jak wiekszosc druzyn w e klapie taka liga
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
Tak wynik, bardzo dobry i ładne bramki. Ale gra delikatnie mówiąc nie zachwyca. Na nasze szczecie faktycznie Korona nic nie gra. Zobaczymy jak na tle Jagi będziemy wyglądać na boisku ?
- Edytowany
[quote] Każdy by chciał zebyśmy grali o coś ale nasza jedenastka na to nie pozwala no i celem jest po prostu pierwsza ósemka więc jeśli będziemy oscylować wokół tego miejsca to możecie sobie pomarzyć o zmianie trenera i słusznie bo ja uważam że będzie dobrze, wolę Kroczka od wielbionego tu przez wielu Brosza(który jest słabym trenerem) [/quote]
No ja się nie zgodzę, nasza liga jest tak słaba że nie jest wyczynem być wysoko (patrz Jagiellonia, Raków czy regularnie jakaś sensacja np. Górnik, dawniej Piast, Ruch itd.)
Bardziej chodzi mi o to, że tutaj nie widać żadnego stylu, gość prowadzi drużynę kilka miesięcy, rozumiem tamten sezon, chodziło tylko o utrzymanie, ale dostał szansę, okres przygotowawczy i jest słabo nie widać zalążku jakiegoś stylu, widać po prostu przypadek, kopanina i po prostu kto przepcha piłkę do bramki ten wygrywa i tak to będzie wygladac, coś przypadkiem wygramy coś przypadkiem przegramy nie będzie reguły ani jakiejś konsekwencji.
I pisałeś, że jest dopiero 4 kolejka, ja bym powiedział że już 4 kolejka i nie widać żadnej różnicy między 1, a to znaczy że już jej nie będzie bo po prostu tak wygląda nasza koncepcja 🤷
Skończy się szczęście to i skończą się wygrane i to martwi bo nie da się jechać na tym, że każdy strzał w światło bramki to będzie gol, nie ma się co oszukiwać :(
Szkoda kolejnego sezonu bez ambicji o co kolwiek czy to miejsce czy chociaż jakiś swój styl, no ale obym się mylił.
[quote]#post1636022 [quote] Każdy by chciał zebyśmy grali o coś ale nasza jedenastka na to nie pozwala no i celem jest po prostu pierwsza ósemka więc jeśli będziemy oscylować wokół tego miejsca to możecie sobie pomarzyć o zmianie trenera i słusznie bo ja uważam że będzie dobrze, wolę Kroczka od wielbionego tu przez wielu Brosza(który jest słabym trenerem) [/quote]
No ja się nie zgodzę, nasza liga jest tak słaba że nie jest wyczynem być wysoko (patrz Jagiellonia, Raków czy regularnie jakaś sensacja np. Górnik, dawniej Piast, Ruch itd.)
napisa
Bardziej chodzi mi o to, że tutaj nie widać żadnego stylu gość prowadzi drużynę kilka miesięcy, rozumiem tamten sezon, chodziło tylko o utrzymanie, ale dostał szansę okres przygotowawczy i jest słabo nie widać zalążku jakiegoś stylu, widać po prostu przypadek, kopanina i po prostu kto przepcha piłkę do bramki ten wygrywa i tak to będzie wygladac, coś przypadkiem wygramy coś przypadkiem przegramy nie będzie reguły ani jakiejś konsekwencji.
