Jak będziemy dalej tak grać to po 10 kolejce będziemy zmierzali w kierunku aż się boję napisać gdzie.....
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
Coś Pan ich uczył w przerwie? O ile uczył...
Okres ochronny dla trenera Kroczka dobiegł końca właśnie dzisiaj i już głośno można mówić , że pod jego wodzą regularnie rozgrywamy kompromitujące klub mecze.
Jak się nie napinać jak widać wyraźny regres? Te przyjęcia na metr, dwa albo w aut? Czy to wina podającego czy przyjmującego, jeden UJ. To się da wytrenować!!! To jest kutfa podstawa gry w piłkę
[quote]#post1631720 Nie ma co się zbytnio napinać... to dopiero 1 kolejka. Wisła Płock kilka sezonów temu miała lidera po około 8 kolejkach, a na końcu i tak spadli z ligi. Po 10 kolejce będzie można wysunąć obiektywne wnioski czy idziemy w dobrym kierunku. [/quote]
Zbytnio nie ale trzeba bo od 1 kolejki jest chujnia.
Nowa Nadzieja to tytuł z Gwieznych Wojen i nic poza tym... Sorry, ale dzisiaj to był kroczek do chujni...
Jak na razie - trener naładowany teorią, wymiata na konfach , najważniejsze zadanie wpoić tą teorię zawodnikom .
Kolejna rzecz- dobór jedenastki meczowej , dziś byli w niej zbyt dużo słabych punktów .
O aspektach technicznego wyszkolenia wspomnieli już Koledzy .
Trzeba pilnie szukać trenera. Obraz w którym zawodnicy nie wiedzą jak rozegrać piłkę. Grają więcej rękami niż głową i nogami a w dodatku za komunikację meczowa odpowiedzialni są asystenci gdy ten stoi jak słup przy linii to jest dzwon alarmowy.
Trener z 2 ligi i my też tak gramy.
- Edytowany
Kompletnie trener nie dźwignął tego meczu , zero pomysłu. Wydaje się , że jedną z kluczowych przedmeczowych wskazówek dla zawodników był pomysł oddawania piłki za darmo dla Piasta jak najdalej od Naszej bramki - jak się nie wie co z nią zrobić…
W pierwszej połowie widziałem chyba z 10 podań i wybić do nikogo a w drugiej było tylko trochę lepiej…
- Edytowany
Taki sam pomysł(?) był w zeszłym sezonie w meczu z Rakowem, tyle że wtedy udało się kilka razy wyjść ze szczęśliwą kontrą.
Oczywiście, wtedy generalnie lepiej to wyglądało, ale wygląda na to, że zamysł trenera Kroczka to niski pressing i laga.
w końcu nauki u samego Zielińskiego pobierał.
przez cały mecz miałem wrażenie, że korzysta ze ściągi sympatycznego Pana Jacka
Ale Jacek potrafił grać inaczej.
Panie Trenerze oczy bolały dziś , słabo to wyglądało delikatnie mówiąc . Piast to nie górna pólka a dziś to słabo wyglądało
[quote]#post1631798 w końcu nauki u samego Zielińskiego pobierał.
przez cały mecz miałem wrażenie, że korzysta ze ściągi sympatycznego Pana Jacka[/quote]
chyba nie bardzo on przyszedł jak juz zielinski był prawie na wylocie i mił trenowac rezerwy ktore dopiero zostały reaktywowane
Piast ma kaca przegrać wygrany mecz to trzeba mieć pecha bo remis to porażka ! Myślę że mecz z Rakowem pokarze nam drogę do pierwszej ligi😎
Takiej Cracovii nie chcę oglądać.
Trenerz trzeba zmienić strategie.
Panie Trenerze,
Za I połowę daję żółtą kartę. Ze słabym Piastem co nie ma nic pieniędzy my oddajemy w całym meczu 3 strzały ??? A rywal ponad 20...Co wyście trenowali - bo gramy gorzej niż na wiosnę. No z całym szacunkiem, ale wyjściowa 11 to był dzisiaj jakiś żart. Kto to wymyśli sie pytam ? Nowi zawodnicy nie po to przyszli aby leżeć. Weszli i nam uratowali remis. A to co dzisiaj wyczyniał gwiazdor Rakoczy, to już woła o pomstę do Nieba. Niech go najpierw nauczy Pan przyjmować piłkę po podaniu, bo widać, że tego nie umie i to wstyd... A taktyka nie wiem jaka była na ten mecz, ale jak dla mnie obrona Częstochowy...żenujący poziom i wszyscy wychodzili mocno zdegustowani. Można nawet przegrać, ale kurwa grać w piłkę!!! A pierwsza połowę w naszym wykonaniu trudno taką nazwać...
Dlaczego gra Glik mimo że Hoskonen i Jugas są w kadrze meczowej? Jest od nich lepszy czy nie wypada posadzić go na ławę?
No niestety, Glik z z taką formą mógłby być co najwyżej grającym trenerem w Garbarni. Powinna być ława, i to taka, z której raczej się nie wstaje. No chyba że po to, by cieszyć się z bramek kolegów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)