Mi się wydaje, ze ona jednak z A poleciała wtedy, ale pytanie oczywiscie jak najbardziej zasadne.😁
-
-
Kolejka 13 : Cracovia -Lech Poznań 28.10.2023 godz. 17:30.
Poleciała z A. Może w damskich toaletach są?
Smiglewski od 1 min ...
[quote]#post1592146 Smiglewski od 1 min ... [/quote]
i Kallman, Makuch ławka. Może jak obydwoje usiądą, a w ich miejsce wyjdzie junior to się otrząsną
[quote]#post1592150 [quote]#post1592146 Smiglewski od 1 min ... [/quote]
i Kallman, Makuch ławka. Może jak obydwoje usiądą, a w ich miejsce wyjdzie junior to się otrząsną [/quote]
Dodałbym jeszcze Glika.
A Makuch swoimi pudłami odebrał Cracovii co najmniej 4 pkt ( pudło w Grodzisku, oraz to z Puszczą). Nie zmienia obrazu nawet postawa w meczu z Lubinem. Jest siłowy i po prostu "drewniany"
AI to jest potęga... czas się przebranżowić o.O
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/obraz-png-80480985.png[/img]
Mecz poprowadzi Ł .Kuźma z Białegostoku .
Za www.90minut.pl
Wbrew pozorom nie ma nas co skreślać przed tym meczem Lech gra mega w kratkę , oby w sobotę był to nasz dzień bo pkt potrzebne jak tlen
Ja liczę na dobry wynik!
Ja już sam niewiem, nastawiam sie na 3 pkt i jest kicha. Nastawiam sie na przegraną udaje sie nam n8e orzegrać i nawet punkt zdobyć.
Wróżenie wynku KSC to jak wróżenie z fusów.
To jest anomalia jak z cenami paliw przed i w trakcie wyborów oraz teraz.
Nie oszukujmy się remis będzie sukcesem.
W meczach domowych tylko Chorzów jest gorszy od nas.... no ale nic, może w końcu coś wygramy u siebie.... nawet przez przypadek 😎
Oby LECH głupio punktów znów nie stracił!!! Życzę im z całego serca MP i oby nasz jakiś "ostatni podryg zdychającego zwierza" (nomen omen 😂 ) * nie pokiereszował im planu objęcia fotela lidera po tej kolejce !!! Cracovia jest słabsza od Puszczy .... LECH ich jebnął z paluchem w pępku 4:1 jak i Raków więc ... rachunek jest prosty!!! Dla mnie bez nadzieji i bez podstawiania nogi braciom !!! LECH LECH KOLEJORZ !!!
Nie wiem czy lajkować :)
Mecz można wygrać, przegrać, zremisować a zobaczymy jak będzie w weekend :)
[quote]#post1592210 Nie wiem czy lajkować :)
Mecz można wygrać, przegrać, zremisować a zobaczymy jak będzie w weekend :) [/quote]
oby kolejorz przegrał
[quote]#post1592205 Oby LECH głupio punktów znów nie stracił!!! Życzę im z całego serca MP i oby nasz jakiś "ostatni podryg zdychającego zwierza" (nomen omen 😂 ) * nie pokiereszował im planu objęcia fotela lidera po tej kolejce !!! Cracovia jest słabsza od Puszczy .... LECH ich jebnął z paluchem w pępku 4:1 jak i Raków więc ... rachunek jest prosty!!! Dla mnie bez nadzieji i bez podstawiania nogi braciom !!! LECH LECH KOLEJORZ !!![/quote]
Ciężko to skomentować. Tacy ludzie są wśród nas? Halo ziemia!
[quote]#post1592219 [quote]#post1592205 Oby LECH głupio punktów znów nie stracił!!! Życzę im z całego serca MP i oby nasz jakiś "ostatni podryg zdychającego zwierza" (nomen omen 😂 ) * nie pokiereszował im planu objęcia fotela lidera po tej kolejce !!! Cracovia jest słabsza od Puszczy .... LECH ich jebnął z paluchem w pępku 4:1 jak i Raków więc ... rachunek jest prosty!!! Dla mnie bez nadzieji i bez podstawiania nogi braciom !!! LECH LECH KOLEJORZ !!![/quote]
Ciężko to skomentować. Tacy ludzie są wśród nas? Halo ziemia! [/quote]
Ale MisioPas ma dziś palenie 😂
Oddaje berlo trola forumowego w rece MisioPas... wygral ...
