No nic.
Czekamy na Murata co napisze bo go pewnie tam gotuje.
-
-
Elżbieta Filipiak - cyniczna prezes KS Cracovia
Pani Filipiak przeczyła sama sobie w co 2 zdaniu, zauważyliście? Nie ma zarządu, jest 1 członek zarządu, nie ma rady nadzorczej, powołano Pana Curyło. Absolutna żenada, także ze strony osoby prowadzącej wywiad...
Czy ja dobrze rozumiem, że Pani Elżbieta, kiedy miała szansę odkupić 100% akcji Cracovii od Comarchu nie zrobiła tego, potem znalazła nabywcę na 80% akcji, sama nabywając 20% i teraz ma pretensje, że większościowy udziałowiec nie daje jej rządzić w klubie?
Nie, żebym wolał Pana Platka, to w sumie takie samo nieszczęście, ale z tego co widzę, sąd rejestrowy nie miał wątpliwości co do wykreślenia starego składu rady nadzorczej i wpisania nowego składu, nawet już wyrejestrował jedną panią z tego nowego składu. Podobnie jak chodzi o zarząd.
W sprawie wyboru Filipa Curyło do Rady Nadzorczej jej pełnomocnik wstrzymał się od głosu... Szkoda mi czasu na analizę akt rejestrowych, jak ktoś ma ochotę niech prześledzi akty notarialne z walnych z pierwszego półrocza 2026 r. Są dostępne w Portalu Rejestrów Sądowych w Repozytorium Akt Sądowych.
- Edytowany
Wspaniały był to wywiad, nie zapomnę go nigdy. Taki całkiem nieszczery, ale za to sponsorowany. Jeszcze tego nie wiem na pewno, ale zakładam, że Łobełt Platek to przekręciarz, ale to cipowisko jest wyjątkowo bezczelne i zuchwałe. I nie wiem kto gorszy, ale huehue [s][i]zajebywacz Cichego Kącika[/i][/s] mniejszościowy udziałowiec miał już okazję się wykazać. Zatem dasz szansę Platkowi. Nota bene chwilę po tym pociesznym wywiadziku był jeszcze lepszy kilkunasto, kilkudziesięciosekundowy "wywiad' z RP. Spaniałe dziennikarstwo 🙃
- Edytowany
[quote]#post1743272 Przypadkowy termin wypowiedzi? !
Jak kibice domagali się od niej wywiadu to z 2 miesiące nic nie gadała, a potem zrobiła focha i rozpoczęła bieganie z oświadczeniami[/quote]
Mocno się rozwinęła. Zaczynała od założenia specjalnego adresu, z którego wysyłała oświadczenia, a teraz to już potrafi sama zgłosić się do telewizji.
Na marginesie: Filip Surma jako "dziennikarz/specjalista od Cracovii" totalna katastrofa, a Marek Saganowski to zupełny... kosmita.
Niemniej kolejny przekaz poszedł w świat. Dosłownie jak w Balladzie o Cichym Kąciku i Elżbiecie Filipiak:
(...) [i]na biurku leży umowa
potem w masce Wenus w futrze
stwórz złudzenie, że... Cracovia.
4 hektary, Ela?[/i] (...)
- Edytowany
Ostatnie zdanie "Robecie Płatek zastanów się czy nie sprzedać klubu" zryło mi psychę. Filipiakowa to niezła hipokrytka, nie zrobiła nic żeby ten hohsztapler nie przejął klubu a teraz się wymądrza, udaje zatroskaną i twierdzi że chce odkupić udziały. No ludzie...
Rura chce jeszcze Wielicka zajebać o to jej chodzi
- Edytowany
Wydaje.mi.sie, że Elunia myślała że jak będzie 20% akcjonariuszem to jednak będzie rozdawała kartu, a tutaj ni ma... I jest wojenka za wojenka o władze tak o władze w klubie.
Najpierw się posmiewala z Colaka czy se poradzi bez niej. No I dzięki jego ruchom Cracovia się utrzymała.
Teraz jak już idzie w miarę ok i sytuacja się stabilizuje znów szpilki.
Ona nie kibicuje, aby Cracovii się udało, ale aby Platek poniósł porażkę wtedy powie, a anie mówiłam.
Jestem bardzo rozczarowany tą kobietą.
Żona pyta mnie, za co ta kobieta tak nienawidzi Cracovii? W sumie, to nie wiem...
- Edytowany
[quote]#post1743303 Rura chce jeszcze Wielicka zajebać o to jej chodzi[/quote]
Już kiedyś gorzko pisałem, że to najprawdziwszy cud, że św. Zwisław "przysłał nam Cupiała" do "wymiany" 4 hektarów z 3 Maja na Wielicką, bo dzisiaj Ela by miała 8 hektarów i nie byłoby nic...
Zepsute babsko. Kobieta oderwana od rzeczywistości. Sprzedała zabawki a teraz płacze w tv. Surma to też odklejeniec piękny jest. Platek kupił klub ktoś mu go zresztą sprzedał i stare babsko się dziwi że rządzi po swojemu. W głowie się nie mieści co ta kobieta ma pod kopułą
Ela, wpadnij na Gornika w niedziele. tylko kup bilet!
Sprowadziła Dróżdża - weszła z nim w konflikt. Sprowadziła Colaka - weszła z nim w konflikt.
Nie chciała nabyć 100% akcji, wymyśliła cudaka chuj wie skąd (Platka) licząc (???), że tego typu koleś po prostu nabędzie 80% akcji i tak ot da jej rządzić.
Nie zechciał - walnęła focha, nasrała do piaskownicy i poleciała z płaczem do... wiślackich dziennikarzy i innych "przyjaznych nam" (haha) indywiduów typu Leśnodorski i teraz z pomocą całej tej bandy buduje narrację jedynej pokrzywdzonej, a że przy okazji klub i marka Cracovii są intensywnie opluwane, szargane i wystawiane na śmieszność? A kto by się tym przejmował..
- Edytowany
Nie mam już do niej siły. A Borek tylko czekał...
Ela sprzedaj te 20 % Platkowi
Cyber Marianowi niech choć 5% sprzeda 🤪
- Edytowany
Muszę jeszcze raz bo mnie trzęsie. Nosz kurwa jebana pierdolona mać. Niech se jeszcze nałoży na czupiradło czapkę super [s]wisła[/s] gts i zasiądzie z Jarkiem i knurem w loży.
Ale, że kurwa Filip Surma tak się skurwi to mimo wszystko jestem w szoku. W zasadzie powinno być po nim, jest masakrowany wszędzie. Nie zadał ani jednego pytania, które zadać powinien.
[quote]#post1743318 W zasadzie powinno być po nim, jest masakrowany wszędzie.[/quote]
Np gdzie? 🤓
Podrzuć coś
- Edytowany
Ja tu czegos nie rozumiem... w KRS jest wpisany do rejetsru Murat jako Prezes Zarzadu i jest wpiasana nowa rada nadzorcza jak i prokurent... Jesli to co Pani Filipiak przedstawia wywiadzie, ze tak nie jest. To mam rozumiec, ze Sad zostal wprowadzony w blad ?
Przecierz tam nie pracuje totalni idioci i gdyby byly braki formalne, to by nikt niczego nie zatwierdzil. Ale moze sie myle. Jest tu jakis madry prawnik, ktory potrafi to jakos wyjasnic ?
Sprzedaj 20% oddaj Cichy Kącik i odejdż
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)