Fajny wynik. Meczu na żywo nie oglądałem z racji zamieszkania. Na skrócie widziałem cieszących się Elę i Stefana.
-
-
20 kolejka. Cracovia - Radomiak Radom, sobota 10 lutego, 15:00
gdzie chłopaki od napierdalania i plucia?
Czekają na piwrwsze potknięcie 😁
Brawo CRACOVIA!!!
Pięknie się to dzisiaj ułożyło, oglądałem niestety w TV - siła wyższa.- Ale są 3 punkty i wyzerowały się bramki.
Za tydzień mały problem - wypada nie tylko Ghita, ale i Skovgaard - pierwszy musiał faulować, drugi za absurdalną rękę na połowie przeciwnika powinien dostać po dupie.
I co teraz? Jeżeli przechodzimy na 4-4-2, to pasowałoby dopiąć natychmiast transfer tego Albańczyka na 10. Bo Rakoczy ma za dużo strat, a przy 4-4-2 trzeba zdominować środek i nie dopuszczać do zbytniego obciążenia obrony. Jeżeli zostajemy przy 3 stoperów, to mamy eksperymentalny zestaw Rupa-Bitri-Hoskonen, wolałbym nie.
[quote]#post1604615 Jak za pierwszego Zielinskiego dzis... przychodzilo sie na meczycho i do polowy bylo pozamiatane... jak dzis..
Murawa tragedia.. nie mam pojecia jak ona wytrzyma do letniej wymiany.... przy grze co tydzien na niej za 2-3 mecze bedzie gnojowisko...zresztą juz pilka skacze na niej jak żabka...[/quote]
Zgadza się, jedno i drugie prawda.
- Edytowany
.
- Edytowany
[quote]#post1604611 Odszczekuje przedmeczowy defetyzm ;)[/quote]
Wyciągnij wnioski i nie grzesz więcej!😁
P.s. Byłeś z nami na stadionie? 😉
[quote]#post1604628 oni grali bez bramkarza [/quote]
No co Ty. Kobylak jest najlepszy! 🤣
[quote]#post1604655 [quote]#post1604611 Odszczekuje przedmeczowy defetyzm ;)[/quote]
Wyciągnij wnioski i nie grzesz więcej!😁
P.s. Byłeś z nami na stadionie? 😉 [/quote]
Nie. Bylem/jestem w pracy.
[quote]#post1604644 gdzie chłopaki od napierdalania i plucia?[/quote]
czekam na @farciarz2
jeszcze nigdy nie pochwalił, a wali Klub jak w bęben od lat, czekając na mitycznego skrzydłowego, nawet wtedy kiedy byłby zupełnie bezużyteczny w taktyce.
od lat rozgryzam tego typa,
zna go ktoś z reala?
pytam serio.
@squier strat#9706 zostaw. Jakby w przepowiadaniu naszych klęsk był tak przeciwskuteczny, jak w zapowiadaniu tryumfów gtsu, to już kilka mistrzostw byśmy zdobyli 😛 Może się jeszcze chłop wyrobi 😁
tak trzymać do końca sezonu Brawo !!!
Cieszy udany debiut Albańczyka /świetna gra głową/
Dla mnie nieoczywistym bohaterem dziś Knap, chyba wszystkie pojedynki w środku pola wygrał.
W najbardziej optymistycznym wariancie nie spodziewałem się takiego wyniku. Kiedy ostatni raz wygraliśmy 6 bramkami ?
Z Koroną za pierwszego Zielińskiego
Bitri bardzo pewny, Sokołowski fajnie rozdzielał piłki i czasami próbował zagrać coś szybciej, ale chyba koledzy nie za bardzo łapali. No i debiut Fabiana Bzdyla! Gratulacje!
Piekny początek rundy rewanżowej , chwilo trwaj . Takiego Knapa chcę oglądać , walka , dużo dobrych zagrań , i nie było machania łapkami . Każdego by można dziś pochwalić , zawiódł trochę Rakoczy i Oshima , takie dwa najsłabsze ogniwa w drużynie w dniu dzisiejszym . Skovgard przez niektórych już skreślany , dziś przy wyniku 1-0 i później 2-0 dwie bardzo dobre interwencje ratujące przed utratą bramki . Ruszyła maszyna i oby tak dalej , dziś graliśmy jak ekipa Zielińskiego za 1 kadencji . Dalej uważam że dwa wzmocnienia są potrzebne . Weekend na 6 !
https://twitter.com/Krzysztof_Pulak/status/1756416887762657704
Gardło boli po tym meczu ;< na D miazga, ale dalej zauważalny brak zaangażowania młodych wylansowanych, starzy wyjadacze ciągną doping :)
Ja pierdolę takiego meczu nie było od lat życzę każdemu Pasiakowi świętowania !!!
Panowie 6-0 to cud !
Brawo - po prostu brawo
👏
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)