[quote]#post1592139 Poleciała z A. Może w damskich toaletach są?[/quote]
Poleciała z A na B1 ? nie sądzę, szkoda, że zdjęcia wtedy nie zrobiłem zanim zgarnęli tą deskę zza lini bocznej ☺
[quote]#post1592227 [quote]#post1592139 Poleciała z A. Może w damskich toaletach są?[/quote]
Poleciała z A na B1 ? nie sądzę, szkoda, że zdjęcia wtedy nie zrobiłem zanim zgarnęli tą deskę zza lini bocznej ☺ [/quote]
Byłem wtedy na A3, podobnie jak MrCrowley w tamtych czasach ;).
Lata minęły, ale na 97,9% ona leciała pięknym lotem koszącym zza płota. W sensie z B.
Słyszałem różne wersje, że z WC dla niepełnosprawnych (mamy takie? 🤔 ) lub z toalety dla obsługi cateringu (i tu też nie wiem, bo oni chyba korzystają z tych dla kibiców).
No nic... Zagadka do archiwum X.
To był piękny lot, nie zapomnę go nigdy. 😎
A nie załapała się w transmisji TV?
Wyglada na to, że jutro bedzie rekord frekwencji obwcnej rundy. Czuję, że koło 12 tysięcy się zakręci.
No i elegancko ....
CRACOVIA TO MY .....
Ładnie schodzą bilety , zagrać dobry mecz . Mocny remis biorę w ciemno.
Ostatnio był grad goli przy Kałuży.... więc może teraz dla odmiany jakieś zgodowe 0:0 ?? 😂
Zaprzeczyć wszystkiemu wszystkim i wygrać ten mecz zgarnąć 3 punkty i odbić się od ogona tabeli.
Misiopas kieruje się w kierunku stadionu Cracovii, gdzie odbywa się mecz. W tle widać tłum kibiców ubranych w barwy Cracovii, którzy gorąco dopingują swoją drużynę. Misiopas jest pełen entuzjazmu i gotowy do wspierania Kolejarza na trybunach, śpiewając razem z innymi fanami i machając szalikiem.
10 koła powinno dzisiaj pęknąć!
- Edytowany
Jeśli dziś zagra Pan Glik i znów przegramy....uf... Ja nie jestem złośliwy doceniam Jego dawną sławę, klasę i osiągnięcia ale fakty są takie:
z Górnikiem Łęczna w PP w obronie grał Glik i straciliśmy 3 bramki,
z Pogonią też niestety aż 5,
z Jagiellonią 4,
z Puszczą straciliśmy gola po Jego rykoszecie i mogliśmy kolejną gdy Siemaszko urwał się z kontrą wyprzedził Go na początku drugiej połowy i uratował nas dopiero bramkarz...i nawet trener Zieliński ściągnął z boiska Glika bo stwierdził, że jest za wolny.
A Lech ma dwa razy szybszych napastników od Puszczy...
Skład napawa optymizmem !
tzn?
młodymi ligi nie utrzymamy,
ja uważam, że ręcznik został rzucony.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/image-png-03260505.png[/img]
Knap i Śmiglewski od 1 minuty, a Glik na ławie. Tego chciał Lud.
Makuch niestety nadal w 1 składzie.
Nie można mieć wszystkiego.
Jak widze ten skład to myśle że spokojnie wygramy
Piłkarze Lecha jak zobaczą ten skład to myślę że strach ich sparaliżuje na początku i to trzeba wykorzystać
[quote]#post1592492 Nie można mieć wszystkiego.[/quote]
Można a dlaczego nie.
Sześciu Polaków w pierwszym składzie - skandal na całą ekstraklasę ;)
Bez ładu a skladu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)