ale piłkarze nie dojechali
-
-
[32] Cracovia - Zagłębie Lubin 13.05.2023 g. 17.30
Ja też powtórzę. Fajna pogoda, odpowiednia pora, dużo ludzi, niemal pełny sektor rodzinny, świetny doping, przeciwnik (teoretycznie) słabszy, szczytna akcja charytatywna... A te piłkarskie pierdoły wszystko spieprzyli, kolejny już raz.
No, chyba, że Filipiak zakazał strzelać gole, bo mu się rzucanie białymi niedźwiedziami źle skojarzyło, he, he, he...
Moze bal sie zeby kary z ekstraklasy nie dostac ;)
- Edytowany
WSTYD przed dzieciakami !
Chuj Wam w dupe !!!
Dzieciaki miały pluszaki a wy wyjebane.
1 strzał celny w meczu. Gratuluje. Chlebuś jest w lidze.
Banda gnojów - wszyscy wyp…
I kolejny raz mokrą brudną ścierą w pysk... Jebane sprzedawczyki.
- Edytowany
[quote]#post1576113 Banda gnojów - wszyscy wyp…[/quote]
No dobrze skoro tak prosisz.
Jak widziałem co się dzieje w drugiej połowie to przypomniał mi się mecz z Wartą u nas, brakło tylko Loshaja na koniec
Mnie się przypomniał inny mecz z Zagłębiem. Taki mecz przyjaźnie w sumie, dzięki niemu zdobyli mistrzostwo.
kurde, postawilem na typerze 1-2 bo myslalem ze dla tych Miskow sie postaraja, ale nie.
do przewidzenia.
To nie podobny mecz co było 0:0 i od nas kilku wzięło pieniążki a Łukasz Piszczek sprawę sypnął.
- Edytowany
[quote]#post1576124 To nie podobny mecz co było 0:0 i od nas kilku wzięło pieniążki a Łukasz Piszczek sprawę sypnął.[/quote]
taaa. i Też było w maju. Stary stadion. Siedziałem na B
A może żeby spuścić sląsk?!
[quote]#post1576129
A może żeby spuścić sląsk?!
[/quote]
Odpowiedź na to pytanie otrzymasz, gdy zobaczysz wpierdol od narciarzy.
Krótko - jeszcze 2 wpierdole i wakacje.
Po tym jak zapewnili sobie matematyczne utrzymanie rozdają punkty tym którzy bardziej pptrzebują. A nich idą w ch...j
Strzelić gola.
W tym meczu chodziło o to, żeby do urwy nędzy strzelić gola!
Pierwszy raz jestem wqrwiony na Zielińskiego.
Jak on ich ustawił?
Co to krva miało być? Tarnobrzeskie catenaccio?
Kilkadziesiąt (oby nie więcej) dzieci nie będzie tu już chciało przychodzić
Jakbyśmy przegrali, nie wiem, 2:4... jaka to krwa byłaby różnica?
[quote]#post1576134
Jakbyśmy przegrali, nie wiem, 2:4... jaka to krwa byłaby różnica?[/quote]
Chodziło tylko o tę bramkę żeby dzieciaki miały frajdę bo sam mecz nią nie był więc gdyby przegrali 1:3 nikt by o tym nie pamiętał.
Przynajmniej był super doping - i to zarowno rodzinny, jak i D. Biorąc pod uwagę stawkę meczu, jak i to co pokaząły nasze skórokopy to że udalo się utrzymać wysoki poziom do samego końca uważam za wielki plus.
tu mi sie wydaje chodzi o jakas ambicja ze komus zalerzy chce sie itp. a nie kopanie dla kopania
Było tyle gorzkich słów a trzeba Wam wszystkim kibicom co w sercach Pasy mają podziękować za doping.Brawa !
Wracając z meczu z kolegami spotkaliśmy grupkę 2-ch dorosłych i 5-6 chłopaczków (na oko wiek z 7-8lat ) w pełnych barwach i z nosami na kwintę ale już jeden wywodził ,że i tak jesteśmy przed "nimi":)
Zaczepiłem i pochwaliłem za świetny doping z rodzinnego. Morale zaraz skoczyło w górę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)