I pisałeś, że jest dopiero 4 kolejka ja bym powiedział że już 4 kolejka i nie widać żadnej różnicy między 1, a to znaczy że już jej nie będzie bo po prostu tak wygląda nasza koncepcja 🤷
Skończy się szczęście to i skończą się wygrane i to martwi bo nie da się jechać na tym że każdy strzał w światło bramki to będzie gol, nie ma się co oszukiwać :(
Szkoda kolejnego sezonu bez ambicji o co kolwiek czy to miejsce czy chociaż jakiś swój styl, no ale obym się mylił.[/quote]
napisales że przegraliśmy z najgorszą drużyną, odpisałem że to jest dopiero czwarta kolejka na obecnym etapie sezonu nie da się stwierdzić która drużyna jest najgorsza jedna mogła mieć teoretycznie gorszy terminarz i teraz może np. nadrobić, a co do naszego stylu to jest różny w zależności od meczu z Rakowem graliśmy bardziej defensywnie, z Widzewem momentami bardzo wysokim pressingiem a w dzisiejszym coś pośrodku, a co do wynikow to wiadomo zdarzają sie jakieś wyskoki druzyn że są wyjątkowo wysoko w tabeli, ale do tego trzeba miec szczescia w transferach Jaga miała, a czy my mieliśmy naszym najwiekszym brakiem był brak Środkowego Pomocnika i kogo pozyskaliśmy Al Amari-człowiek strata, a poza tym naszym celem[b] minimum [/b] jest środek tabeli i jeśli Kroczek go zrealizuje to powinien zostać, co nie znaczy że jesli nadarzy sie okazja na wyzsze cele że nie trzeba bedzie o nie walczyć, wole spokojny byt w tabeli a może walke o coś więcej jak to mówisz bez stylu niż ładny spadek
Współczuję Biedrzyckiemu, że ma takiego trenera. Mógł z tymi zmianami jeszcze minutę poczekać.
Wqrwia mnie Kroczek z tak późnymi zmianami. Są ludzie na ławce to przyspawany do składu i w 90 minucie zmienia dwóch...
jak masz wynik 2-0 nie ma potrzeby robic zmian na siłe
Jak masz wynik 2:0 i na ławce chłopaka, który jest czwarty raz i jeszcze nie zadebiutował, a ma szansę się nie tylko sprawdzić ale i nabić minuty dla młodzieżowców, to kiedy jak nie teraz.
Hasica też bym chętnie zobaczył dzisiaj.
Nie ma to jak poprzypierdalac sie po wygranym meczu. Tradycja taka.
napierdalacze już sa a co bedzie po kolejnym przegranym meczy strach sie bac
@Bucky Nome#11445 nie, stara forumowa tradycja była taka, że po wygranym meczu napierdalacze siedzieli cicho, dopiero się ujawniali po następniej porażce czy też remisie z drużyną z dołu tabeli.
[quote]#post1636063 napierdalacze już sa a co bedzie po kolejnym przegranym meczy strach sie bac[/quote]
Margot, o wiele łatwiej jest mieć nadzeję na dobry wynik po przegranym, po dobrej grze meczu, niźli po porażce, po kiepskiej grze, tak że, ten, jeden lubi ogórki, a drugi, sołtysa córki...;)
[quote]#post1636069 [quote]#post1636063 napierdalacze już sa a co bedzie po kolejnym przegranym meczy strach sie bac[/quote]
Margot, o wiele łatwiej jest mieć nadzeję na dobry wynik po przegranym, po dobrej grze meczu, niźli po porażce, po kiepskiej grze, tak że, ten, jeden lubi ogórki, a drugi, sołtysa córki...;)[/quote]
zawsze słyszałem w piłce że jak grasz słaby mecz a wygrywasz to cecha zespołów klasowych ale lepiej popatrzeć na dorobek punktowy jest zły???
