@JaroCracovia#42453
Zespół w sobotę miał trening jeszcze z Trenerem Zielińskim. Bardziej forma pożegnania z zespołem niż sam trening.
We wtorek zespół pozna i rozpocznie pracę z Trenerem Kroczkiem.
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
[quote]#post1612187 Skąd przekonanie że Kroczek był blisko drużyny? Ja nawet nie mam pewności czy przyjeżdżał do Rącznej jak nie miał kogo trenować.
[/quote]
Prezes mówi dla Interii, że jak Kroczek przyjechał z Resovią do Łodzi i spuścił Widzewowi manto 4:1 to juz sobie go zanotował w kajeciku, sprowadzając go do KRK już miał plan, że on kiedyś przejmie 1 drużynę. Kiedyś. Ale od paru tygodni już go szykował na sytuację awaryjną, którą mamy teraz. Wnioskuję z tego, że Kroczek się przygotował.
Chyba aktualnie wolny jest Goncalo Feio. Ale u nas działacze i pracownicy boją się dostawać w ryja segregatorami czy coon tam ma pod ręką...
Cudów w debiucie się nie spodziewam ale chcę widzieć walkę o każdy centymetr, zaangażowanie......
[quote]#post1612270 Cudów w debiucie się nie spodziewam ale chcę widzieć walkę o każdy centymetr, zaangażowanie......[/quote]
Wczoraj właśnie z synem na ten temat rozmawiałem. Mecz na debiut kiepski, nadzieja na punkt(y) marna, tak naprawdę oczekuję poprawy stylu gry, zaangażowania i ambicji przez pełne 90 minut. Punkt jest w sferze marzeń, ale to czego do tej pory brakowało i nas irytowało musi być widoczne już za tydzień. To będzie punkt wyjścia do meczu z Puszczą. Tam, jak do umiejętności dojdzie totalne zaangażowanie wynik musi być dla nas korzystny.
- Edytowany
Może zadziała nowa miotła i zaskoczy babę Jagę i przywieziemy chociaż remis a w tym przypadku będzie to wygrany remis wierzę w to.
Własnie na jakies niespodzianki, zaskoczenie rywala ze strony trenera Kroczka liczę . Bo JZ zawsze i z każdym grał tak samo .
Panie trenerze zmieńże kapitana jak Cię proszę.
Nie mamy innej opcji, trzeba od początku wspierać trenera i liczyć, że jego wybór okaże się strzałem w dziesiątkę. A więc życzę powodzenia, bo wszyscy jedziemy na tym samym wózku!
Święte słowa.
Live z trenerem - całkiem dobrze gada!
https://www.youtube.com/watch?v=s6bnu9WtmYM
Odnoszę wrażenie że Rakoczy jest na siłę promowany. To mu szkodzi jak widać i oby bardziej nie zaszkodziło bo będzie problem z wytransferowaniem go na zachód.
- Edytowany
Nas nie powinno obchodzić transferowanie, tylko możliwie najwyższa dyspozycja w Cracovii.
- Edytowany
[quote]#post1612888 Nas nie powinno obchodzić transferowanie, tylko możliwie najwyższa dyspozycja w Cracovii.[/quote]
Sam sobie zaprzeczyłeś.
O nic nie pytałem.
[quote]#post1612893 O nic nie pytałem.[/quote]
No dobra zaprzeczyłeś .Rakoczy nie jest w takiej formie żeby grał od pierwszej minuty i żeby nosił opaslę kapitana.
Myślę,że trener chciał dać Rakiemu jasny sygnał,że jest liderem i że wszyscy teraz potrzebujemy jego dobrej gry.Na rozmowy o transferach będzie czas po sezonie.
Rozgadany, fajnie się słuchało, liczę na 4 pkt. w dwóch meczach.
Pozytywny wywiaa, nawet bardzo dobry.
[quote]#post1612896 Rozgadany, fajnie się słuchało, liczę na 4 pkt. w dwóch meczach.[/quote]
Ważne,żeby się dogadał z piłkarzami.Wielu było złotoustych trenerów,nawet u nas,ale mało z tego konkretów.Ten,akurat wydaje się że wie co mówi i trafia ze swoim przekazem do zainteresowanych.Oby tylko nikt mu nie przerywał w połowie drogi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!