A może sam Kroczek o tym nie wie?
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
[quote]#post1673179 Dobry trener kosztuje a dyletant jest za pol darmo[/quote]
I tu jest wlasnie clue problemu, ale z drugiej strony jak mawial klasyk: "kazdego fachowca mozna zastapic okreslona liczba studentow", wiec mamy "trenera" na slupa (kwestie formalne - licencja trenerska) i dobrze rozbudowany sztab :) Ja tam w tym widze kontynuacje wizji profesora, a i nawet nowe lawki rezerwowych, szyld nad sklepem i chyba nienajgorszy marketing w gratisie dostalismy :)
O tym samym pomyślałem. Dróżdż wpadł na pomysł zbudowania struktury trenerskiej, w której trener to mało istotny element. To się miało kręcić niezależnie od nazwiska. Coś jak w korpo - z dnia na dzień blokują Ci kartę i na drugi dzień ktoś inny wskakuje w trybiki.
No a tu wyszedł jeden wielki CHUJ bo ta zgraja jak widać nic nie potrafi.
- Edytowany
Kroczek to najlepszy psycholog-motywator wśród trenerów, ale już niekoniecznie najlepszy trener wśród psychologów.
Natomiast jeden z najsłabszych niestety trenerów wśród trenerów.
Dlatego utrzymał rok temu zespół przygotowany wcześniej przez kogoś innego. Gdy jednak trzeba było przygotować zespół do rundy wiosennej samodzielnie to nawalił całkowicie (wraz z 16 dyrektorami-sztabowcami).
- Edytowany
Na co Kroczek liczy,że w nowym sezonie forma wystrzeli ?
[quote]#post1673215 ... Dlatego utrzymał rok temu zespół przygotowany wcześniej przez kogoś innego. Gdy jednak trzeba było przygotować zespół do rundy wiosennej samodzielnie to nawalił całkowicie (wraz z 16 dyrektorami-sztabowcami)...[/quote]
A runda jesienną?
I z tymi umiejętnościami motywacyjnymi też bym nie przesadzał.
Zastanawiam się, bo jesteś trenerem na dorobku, który daj Ci Boże ma lata pracy przed sobą ( niekoniecznie tutaj) dlaczego brak takiej właściwej samooceny, tego, że widać że już nic nie wymyślisz w tym miejscu - zwyczajnie powiedzieć "zebrałem doświadczenie za które dziękuję jednak przerósł mnie poziom, ilość zawodników z całego kontynentu i odejść z honorem...
Naprawdę warto tak kurczowo trzymać się stołka, który ktoś podstawił po znajomości bo przecież niczym sobie na bycie I trenerem najstarszego klubu w Polsce nie zasłużyłeś??
Takie zabawy w futbol sobie możesz urządzać w wiślanach, orłach i innych- tam możesz co mecz wpajać te bajeczki o zarządzaniu meczem, przejściach z defensywy do ofensywy.
Dodaj do swojego pięknego słownika pojęcie HONOROWA POSTAWA wraz z jego znaczeniem.
Gruby szuka pomysłu na wyjście z kryzysu wśród kibiców 😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-05/img-1371-jpeg-51644002.jpeg[/img]
Myślałem w pierwszej chwili, że to fejk, ale nie... 😂
Juz dobre kilka lat temu pisalem tu na forum o opcjach w stylu glosowanie sms (oczywiscie platne) celem ustalania wyjsciowej 11stki. Ciesze sie ze moglem pomoc :)
[quote]#post1673269 Gruby szuka pomysłu na wyjście z kryzysu wśród kibiców 😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-05/img-1371-jpeg-51644002.jpeg[/img][/quote]
Noo, taki kibic konsultingowy może mieć przyszłość...
Zatrudnią go do sztabu
- Edytowany
@SaNtO#842 wołają Cię xD
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-05/obraz-png-26779699.png[/img]
ZAPI3RDALAĆ!
- Edytowany
Współpraca z Politechniką Krakowska w obszarze analizy danych, współpraca z AGH w obszarze zarządzania i marketingu, xhuj wie jeszcze z jakimi innymi podmiotami, prezes w Bentleyu, na wykładach wszędzie, doktorat i książki, kluby partnerskie...a rzeczywistość wygląda tak, że od 2 ostatnich meczów rundy jesiennej i przez całą wiosenną 3 wygrane, gra od której krwawią oczy i pierdolenie o subfazach i skokach pressingowych...
*Kadra Zarządzająca Klub Mem...poprostu Mem...*
PS. W kolarstwie funkcjonuje pojęcie na takie środki a brak efektu :" Więcej sprzętu niż talentu"...
PS2. Zacznę szukać ogłoszeń Cracovii na stanowisko 1 trenera 1 zespołu na OLX...
* korekta na skutek słusznej uwagi Darka ;)
Jedno "ale" Pawle, memem jest Zarząd, są ludzie kierujący i zarządzający, nie Cracovia.
Co do meritum, nic dodać, nic ująć
[quote]#post1673269 Gruby szuka pomysłu na wyjście z kryzysu wśród kibiców 😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-05/img-1371-jpeg-51644002.jpeg[/img][/quote]
akurat bardzo fajna zabawa... Ja z samego forum znam przynajmniej z 10-u trenerów-selekcjonerów nie tylko Cracovii ale i kadry.
Fajnie jakby Potter napisał...
Mam nadzieję ,że następny konkurs będzie na cele transferowe
PS: ten post jest na poważnie. Wiem ,że forum weszło (nie bez racji zresztą) w tryb "WSZYSTKO QM ŹLE" ale ta zabawa akurat fajna . Bawmy się ostatnimi 2-a kolejkami BO CO NAM POZOSTAŁO jak drużyna w tabeli wiosny ino Puszczę (bramkami) wyprzedza.
[quote]#post1673281 @SaNtO#842 wołają Cię xD[/quote]
krótko i kreatywnie to się nie da ;) dajcie Kroczkowi mój numer to mu to jeszcze zdążę ustawić w tym tygodniu
przypomniał mi się taki mem, który widziałem ostatnio apropo.
wymiana sms z kurierem. gość dziękuję za przesyłkę i pisze żargonem kierowców: szerokości i suchości
na co kurier odpowiada: szczerze mówiąc wolałbym wąsko i mokro
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-05/image-png-98379200.png[/img]
Curwa Kyrk...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)