Kroczek jest młody, wydaje mi się że nie ma poważania w drużynie. Brak mu charyzmy. W czasie meczu nie widać reakcji, pobudzania zawodników, dyrygowania. Stoi przy linii jak kibic. Z tej mąki chleba nie będzie. Sam zrezygnuj, wstydu oszczędź.
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
Rozstańmy się kulturalnie i podziękujmy Kroczkowi za poprzedni sezon, że utrzymał zespół bo potrafił go świetnie zmotywować do walki w trudnej sytuacji. Psychologiem okazał się więc bardzo dobrym ale trenerem niestety fatalnym (musi się jeszcze dużo uczyć).
Niestety zniszczył Rakoczego, który był lepszy od Hasica bo przynajmniej strzelał czasem bramki i to ważne jak z Rakowem w przedostatniej kolejce poprzedniego sezonu co dało utrzymanie w ekstraklasie (Hasic nie zdobywa goli i gra egoistycznie). Oddanie Bochnaka i Atanasova (lepszy odAl Ammariego) też było niefortunne bo by była przynajmniej jakaś rywalizacja w drugiej linii (nawet gdyby ci zawodnicy nie wychodzili w podstawowym składzie.
Jeśli Kroczek zostanie i nie wzmocnimy składu to niestety w przyszłym sezonie będzie nam bardzo ciężko się utrzymać w lidze (odchodzi Kallman i jeszcze ktoś).
- Edytowany
Nie ten wątek, sorry.
[quote]#post1672198 Piłkarzyny ch... grają. U19 bliska spadku, U17 bliska spadku, hokej w ruinie.
Co jeszcze, qrwa?![/quote]
Jeszcze kurwa może awansować.
Zmieńcie tytuł wątku na bardziej adekwatny:
Dawid Kroczek - trener BezNadzieja
Pasiakcinq2 zmienił tytuł na Dawid Kroczek, trener Beznadzieja.
Wielki taktyk, a kopacze gubią się nawet przy rozpoczęciu gry po stracie bramki. Trzech podań twoje wkłady do koszulek nie potrafią wymienić. Między atakiem, a obroną jest 50 metrów przestrzeni tą drożyna wygląda jakby grała bez pomocników. Hasic z Kalmanem zamiast grać to się mało nie pobili na boisku, bo nie wiedzą co mają grać. Zero pressingu i próby odbioru piłki na połowie Lechii, tylko cofka i bronienie się całym zespołem ze spadkowiczem w meczu u siebie to jest kurwa kryminał.Ten cały Smiglewski to by miał problem z graniem w rezerwach taki to talent.
16 latek Polak miał więcej udanych zagrań w 10 min niż każdy z pozostałych kopaczy przez cały mecz, ale jego pewnie też zaraz spierdolisz, jak spierdoliles Rózgę i Bzdyla.
Wypierdalaj jak najdalej.
[quote]#post1672190 Kroczek jest młody, wydaje mi się że nie ma poważania w drużynie. Brak mu charyzmy. W czasie meczu nie widać reakcji, pobudzania zawodników, dyrygowania. Stoi przy linii jak kibic. Z tej mąki chleba nie będzie. Sam zrezygnuj, wstydu oszczędź.[/quote]
Też tak uważam..trafnie
Czy ta miernota dalej jest w Klubie? Może mu trzeba pomóc żeby wypierdalał jak najdalej
[quote]#post1672098 ... Rozbudowany sztab, trenerzy, analitycy, asystenci, asystenci asystentów chuj wie co jeszcze, tylko gry nie ma, wyników nie ma, ogólnie chujnia....[/quote]
Niby Cracovia od nowa a wyniki po staremu ... przykro..
W pewnym momencie , przerwie spowodowanej faulem, naliczyłem SIEDMIU naszych sztabowców wokół 3 zawodników. To chyba lekkie przegięcie .Przecież ich ilość nie przekłada się na wytrenowanie zawodników i ich jakość gry.
- Edytowany
Brak mi słów tego nie da się oglądać. Durna organizacja Klubu spowoduje że odechce się ludziom chodzić na mecze. Wśród moich porównuje się mecze do spektakli bo tak być powinno. To była męska gra, gospodarze gryźli ziemię a nasze panienki spacerowały po boisku na wzór sędziego Łazuka karykatury sędziowskiej. Na marginesie zadziwia spadek formy Maigaarda, Hasicia, im się nie chce grać.
[b]Edycja z 04.05.2025 o godz. 21:18 (scalono posty)[/b]
Oczywiście Lasyka.
[quote]#post1672137 Panie Dawidzie, wnoszę by Pan odbudował swoją pozycję trenerską w rezerwach Cracovii.[/quote]
Z takim warsztatem to by rezerwy spuścił do 5 ligi...
Zbyteczne te dyskusje w tym watku, to przeciez nie jest zaden trener, on nie ma bladego pojecia o pilce noznej.
Nie ma sensu w ogole tu pisac, ten typ powinien sie znalezc w wiecznym niebycie, daleko od tego sportu. Ide o zaklad,ze on w zyciu pilki prosto nie kopnal, to jest jakis ziomek wiesniaka "chcem", dwoch prostakow sie dobralo i mysleli,ze zwojuja swiat. Spuscic zaslone milczenia.
Wobec powyższego trzeba jeszcze raz zmienić tytuł wątku. To nie trener.
Gość buduje na następny sezon,czego nie rozumiecie...🤔😉
[quote]#post1672229 ... W pewnym momencie , przerwie spowodowanej faulem, naliczyłem SIEDMIU naszych sztabowców wokół 3 zawodników. To chyba lekkie przegięcie ...[/quote]
To nie jest lekkie przegięcie, to jest całkowite przegięcie.
W sumie, odkąd wypisaliśmy się z gry o cokolwiek, sezon się dla mnie zakończył, no ale dla trenera i prezesa nie. Prezes ma za swoje - po w najwyższym stopniu chamskim i nie fair zachowaniu w sprawie hokeja jego kredyt zaufania u kibiców wynosi okrągłe zero. I nie obchodzi mnie, jak z tego wybrnie: może skończy się tak, że Comarch go po prostu zwolni, co zupełnie by mnie nie zdziwiło, bo Cracovia zamiast odnotować postęp, została medialnym posmiewiskiem (proponuję rzucić okiem na ostatni artykuł w DP - nawet najwierniejszy z wiernych Jacek Żukowski ma już dość). A może prezes uratuje się, zwalniając trenera Kroczka i jego "sztab eskpertów" - oby, bo wygląda, że zażegany kryzys kibicowski wróci jak bumerang i znowu będzie na meczach po 4 tysiące widzów.
Kroczek Dawid do zwolnienia razem z tymi 16stoma innymi sztabowcami. Tu nic nie działa nic. Kompromitacja goni kompromitację. Ludzie za co Wy pieniądze bierzecie?!
Największą sensacją dnia jest to, że Kroczek nie podał się do dymisji albo przynajmniej nie oddał się do dyspozycji zarządu.
Po tym co odwalili z betonami jego podopieczni , dymisja to było jedyne, honorowe wyjście . No , ale ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)