Dziękuję i do widzenia.
Kasa nie mała...
Jak zrobisz awans z wieczystą będziesz grał na Ubek-Arenie.😂
-
-
Mikkel Maigaard witamy w Pasach!
Żegnaj, pozdrawiam. Tego zwiewnego stąpania po murawie niczym baletnice z "Jeziora Łabędziego" długo nikt u nas nie podrobi.
Powodzenia, zwłaszcza w jednym meczu na wiosnę.
Pieniądze to nie wszystko.
Żegnam ozięble.
Jestem bardzo rozczarowany Mikkelem, chociaż takich chłopków bez ambicji - co pokazał swoim działaniem nam tutaj nie trzeba. Z resztą o ile mi wiadomo szatnia też swoje zdanie wyraziła dosadnie. Nie mam żadnego żalu do klubu w tej sytuacji. Wycisnęli z tej sytuacji dla Siebie ile się dało.
A ja dziękuję za grę. Był solidnym zawodnikiem i trochę w pamięci naszej pobędzie. Powodzenia w dalszej przygodzie z piłką!
P.S. To, że nikt mu nie dał takich lub lepszych warunków niż Aptekarz też coś mówi. Złapał co mógł.
Dzięki za te chwile radości które dawałeś. Powodzenia.
Dzięki Mikkel, dałeś trochę radości. Zupełnie nie rozumiem kierunku - chyba dałbyś jeszcze radę pograć w ciekawszym miejscu niż 1. Liga i osiedlowy klub, nawet jeśli kasa duża.
Przynajmniej widać, że w Krakowie Ci dobrze (dlatego będziesz kopał w Sosnowcu 🙃)
Powodzenia!
[quote]#post1707168 Dzięki Mikkel, dałeś trochę radości. Zupełnie nie rozumiem kierunku - chyba dałbyś jeszcze radę pograć w ciekawszym miejscu niż 1. Liga i osiedlowy klub, nawet jeśli kasa duża.
Przynajmniej widać, że w Krakowie Ci dobrze (dlatego będziesz kopał w Sosnowcu 🙃)
Powodzenia![/quote]
Więcej radości dawał Milan Dimun. Mimo wszystko powiedzenia. Chociaż... po cholerę ja to piszę, przecież on i tak nie przeczyta 😃
Nie płakałem po Maigaardzie.
Na mięciutko.
Rabaty w aptece i tęsknota żony za skandynawią zabita
Zawiodłem się na Wieczystej, po co im taki ćwok?
Podobno Śląsk się zbroi - Wieczysta się zbroi - w takim przypadku nie mam problemu z odejściem Maigaarda żadnego
Jak już wcześniej pisałem niech spierdala, przemielą go tam i tyle po nim będzie słuchu.
Widocznie nie chce bić się w tym sezonie o utrzymanie tyko za rok powalczyć z Wieczysta o coś więcej... przy pustych trybunach. Powodzenia i zwycięstwa z GTS i hattricka w tym meczu 😁
Ma prawo wybrać, co jest dla niego lepsze, Pretensji nie mam żadnych . Będę pamiętał piękne bramki , momenty dobrej gry . Dziękuję .
BuzzY zamknął temat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)