora D, niniejszym dołącza sektor B:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-30752022.png[/img]
Edit: Sektor E dołącza:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-09331945.png[/img]
A3 też wygląda jakby chciał przejść na szarą stronę mocy.
Za moment i E się wyprzeda (5 sztuk). Zastanawia mnie, dlaczego relatywnie tak słabo schodzą bilety na A1 i A2
Bo jest od Kraszewskiego.
Pasiacy idą sercem i wolą iść na mecz od Kałuży 😉
No to na B będzie gorąco ;)
0 11.15 na stronie dostępnych było 2639 biletów. Na 3 dni starczy?
Oprócz sektorów wyprzedanych jest 5 sektorów z iliścią dostępnych miejsc mniejszą niż 5. A, że są to głównie miejsca pojedyncze, to trudno je będzie sprzedać.
- Edytowany
Trzeba będzie zrobić kiedyś najazd na H3 forumowy:
Przy kracie ( kończącej sektor) wiadomo kto
W czapce Chelsea wiadomo kto,
paru w bluzach hokejowych też się bez trudu rozkmini, chłopaki od ciepłej wody będą parować a sekcja sportowa będzie miała krew na butach…
@staban#4107
Może na Motur?
[quote]#post1646173 0 11.15 na stronie dostępnych było 2639 biletów. Na 3 dni starczy?
Oprócz sektorów wyprzedanych jest 5 sektorów z iliścią dostępnych miejsc mniejszą niż 5. A, że są to głównie miejsca pojedyncze, to trudno je będzie sprzedać.[/quote]
Kto nie zdarzy kupić ten gapa..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)