- Edytowany
[quote] napisales że przegraliśmy z najgorszą drużyną, odpisałem że to jest dopiero czwarta kolejka na obecnym etapie sezonu nie da się stwierdzić która drużyna jest najgorsza jedna mogła mieć teoretycznie gorszy terminarz i teraz może np. nadrobić, a co do naszego stylu to jest różny w zależności od meczu z Rakowem graliśmy bardziej defensywnie, z Widzewem momentami bardzo wysokim pressingiem a w dzisiejszym coś pośrodku, a co do wynikow to wiadomo zdarzają sie jakieś wyskoki druzyn że są wyjątkowo wysoko w tabeli, ale do tego trzeba miec szczescia w transferach Jaga miała, a czy my mieliśmy naszym najwiekszym brakiem był brak Środkowego Pomocnika i kogo pozyskaliśmy Al Amari-człowiek strata, a poza tym naszym celem[b] minimum [/b] jest środek tabeli i jeśli Kroczek go zrealizuje to powinien zostać, co nie znaczy że jesli nadarzy sie okazja na wyzsze cele że nie trzeba bedzie o nie walczyć, wole spokojny byt w tabeli a może walke o coś więcej jak to mówisz bez stylu niż ładny spadek [/quote]
Nie ja napisałem, że korona jest najgorsza drużyna bo tak nie uważam, aczkolwiek wiadomo dół tabeli, co do stylu owszem w każdym meczu graliśmy inaczej ale w każdym było tak samo słabo i bez pozytywów na przyszłość 🤷
Ale ja nie jestem anty Dawid, zarząd chce to niech zostaje na swoim stanowisku, nie mi o tym decydować, mówię jakie są moje odczucia jako kibica.
Apropo kibica to jak nie będzie stylu i wyników (a z Dawidem na to się nie zanosi) to i nigdy nie będziemy mieli takiego zaplecza kibicowskiego jak sąsiadka... Nawet teraz mimo iż są w pierwszej ligi to wygrali puchar i grają w eliminacjach, gdzieś tam ale grają, my nie zachęcimy nowych kibiców którzy widzą mecze takie jak w tym sezonie (chociaż od śmierci profesora jest pod tym względem lepiej, ale to chyba bardziej kibice którzy kibicowali Cracovii ale z jakiś tam względów nie chodzili postanowili znowu się pojawiać na meczach) W szczególności na swoim stadionie...
Ja zadowolony jestem z wyniku, był wysoki kurs na Pasy. Obstawiłem, opłacało się.
Były czasy że graliśmy bezproduktywna ala taki takę kiedyś, miliard podań, zero zagrożenia.
Teraz mało zagrożenia, ale zgoła inny styl.
Trzymam kciuki, że się nauczą tego 3 4 3 bo widać Kroczek zamierza to grać do upadłego jako główna formacja.
Ogromny ciężar tutaj jest na ŚP, od tego jakie decyzje podejmują i jak się ustawiają w obronie oraz pokazują do gry, niemal wszystko zależy. Będą sytuacje jak nauczą się poruszać odpowiednio, albo ktoś wyrośnie na lidera w środku z formą. Jeśli nie, to dalej od przypadku do przypadku.
[quote]#post1636074 [quote]#post1636069 [quote]#post1636063 napierdalacze już sa a co bedzie po kolejnym przegranym meczy strach sie bac[/quote]
Margot, o wiele łatwiej jest mieć nadzeję na dobry wynik po przegranym, po dobrej grze meczu, niźli po porażce, po kiepskiej grze, tak że, ten, jeden lubi ogórki, a drugi, sołtysa córki...;)[/quote]
zawsze słyszałem w piłce że jak grasz słaby mecz a wygrywasz to cecha zespołów klasowych ale lepiej popatrzeć na dorobek punktowy jest zły???[/quote]
Tylko, sądzę Margot, że w małej pròbie, 2, 4, no może 6 zdarzeń, się będzie dażyć, potem z buciorami wkracza Gauss i jego rozkład normalny,...reasumując, mam obawy ze z takim stylem nielzja, no chyba żebym się mylił, i grając tak jak gramy, staniemy na pydle, pozdrawim;)
Gratulacje trenerze. Dużo jeszcze do poprawy, ale punkty najważniejsze. 4 mecze 7 punktów nie wygląda źle. Jedziemy dalej.
Dalej potrzebny jest dobry śr.pomocnik ofensywny taki mózg drużyny i będzie ok.
6 dni później
Brawo, zamknął mi trener mordę
[quote]#post1637178 Brawo, zamknął mi trener mordę[/quote]
Przyznać się do nietrafinych prognoz, bezcenne;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)