Gwoli ścisłości runda rewanżowa już się zaczęła.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Dzisiejszy mailing:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/fb-img-1765305643907-jpg-79999622.jpg[/img]
[quote]#post1701701 Panie Prezesie, kiedy wymienimy symbol bylejakości, trwania na koszulce na jakiegoś SPONSORA.
Chciałbym wreszcie kupić nową koszulkę, bez tego badziewia . Czy się kiedyś doczekam? Jedną z comar(h)em już mam, wystarczy![/quote]
Gdyby nie ten badziew na koszulkach to byśmy w dupie byli, nie w ekstraklacie.
Mamy 3 pkt straty do lidera.
Wieczne płacze, wieczne żale..
Jak skończymy ligę w pierwszej piątce to na co będziecie narzekać?
Wolę Comarch na koszulkach, który w jakiś sposób już wpisał się w jej stały wygląd, niż co roku rotację między Lewiatanem, Kuchnią Wikinga albo chuj wie czym jeszcze.
[quote]#post1703578 [quote]#post1701701 Panie Prezesie, kiedy wymienimy symbol bylejakości, trwania na koszulce na jakiegoś SPONSORA.
Chciałbym wreszcie kupić nową koszulkę, bez tego badziewia . Czy się kiedyś doczekam? Jedną z comar(h)em już mam, wystarczy![/quote]
Gdyby nie ten badziew na koszulkach to byśmy w dupie byli, nie w ekstraklacie.
Mamy 3 pkt straty do lidera.
Wieczne płacze, wieczne żale..
Jak skończymy ligę w pierwszej piątce to na co będziecie narzekać?[/quote]
Spokojnie to forum jest bardzo kreatywne, coś się znajdzie !!!
[quote]#post1703578
Jak skończymy ligę w pierwszej piątce to na co będziecie narzekać?[/quote]
Jak to na co? W tym sezonie każde miejsce poza podium będzie naszą porażką.
[quote]#post1703578 ... Jak skończymy ligę w pierwszej piątce to na co będziecie narzekać?...[/quote]
To zależy na której pozycji w tej pierwszej piątce będziemy. Gdy będziemy.
Z FB oficjalnego:
🔜 Przed nami Q&A z prezesem Mateuszem Dróżdżem. Jeśli macie jakieś pytania, zapraszamy do zadawania ich w komentarzach! ⬇️
ℹ️ Q&A nagrywamy jutro, dlatego komentarze zbieramy do jutra, do 12:00.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/fb-img-1765457848564-jpg-28140697.jpg[/img]
https://x.com/KSCracoviaSA/status/1999100285839343861
[quote]#post1703581 Wolę Comarch na koszulkach, który w jakiś sposób już wpisał się w jej stały wygląd, niż co roku rotację między Lewiatanem, Kuchnią Wikinga albo chuj wie czym jeszcze.[/quote]
Albo kilkanaście małych sponsorów tak rozsianych po całej koszulce, że nawet herbu nie idzie znaleźć
- Edytowany
#TerazPasyWYWIAD: Dyrektor Filip Trubalski: Kluczem jest jakość, a nie liczba piłkarzy
- Kadra pierwszej drużyny #Cracovia liczy obecnie 28 zawodników. To za dużo z punktu widzenia procesu treningowego – nie jest to optymalna liczba do zarządzania. Nie zabierzemy tylu osób na obóz przygotowawczy do Turcji, a mówimy jeszcze o transferach przychodzących. Prosty rachunek wskazuje, że musimy rozstać się z pewnymi zawodnikami – mówi w wywiadzie dla Terazpasy.pl dyrektor Filip Trubalski.
Ja mam pytanie kiedy trubalski uczeń bałdysa-tabisza zakończy pracę w Cracovii ?
Możesz zadać takie pytanie drozdzowie może Ci odpowie.
https://www.youtube.com/watch?v=CEVsxhn_wIM
zrozumiałem że tłiter jest cacy a forum jest be.
[quote]#post1703809 zrozumiałem że tłiter jest cacy a forum jest be.[/quote]
czyli te same wnioski wyciagamy
Pozytywny wywiad. Mimo że nie kocha naszego forum 😂
- Edytowany
Kolejny po wodzireju, co lubi wzajemne lizanie się po jajach?
- Edytowany
Przyznam się, że przysnąłem słuchając tego A&Q, ale może to szpitalna atmosfera, a nie prezes tak na mnie działa.
Leszeczku czy znów lądowałes gdzie nikomu nie życzę. Tobie zaś za wszystko co robisz dla nas braci kibiców życzę szybkiego powrotu do domu do bliskich nie daj się, a z okazji świąt zdrówka, szczęścia bo jest potrzebne i na Nowy Rok 100 lat.
[quote]#post1703817 Przyznam się, że przysnąłem słuchając tego A&Q, ale może to szpitalna atmosfera, a nie prezes tak na mnie działa.[/quote]
Polecam odtwarzać w prędkości x2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)