Ja tylko chciałbym zauważyć, ze miał asyste przy bramce i oddal ładny strzał.
-
-
Jani Atanasov - witamy w Cracovii!
i przy 0-0 zmarnował setkę...i przy 1-2 wykonał dwa rzuty rożne tak, że piłka nie przeszła pierwszego zawodnika gospodarzy...
Generalnie typowy transfer Cracovii, czyli byle jaki zawodnik za byle jakie pieniądze. Zastanawiające są te okazjonalne zachwyty nad jego gra , dobra, może zachwyty to może za duże słowo ok, to nie ch będzie - głosy zadowolenia. Gość jest niepewny, nerwowy, słaby fizycznie. Taki Loshaj, czy inny Serderov. Lepszy od Cecarica ale ja tez jestem lepszy od Cecarica.
Gość w 3 meczu z rzędu daje piłkę po której zdobywamy bramkę , a niektórzy go do Loshaja porównują , gra elektrycznie póki co ale widać że noga dobrze ułożona i wie jak się gra w piłkę a co do zmarnowanej sytuacji , oglądnijcie powtórkę ile czasu czeka żeby dostać piłkę zwrotną od Kaki i do tego dostaje ją trochę za plecy . Dajmy mu czas do końca rundy żeby go rozliczać , póki co jest średni z przebłyskami , ale na pewno nie można go nazwać szrotem
Niezaprzeczalnym faktem jest, że ten gość został rzucony na głęboką wodę przez klub jako ściągnięta awaryjnie zapchajdziura i nie ma dla niego aktualnie alternatywy jaki by nie był
A czyja to wina odpowiedzcie sobie sami. (Podpowiedź : ktoś oszczędza)
Można go za to smażyć, grillować ale prawda jest taka , że to wina klubu . Mógł siedzieć jako zmiennik od roku na ławeczce wskoczyłby teraz do składu ściągnięto by drugiego i byłaby jakaś rotacja i oczekiwania a tak to co wymagać ?
Jakości tu i teraz za 400 tysięcy euro? 🤣
A pisałem wcześniej, że to jest piłkarz dobry ale nie wybitny, i nie ma co narzekać bo nie odstaje od naszych graczy, ale nie jest to gwiazda, jak wiekszość tutaj prorokowała, bo na taką nie będzie nas nigdy stać i trzeba się z tym pogodzić.....
Marnuje, ale widać że szuka pozycji i piłka jego też szuka.
Może się dotrze (na dotartych Filipiak się nie zgodzi, a zatartych już przerabialiśmy).
Ja myśle że jest za wcześnie żeby go oceniać, gość zagrał 3 mecze a niektórzy już po nim jadą, ja przypomnę Hebo który był nazywany na początku szrotem......
Szrotem nigdy nie nazwę bo widzę, że on cos potrafi ale nie umie pokazać swych walorów na boisku . Plusy to z cała pewnoscią dobre dośrodkowania po stałych fragmentach gry, ma zadatki do gry kombinacyjnej , tyle, że koniecznie musi popracować nad celnościa podań . Do tego biega i walczy na boisku - wczoraj to chyba on wyrobił najwiecej kilometrów z naszych graczy .
Tu też rola trenera by pomógł zawodnikowi w aklimatyzacji i zgraniu z zespołem .
Musze wreszcie sie zmusic i ogladnac jakies widowisko zeby zobaczyc co ten gosc kopie..
Nie żebym Cię Kruszyno nie lubił ...ale naprawdę złosliwie powiem ,ze wypadało by jednak ogladać mecze naszej Cracovii przed potężną produkcją w niemal każdym temacie 😂
No wlasnie nie ogladajac musze dopytac co i jak grali nowi zawodnicy...stad ta produkcja..
Celownik do poprawy.
ps. Za co docent ma bana? I czemu dopiero teraz?
[quote]#post1567397 Celownik do poprawy.
ps. Za co docent ma bana? I czemu dopiero teraz?[/quote]
za psanie głupot i szukanie attencji podobnie jak @ czallman
ale wg, mnie to te same osobistosci
:D
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-02/obraz-png-32157835.png[/img]
największy problem naszego Ananasowa to dziecinnie proste błędy, które nie powinny zdarzać się nawet juniorom. Nic nie denerwuje mnie tak bardzo jak to, że nie potrafi podać dokładnie piłkę do partnera, który stoi dwa metry od niego. Widać, że w każdym meczu zdarzają się momenty, w których gra pod prądem i paraliżuje go strach. Wydawało mi się, że jako reprezentantowi Macedonii nie powinny zdarzać się aż tak proste błędy, ale swój ostatni mecz w reprezentacji zagrał już ponad rok temu, a dokładnie w listopadzie 2021. To dobitnie pokazuję, że ostatni rok w najlepszej formie to on nie był. Mam jakieś dziwne przeczucie, że on jednak umie grać w piłkę i mam nadzieje, że po pół roku na tzw. aklimatyzacje zacznie w końcu to pokazywać.
AVE CRACOVIA
Ma gościu papiery na granie i uważam że z każdym meczem bedzie to pokazywął.
Jesli mnie pamięć nie myli, to juz ma 3 asysty w pieciu meczach, a gry obroonej i naszej taktyki musi sie nauczyć.
Ale chyba wszystkie te asysty ma ze SFG.
Ja wiem, że to też nie każdy potrafi, ale Knap też nieźle wrzuca.
Widać , że na boisku myśli i to gracz inteligentny tyko niesamowicie rażą te głupie błędy w rozegraniu piłki, niedokładność . Za dużo niecelnych podań , które mu sie przytrafiają w sytuacjach gdy nie jest atakowany , ma swobodę podania a mimo to patałaszy .
Może potrzebna pomoc psychologa ? Zresztą , nie tylko jemu .
Nie jest zły, trochę aklimatyzacji i bedzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)