Chuja prawda, wysłali wcześniej ochronę do domu i teraz nie ma.kto meczu chronić. Wielki chuj w dupe za to.co dzisiaj odjebaliscie.
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
[quote]#post1641506 Nie ma w tym w ogóle winy Pogoni, że chce grać, niestety 100% odpowiedzialności jest po stronie organizacyjnej klubu.[/quote]
Murawa nie nadaje się do gry.
Wszyscy to wiedzą.
C+ rządzi a Pogoń ma gdzieś nasz stadion.
To że mecz się odbędzie to jestem prawie pewien (bo pogoda się poprawiła) ale że bez kibiców to jest jakiś idiotyzm, ciekaw jestem kto to wymyślił
- Edytowany
Odwołali godzinę temu ochronę do domu, bo im się... wydawało, a delegat przyszedł, popatrzył, kazał wylać/wypompować wodę z ławek rezerwowych i grać niby można. Więc trzeba było kit walnąć, że zarezerwowana i opłacona na mecz ochrona z prywatnej firmy ratuje w innej części Cracova koty na drzewie.
- Edytowany
Ale się dalejcie manipulować...
nawet mi Was szkoda nie jest...
Organizatorem jest klub..
Pogoń ma chuja do gadania... pisanie ze teraz chca a wcześniej nie jest bzdetem wyssanym z palca cybermariana..
[quote]#post1641509 [quote]#post1641506 Nie ma w tym w ogóle winy Pogoni, że chce grać, niestety 100% odpowiedzialności jest po stronie organizacyjnej klubu.[/quote]
Murawa nie nadaje się do gry.
Wszyscy to wiedzą.
C+ rządzi a Pogoń ma gdzieś nasz stadion.
[/quote]
Nie nadaje się, bo była wymieniona w złym terminie, ja teraz chodziłem po swoim trawniku, gdzie ma żadnego drenażu, w klapkach i skarpetki mam suche. Nikt nie wiedział w klubie że we wrześniu pada ?
Pogoń liczy może na wlkowera ?
a co drenażu - jet ok. tylko zbiorniki /na deszczówkę/ są pełne i woda nie ma gdzie odpłynąć w Rącznej odprowadzją na pola.
No to idziemy na mecz, wchodzimy z bramą, to i policja i ochrona się zaraz znajdzie.....
- Edytowany
Paprykarski autokar ruszył na mecz
Jprdl...wczoraj się te kurwy z drugiej strony skompromitowały to zamiast to wykorzystać, to misie z wysokich stołków podają cybermarianowej kurwie tlen...
Chuj mnie strzeli...
Jeśli klub, nie znając decyzji co do meczu, jednostronnie odwołał ochronę, mimo że nie było takiej konieczności, to nie przyjmuję tego do wiadomości, bo to jest mój klub. Po prostu wypieram to ze świadomości.
[quote]#post1641515 Pogoń liczy może na wlkowera ?
a co drenażu - jet ok. tylko zbiorniki /na deszczówkę/ są pełne i woda nie ma gdzie odpłynąć w Rącznej odprowadzją na pola.[/quote]
Dla kolegi pytam, to drenaż nie odprowadza wody do kanalizacji ogólnospławnej wodociągów krakoskich, no chyba że te zbiorniki do do podlewania murawy, wtedy lać....
- Edytowany
Napewno jest nacisk ze strony Canal Plus żeby grać kurwunia, klub ma chuja do gadania taka prawda. Tylko te wszystkie komunikaty i granie bez kibiców to pachnie trochę Bareją ...
[quote]#post1641520 Napewno jest nacisk ze strony Canal Plus żeby grać kurwunia, klub ma chuja do gadania taka prawda. Tylko te wszystkie komunikaty i granie bez kibiców to pachnie trochę Bareją ...[/quote]
True
Złotówa przeliczył że jak odwoła ochronę o 14.00 a nie o 16.00 to zaoszczędzi 10000pln
Ale dziadostwo, ja pierdolę. Mam nadzieję (o ile to prawda z winami ze strony klubu) że mecz zostanie odwołany bo Prezes będzie miał problem z kibicami jak nic.
No to idziemy...
Na rts by to nie przeszło...
Za dużo wieśniakow z całego województwa się zjeżdża kilka godzin wcześniej 🤣🤣
Pierwszy minus dla prezesa !
Co znaczy idziemy? Albo coś ktoß wie albo nie a nie piszcie bzdur
Panie Drożdż co Pan za chałę odpierdala? Pokaż jaja w końcu do huja..
Piłkarze obu drużyn na boisku i "witają się z murawą".... 😂 🤡 🤡
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)