Jak sie nie myle nie mial on okresu przygotowawczego bo do nas przyszedl dosc pozno chyba juz grali a u niego liga sie skonczyla w listopadzei czy poczatkiem grudnia... poczekac ... potrenowac w lecie ... jak sie na jesieni nie sprawdzi spakowac w walizke o odeslac dhlem czy innym paczkowozem... nie czekac 3 sezonow jak z niektorymi wynalazkami ze moze odpali... ta liga jest tak slaba i tak zenujacy ma poziom ze jak ktos w pol roku nie potrafi wskoczyc na jej poziom lub nawet go zawyzac lekko to niech sie bierze za tarcie chrzanu..
-
-
Mikkel Maigaard witamy w Pasach!
Próbowałem z tego potoku coś zrozumieć... Czyli zostawiamy, dajemy szansę, a następnie out (jak się nie sprawdzi). Dla mnie ok.
55 dni później
Z okresu przygotowawczego wniosków się nie da wyciągnąć za bardzo.
Ciekawy jestem jego potencjału, optymalnej pozycji etc.
Jeśli przejdzie do Nas jeszcze Al-Ammari i nikt nie załapie kontuzji przed startem ligi to ciekawy jestem jakie zestawienie będzie można określić jako optymalne.
A jak on wogole w sparingach? Oczywiście w tych co można było ogladac? Cos sie zmienilo od rundy wiosennej czy dalej" ukrywa swoj talent" na nowy sezon?
6 dni później
Cyrkowiec nie piłkarz
Może umie dobrze grillować kiełbaski ? bo do gry w piłkę to chyba nawet w rezerwach nie specjalnie sie nadaje
Kallman stoi 5 metrów od niego, a ten mu gra piłkę na wysokości kolan, zamiast po ziemi. Oczywiście kończy się autem. Parodysta
Proponuję złożyć się by odszedł, inaczej tylko nsm zaszkodzi.
- Edytowany
ale o jego dobrym podaniu do bochnaka w akcji bramkowej idealnie w tempo nikt niewspomni, według mnie zagrał lepiej niż taki sokołowski a grali na tej samej pozycji
[quote]#post1631806 ale o jego dobrym podaniu do bochnaka w akcji bramkowej idealnie w tempo nikt niewspomni, [/quote]
no wspomniałem godzinę temu 😋
[quote][url=https://cracovia.krakow.pl/u/kacyk]@Kacyk[/url] w temacie [url=https://cracovia.krakow.pl/t/24333-1-cracovia-piast-gliwice-21-lipca-14-45-niedziela/1631737]{1} Cracovia-Piast Gliwice 21 lipca, 14:45 Niedziela[/url]: (...) I - uwaga - ładne wcześniej podanie przez pół boiska zrobione przez kogo? Maigaarda! A chwilę wcześniej tak sknocił sytuację gdy miał piłkę po prawej stronie boiska że sobie pomyślałem - no z jakiej racji ty jesteś na tym boisku?
[/quote]
Nie róbmy sobie jaj. Gość zrobi jedno dobre podanie na 6 miesięcy i trzeba go chwalić ? Przecież on jest szrotem czystej wody. Niech sobie wraca tam do Norwegii czy gdzie wcześniej grał.
Słuchajcie nie róbmy jaj, gdybym nie był po 3xACL to wchodzę dziś i robię taka robotę jak nasz Odegard, przecież to jest parodia, żeby chociaż jeździł na dupie i czyścił coś a tu null
[quote]#post1631882 Nie róbmy sobie jaj. Gość zrobi jedno dobre podanie na 6 miesięcy i trzeba go chwalić ? .[/quote]
Tu nie chodzi o wychwalanie, ale zauważenie faktu dobrego podania, po którym nastąpiło wyrównanie i o obiektywną ocenę. Zgadzam się jak najbardziej z tym, że dotychczas się nie sprawdzał, gdy go wpuszczano pomyślałem "o rany", minutę wcześniej sknocił zalążek dobrej akcji przy prawym aucie - ale jednak przy bramce miał udział i było to dobre i niebanalne podanie... Może jeszcze coś z niego będzie? Tak objeżdżany tu przez niektórych Bochnak zrobił tam przy wyrównaniu wspaniałą robotę. Chodzi po prostu o obiektywną ocenę.
Liczby robił w tych swoich skandynawskich ligach grając bardziej jako LS / PS.
Może nasza taxa z dwoma ŚPO gdzie nie mamy w kadrze żadnej 10 typowej jednak powinna być już zaorana ?
[quote]#post1631891 [quote]#post1631882 Nie róbmy sobie jaj. Gość zrobi jedno dobre podanie na 6 miesięcy i trzeba go chwalić ? .[/quote]
Tu nie chodzi o wychwalanie, ale zauważenie faktu dobrego podania, po którym nastąpiło wyrównanie i o obiektywną ocenę. Zgadzam się jak najbardziej z tym, że dotychczas się nie sprawdzał, gdy go wpuszczano pomyślałem "o rany", minutę wcześniej sknocił zalążek dobrej akcji przy prawym aucie - ale jednak przy bramce miał udział i było to dobre i niebanalne podanie... Może jeszcze coś z niego będzie? Tak objeżdżany tu przez niektórych Bochnak zrobił tam przy wyrównaniu wspaniałą robotę. Chodzi po prostu o obiektywną ocenę. [/quote]
Trzymajcie mnie, zawodowego piłkarza, który pewnie zarabia kilkukrotnie tego co zarabiam, mam pochwalić, że prosto kopnął piłkę ? Gość się do tarcia chrzanu narazie nie nadaje. Tyle co on to potrafią chłopaki z akademii. Przecież w zeszłym roku mało nie spadliśmy, a gość miał patelnię z koroną, co na orliku się strzela z zamkniętymi oczami. W większości meczów nie dał nic. I ja mam go chwalić, bo dobrze raz podał w meczu 😂
To co gra ten gościu to kryminał . Mój nauczyciel od polskiego mówił ns takich gości wielbłądy. A więc że czego, on nie popełniał błędów tylko robił WIELBŁĄDY!!!
"Dać z wątroby" przy tym gościu nabiera zupełnie innego znaczenia ;)
On gra tak, jakby Ekstraklasa była dla niego zbyt szybką ligą. Wokół niego ciągły ruch, a on niezbyt się orientuje, co się dzieje.
@Jeden9Zero6#42513
Liga Norweska przynajmniej według transfermarkt nie jest aż znacząco niżej wyceniana w porównaniu do Ekstraklapy. Powiedziałbym, że wręcz porównywalnie.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/image-png-38594647.png[/img]
Mikkel grał jednak częściej na skrzydłach w 4 2 3 1 niż na ŚPO lub ŚP.
[quote]#post1632108 @Jeden9Zero6#42513
Liga Norweska przynajmniej według transfermarkt nie jest aż znacząco niżej wyceniana w porównaniu do Ekstraklapy. Powiedziałbym, że wręcz porównywalnie.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/image-png-38594647.png[/img]
Mikkel grał jednak częściej na skrzydłach w 4 2 3 1 niż na ŚPO lub ŚP. [/quote]
Transfermarkt i jego wartości nic nie znaczą, równie dobrze mógłbyś się posiłkować rankingiem UEFA Norwegia jest dwunasta a my jesteśmy na osiemnastym miejscu, ale to też nie jest miarodajne bo wystarczy że liga ma ze dwa mocne kluby które dobrze punktują w pucharach i ciągną całą lige
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)