@mariomk#17069
Sarkazm był.
-
-
Mikkel Maigaard witamy w Pasach!
- Edytowany
[quote]#post1637122 Patrzac na niego zaczynam tęsknić za Rokiem Strausem , Cecariciem albo tym Ronaldo z Węgier ( zabocyłem se jak mu było ) [/quote]
Nawet, Rocka, tak, trochę, zgadza się lubiłem:)
[b]Edycja z 17.08.2024 o godz. 16:12 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1637124 @mariomk#17069
Sarkazm był.[/quote]
WTH , że z mojej inicjatywy, to rozumiem ale wobec, kogo, czyego, ..?
Że takiego pseudokopacza musiała nam jakaś kurwa podrzucić. A znasz większą od gts? Parafraza.
[quote]#post1637129 Że takiego pseudokopacza musiała nam jakaś kurwa podrzucić. A znasz większą od gts? Parafraza.[/quote]
😀
Wiecej spierdoli dzis Van Buren ale tylko jego pamietacie bo raz zle podal choc byla patelnia...
Popatrz sobie na niego przy obu straconych bramkach…
Dłuższy występ Maigaarda zapamiętam z sytuacji trzech na jednego pięknie zmarnowanej przez Maigaarda. Za to krótki Atanasova z markowej asysty przy czwartej bramce. Wnioski nasuwają się same. Nie wiem czemu Atanasov zaczyna na ławce...
No Atanasow też miał niezłego babola jak sobie przed polem karnym (wychodziliśmy z kontrą) wypuścił piłkę bezpośrednio pod nogi gościa i był smród w naszym polu karnym ( na szczęście skończyło się ich niecelnym zagraniem), tak że ten
[quote]#post1637183 Wiecej spierdoli dzis Van Buren ale tylko jego pamietacie bo raz zle podal choc byla patelnia...[/quote]
Dwa razy źle podał i to w takich sytuacjach że można go nazwać patałachem .Bo jak by nie było w każdym meczy musi coś zepsuć i to poważnie.Narazie żadne wzmnocnienie oczym nie można napisac o Van Burenie bo to kawał grajka
W sumie druzyna bez kozła ofiarnego to nie druzyna...
Mnie np dwukrotnie dziś Ghita przyprawił o zawał, albo nawet 3? Ale to nie ma znaczenia, wynik się liczy.
Wygrywamy na terenie Mistrza Polski i lidera, grając znakomitą ofensywną piłkę i zamiast się cieszyć, zamiast świętować lidera to szukanie kozła ofiarnego i licytacja kto więcej spierdolił, niemożliwi są tutaj niektórzy :)
Bo dążymy do doskonałości, żeby nikt nic w meczach nie spierdolił 😉
[quote]#post1637687 Bo dążymy do doskonałości, żeby nikt nic w meczach nie spierdolił 😉 [/quote]
Nie wiem czy to dobry kierunek bo chyba nasz stadion nie ma licencji na półfinały ligi mistrzów.
Dajcie mu do środka reprezentanta Macedonii, a nie miernego Sokołowskiego to zobaczycie jak zacznie chodzić
Ja z kolei nie rozumiem odbierania innym kibicom prawa do oceny i krytyki (konstruktywnej) danego piłkarza w wątku jemu poświęconym. Nawet w wygranych spotkaniach ktoś zagrał lepiej, a ktoś gorzej, Mikkel po prostu gra u nas słabo, gol w Częstochowie tego nie zmienił. Nawet komentatorzy w sob zwrócili uwagę że on "nie przekonuje" swoją grą. Nie jest to szukanie kozła ofiarnego tylko raczej stwierdzenie faktu. Jestem przekonany, że wszyscy krytycy MM cieszyli się tak samo ze zwycięstwa w sob jak entuzjasci jego gry. 😉
[quote]#post1637716 Dajcie mu do środka reprezentanta Macedonii, a nie miernego Sokołowskiego to zobaczycie jak zacznie chodzić [/quote]
myślę, że z Sokołowskiego robimy sobie takiego kozła ofiarnego. Facet może nie jest objawieniem, ale uważam, że gra dosyć solidnie i nie jestem przekonany, że Jani czy Amir zagraliby lepiej. Ale bohatera wątku bym jednak odsunął od gry na jakiś czas. Rozumiem jednak, że trener uważa, że jego problem jest w głowie i nie chce go spalić, bo wtedy już nic z niego nie będzie. Tak czy inaczej - człowiek problem.
[quote]#post1637765 [quote]#post1637716 Dajcie mu do środka reprezentanta Macedonii, a nie miernego Sokołowskiego to zobaczycie jak zacznie chodzić [/quote]
myślę, że z Sokołowskiego robimy sobie takiego kozła ofiarnego. Facet może nie jest objawieniem, ale uważam, że gra dosyć solidnie i nie jestem przekonany, że Jani czy Amir zagraliby lepiej. Ale bohatera wątku bym jednak odsunął od gry na jakiś czas. Rozumiem jednak, że trener uważa, że jego problem jest w głowie i nie chce go spalić, bo wtedy już nic z niego nie będzie. Tak czy inaczej - człowiek problem.[/quote]
Akurat kozła ofiarnego wiekszość robi z Maigarda a wcale nie jest gorszy od takiego Sokołowskiego, Maigard spierdolił jedną okazję i wyzywanie a taki van Buren spierdoli trzy setki i świetny napastnik
Nie no, Maigaard jest beznadziejny w obronie i słaby w ataku. Podaje w auty, idziemy 1 na 3 ten kopie w zawodnika jagi, potyka się o nogi. Zapomniałem strzelił bramkę z centrostrzalu z Rakowem i raz dobrze podał na skrzydle przy bramce van Burena z Piastem i miał asystę przy bramce Kalmana w Widzewem. Za to robi się z niego geniusza. Gość jest po prostu słaby i tyle.
- Edytowany
Kto robi geniusza?
Cytat proszę.
Z drugiej strony sam piszesz, że gość ma udział w 1/3 zdobytych przez Cracovię w tym sezonie bramek (udział w uwzglednionych w NKK spada do 2/9).
Może nie jest AŻ TAK beznadziejnie?
Edit: "aż tak" caps lockiem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)