ja,
nie napierdoliłem się nawet przed osiemnastką,
o ile pamiętam przed dziewiętnastką też się raczej nie napierdoliłem, coś wypiłem, ale się nie napierdoliłem.
-
-
Filip Rózga - ekscytujący talent!
Nawet w "sporcie" na TVP o tej aferze mówili.
Ale se nagrabili. Przykre.
[quote]#post1593591 Jeśli któremuś z Was w wieku 17 lat nie waliło w dekiel to niech się pierwszy tu wpisze. [/quote]
Człowieku jakie to ma znaczenie?
Waliło mi w dekiel, ale do uja pana nie byłem na zgrupowaniu reprezentacji przed mistrzostwami świata w Indonezji i potrafiłem się ogarnąć w dużo mniej istotnych momentach.
Rózga zapłaci za głupoty jak dorosły i tyle. Konsekwencje istnieją i są, bo taki jest okrutny świat, że nic nie umyka prędzej czy później. Szkoda chłopaka, że źle wybrał.
[quote]#post1593458 Jedno jest pewne, etykietę z alko sobie przyczepił na całe piłkarskie życie.
[/quote]
W jednej "ławce" z Peszkinem hahahaha 😂
A tak serio wpierdolu od rodziców nigdy nie dostał to głupoty po glowie chodzą. Dzisiejsza młodzież 😥
Czytam teraz że fifa nie chce się zgodzić na dowołanie 4 zawodników w miejsce odwołanych i zagramy na mistrzostwach świata z kadrą 14 zawodników z pola....
Wychodzi na to że dla dobra polskiej piłki lepiej było wystrzelać po pyskach i dojebać obciążeń za karę plus jakieś konsekwencje po powrocie.
Niech wyrażą skruchę i niech wracają 🤣
niech obiecają zmianę przepitki z Coli na Staropolankę i po sprawie.
Ma udac sie do psychologa?,dostał równierz wolontoriat w szpitalu. No i powrót z pierwszej druzyny do CLJ19.
https://sport.interia.pl/klub-cracovia/news-jest-decyzja-ws-afery-alkoholowej-klub-ukaral-reprezentanta-,nId,7138800
26 minut w pierwszym zespole -91 postów. Ekscytujący talent!
Wychowawcza kara, iść zasuwać do szpitala (rym niezamierzony). Podoba mi się to i popieram.
Lepszy od szpitala byłby jakiś ośrodek leczenia uzależnień żeby zobaczył gdzie człowieka może zaprowadzić wóda i inne specyfiki.
- Edytowany
@Kajak#3674 W DE można tak odrobić wojsko, ale nie ma lekko, gdyż pracuje się w rytmie medycznym. Popieram Twój plan, bo to jest najlepsza "kara", gdy czynisz dobro.
Talent czy nie talent za coś takiego powinna być dotkliwa kara z rozwiązaniem profesjonalnego kontraktu włącznie! Również bym go dla przykładu odsunął od drużyny juniorów do końca rundy i kazał trenować dwa razy dziennie. Raz z juniorami drugi indywidualnie!
i jeszcze przywiązać do limuzyny Tabisza i kazać Baldyaowi wybatożyć korbaczem🛶
- Edytowany
W ostateczności skoro ktoś mówił o pracy w szpitalu to mógłby jeszcze na nocną zmianę przewijać JF
i tabliczka na ścianie: " Jak będziesz pił to tak samo skończysz"
Może traktuje to zbyt poważnie co piszecie ale on już samym powrotem został ukarany bardziej niż zasłużył. Powinien oczywiście dostać jakąś karę od klubu i myślę, że zrobili dobrze. Nie ma co przesadzać, to tylko człowiek, który ma zrozumieć co zrobił źle.
To co zrobił trener reprezentacji to jak wywalenie ze szkoły ucznia, który zapił na szkolnej wycieczce. Teraz narzekają, że nie mają kim grać.
Domaganie się by klub wymierzył surowszą karę to jak wystąpienie przez szkołę do sądu rodzinnego o ograniczenie praw rodzicielskich dla rodziców tego ucznia.
Jakby na tym etapie na zgrupowaniu kadry klepali gówniarzy po pupkach to w dorosłej piłce jakby im trener zwrócił uwagę że nie wolno pić to by mu powiedzieli "weź spier.alaj lepiej skocz po flaszkę kadrowiczom".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)