[quote]#post1630337 [quote]#post1630150 Bilety na Piasta dostępne w sprzedaży. [/quote]
Na stronie Piasta?:)[/quote]
Nie. Na naszej Pasiastej.
-
-
{1} Cracovia-Piast Gliwice 21 lipca, 14:45 Niedziela
Czyli na mecz Cracovii :)
Przy okazji będą kibice gości?
Ps.Zabieram plus 3/4 osobyna mecz.
3/4 osoby? Bez której ćwiartki? 😜
3 lub 4 ;).
Tutaj to zawsze ktoś się do czegoś dowali :)
[quote]#post1630425 3 lub 4 ;).
Tutaj to zawsze ktoś się do czegoś dowali :)[/quote]
Nieprawda.
PS: po emotikonie nie dajemy kropki.
Jaki skład przewidywalibysćie jako optymalny?
4 2 3 1?
BR - Ravas
LO - Olaffson
ŚO - Glik
ŚO - Ghita
PO - Kakabadze
ŚPD - Atanasov
ŚPD - Knap (bo raczej nie zdąży Al Ammari)
LS - Van Buren
ŚPO - Rakoczy
PS - Maigaard
N - Kallman
Jednocześnie ciekawy jestem realnej formy i wartości Rózgi, Biedrzyckiego i Bochnaka.
W sezonie jeśli nie będzie zbyt wielu kontuzji to ciężko będzie wypełnić limit minut młodzieżowców.
1-3-4-3
BR - Ravas
ŚO - Jaroszyński
ŚO - Glik
ŚO - Ghita
LP - Olaffson
ŚPD - Atanasov
ŚPD - Sokołowski
PP - Kakabadze
LN - Van Buren
N - Kallman
PN - Rakoczy
Po kiego grzyba piszecie, że Ravas to bramkarz, a van Buren napastnik, jakby to była jakaś wiedza tajemna? 😛
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/image-png-84390297.png[/img]
- Edytowany
@0dzin_z_butelki#9595 @loco#42364
Przypominam, że nadal obowiązuje przepis o młodzieżowca. Nie sądzę, by klub zdecydował się na taki falstart.
Nie zdziwię się jak zaczniemy z Burkiem na bramce lub Biedrzyckim na wahadle czy skrzydle. Nie wiem na ilu stoperów będziemy grać.
[quote]#post1630514 @0dzin_z_butelki#9595 @loco#42364
Przypominam, że nadal obowiązuje przepis o młodzieżowca. Nie sądzę, by klub zdecydował się na taki falstart.
Nie zdziwię się jak zaczniemy z Burkiem na bramce lub Biedrzyckim na wahadle czy skrzydle. Nie wiem na ilu stoperów będziemy grać. [/quote]
No to Rózga za Van Burena
[quote]#post1630498 Jaki skład przewidywalibysćie jako optymalny?
4 2 3 1?
BR - Ravas
LO - Olaffson
ŚO - Glik
ŚO - Ghita
PO - Kakabadze
ŚPD - Atanasov
LS - Van Buren
ŚPO - Rakoczy
PS - Maigaard
N - Kallman
Jednocześnie ciekawy jestem realnej formy i wartości Rózgi, Biedrzyckiego i Bochnaka.
W sezonie jeśli nie będzie zbyt wielu kontuzji to ciężko będzie wypełnić limit minut młodzieżowców. [/quote]
A kto w jedenastce młodzieżowcem ?
[quote]#post1630573 [quote]#post1630498 Jaki skład przewidywalibysćie jako optymalny?
4 2 3 1?
BR - Ravas
LO - Olaffson
ŚO - Glik
ŚO - Ghita
PO - Kakabadze
ŚPD - Atanasov
LS - Van Buren
ŚPO - Rakoczy
PS - Maigaard
N - Kallman
W sezonie jeśli nie będzie zbyt wielu kontuzji to ciężko będzie wypełnić limit minut młodzieżowców. [/quote]
A kto w jedenastce młodzieżowcem ?[/quote]
Nie musi być w 11.
3000 minut w sezonie :) Trzymam kciuki za Rozgę i jego szybki jakościwoy rozwój, może Biedrzycki nas też miło zaskoczy.
Ciężko mi sobie wyobrazić, że na Burka będziemy stawiać super często, płacąc dość poważną kwotę za Ravasa.
Nawet jak nie wyrobimy limitu całego tylko się do niego zbliżymy to i tak nie ma tragedii.
[quote]#post1630577 ... Nawet jak nie wyrobimy limitu całego tylko się do niego zbliżymy to i tak nie ma tragedii....[/quote]
Bzdura. Nie jesteśmy jakimś Rakowem, żeby olewać limit młodzieżowca. Miasto nam nie dopłaca, więc musimy liczyć się z groszem.
Się z premii za mistrza opłaci 😉
pewnie tak kombinowali w Czestochowie ;-)
Mecz z Piastem to podwyższone ryzyko ? Ktoś napisa na xie, że tak zadecydowano i nie będzie piwa normalnego tylko 0%.
Przy takim upale piwo samo w sobie jest podwyższonym ryzykiem ;-)
Jak nie ma piwa to nie idę.
😁😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)