Weźcie przestańcie z Misiorem, najgorszy prezes jaki był,. kręcił tylko lody na boku
-
-
Elżbieta Filipiak - (tymczasowa) prezes MKS Cracovia
[quote]#post1594410 Weźcie przestańcie z Misiorem, najgorszy prezes jaki był,. kręcił tylko lody na boku[/quote]
dajmy spokój, pora na przetasowanie, koniec tych "powrotów". Żaden chyba do dobre nam nie wyszedł.
My potrzebujemy świeżego człowieka, ktory spojrzy na klub pod kątem nowoczesnwgo nim zarządzania. Dobrze, aby był z poza wszelakich układów.
Za wszelką cenę, trzeba sprowadzić Leśnodorskiego. Jak ktoś z stc ma kontakt do Anki jego kuzynki niech do niej dzwoni żeby przekonywała kuzyna.
Niezły burdel zostawił po sobie pan profesor...
- Edytowany
[quote]#post1594418 [quote]#post1594410 Weźcie przestańcie z Misiorem, najgorszy prezes jaki był,. kręcił tylko lody na boku[/quote]
dajmy spokój, pora na przetasowanie, koniec tych "powrotów". Żaden chyba do dobre nam nie wyszedł. [/quote]
Stary jak Cie proszę (i pewnie nie tylko ja) odpowiadając NIE CYTUJ WYPOWIEDZI TEGO trolla
[quote]#post1594469 Niezły burdel zostawił po sobie pan profesor...[/quote]
Pani Prezes to nawet parę razy śmiechła mówiąc o decyzjach poprzednika
[quote]#post1594410 Weźcie przestańcie z Misiorem, najgorszy prezes jaki był,. kręcił tylko lody na boku[/quote]
Przepraszam ale Ty chyba z chuja spadłeś.
[quote]#post1594483 [quote]#post1594410 Weźcie przestańcie z Misiorem, najgorszy prezes jaki był,. kręcił tylko lody na boku[/quote]
Przepraszam ale Ty chyba z chuja spadłeś.[/quote]
możliwe że spadłem, ale nie urodziłem się wczoraj i dobrze pamiętam te czasy
- Edytowany
[quote]#post1594473 [quote]#post1594469 Niezły burdel zostawił po sobie pan profesor...[/quote]
Pani Prezes to nawet parę razy śmiechła mówiąc o decyzjach poprzednika[/quote]
A nie śmiechła się przypadkiem na temat konstrukcji biznesowej dotyczącej Cichego Kącika i Rącznej? Nie? A to szkoda...
Edit:
A Jacula to faktycznie z chu.ja spadł, i to fest mocno. Lekarze już mu nie pomogą...
[quote]#post1594463 Za wszelką cenę, trzeba sprowadzić Leśnodorskiego. Jak ktoś z stc ma kontakt do Anki jego kuzynki niech do niej dzwoni żeby przekonywała kuzyna.[/quote]
Taaaa.... z pewnością....
https://x.com/Barrykufaja/status/1723467861404868868?s=20
Nie mogę odtworzyć tego nagrania mogę się tylko domyślać co powiedział w 27min20sek tego wywiadu.
https://youtu.be/X8XfAcxoOww?si=JuRJ0XAwrW0liUOE&t=1640
Jednak się myliłem😄
[quote]#post1594489 Dobrze . Dziękuje bardzo. Dobranoc. Spadam. Nie chcę być łączony w jakikolwiek sposób ze złodziejstwem.[/quote]
Piłka nożna w tamtych czasach to było zorganizowane złodziejstwo. Ale złodzieje to nie ci co dawali tylko Ci, którzy to dawanie wymuszali. O ile kojarzę wszyscy, którzy w tamtych czasach awansowali byli zamieszani w "korupcję". Co śmieszniejsze, nie wszyscy, którzy byli w ową "korupcję" byli zamieszani awansowali. Nie udawaj naiwnego Kajaku.
Po co było wyciągać tego bl, jak wiadomo że to cwksem cuchnie.
Pewno i tak prezesem zostanie Stefan i to by było na tyle na drodze do I ligi.
Jakby Stefan miał zostać to już by został.
[quote]#post1594617 Po co było wyciągać tego bl, jak wiadomo że to cwksem cuchnie.
Pewno i tak prezesem zostanie Stefan i to by było na tyle na drodze do I ligi.
[/quote]
Jeśli jest skuteczny to zatkać nos i patrzeć jak rośnie Cracovia. Psy jakoś na niego nie szczekały jak ich wyciągał z ciemnej dupy.
- Edytowany
Nie wiem jaką ma mieć funkcję Stefan jak zostanie wybrany nowy prezes bo jak ma być nowy prezes + dyrektor sportowy Stefan Majewski to życzę powodzenia temu projektowi hahahaha
Więc czekam na info o podziękowaniach dla Stefana za niebanalny wkład w rozwój klubu i wspaniały transfer reprezentanta kraju
Jak przyjdzie nowy prezes nie będzie chciał współpracować ze Stefanem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)