A ja sądzę że mieli byśmy 6 i 7 mistrzostwo w piłce nożnej i w miarę regularne występy w europejskich pucharach.
-
-
Elżbieta Filipiak - cyniczna prezes KS Cracovia
To weźcie sobie porównajcie te swoje szklane kule i zobaczcie, która kłamie 😁
- Edytowany
„Co by było gdyby” a „jak było” to są odrębne sprawy z bezrefleksyjną lekkością mieszane w komentarzach. Co by było nigdy się nie dowiemy i jest to czysta spekulacja. Jak było - wiemy i możemy mieć na ten temat zdanie.
11 dni później
Wywiadu Płatka nie ma, ale Eli jest:
https://x.com/filip_surma/status/2094455695500275749
Mam złe przeczucia co do tego wywiadu, no ale obym się mylił.
Jak wiślak zachęca to w ciemno można spodziewać sie eskalacji "syfu" jaki wlasciciele robia koło Klubu
Filipiakowa wykonała tzw ruch wyprzedzający, może dostała cynk że Platek się po niej przejedzie w wywiadzie?
- Edytowany
Ciekawe z iloma mniejszościowym udziałowcami polskich klubów canal plus robi wywiady. Dla dobra polskiej piłki naturalnie…
Dobrze niech się Ela wypowie, jakikolwiek ma plan. Wszyscy przynajmniej dostaniemy możliwość oceny tego co usłyszymy.
Może chce wyjsc za Płatka, wtedy wszystko zostanie w rodzinie 😃
Może Surma puści Balladę o Cichym Kąciku i Elżbiecie Filipiak na antenie? 😜
[url=https://m.youtube.com/watch?v=R4GPQfQ0xgM&pp=ygUYYmFsbGFkYSBvIGNpY2h5bSBrxIVjaWt1[/url]
Przypadkowy termin wypowiedzi? !
Jak kibice domagali się od niej wywiadu to z 2 miesiące nic nie gadała, a potem zrobiła focha i rozpoczęła bieganie z oświadczeniami
Pani Filipiak , tak po prostu schodzi na psy !
No Elunia chce powołać kuratora do spółki.
Głupia pizda, inaczej się nie da tego nazwać. Szkodnik numer 1, wypierdalaj stara ruro od mojego klubu, miałaś szansę zrobić co należy, wrzuciłaś nas w bagno a teraz jeszcze chcesz mieszać? WYPIERDALAJ!
- Edytowany
Elżbieta Filipiak grabarzem Cracovii? Co za chytre babsko.
Może ambicji ma.za dużo,, ale jeżeli faktycznie brakuje członka zarządu to trzeba go powołać i tyle.
Ps. Zadeklarowała że chce odkupić klub, może po to te wojenki.
ona to se może ... gadac tylko. stara raszpla
Widziałem ją dzisiaj kilka minut po 15, szla na 3 Maja jak III Rzesza na Polskę.
Brak słów. Co za babsko. A Canal Plus wstyd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (17 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (16)