[quote]#post1551564 Kiedyś był już taki mecz.. Ze przeciwnicy dostali czerwo i nagle nasi przestali grać.. [/quote]
Było takich więcej niż jeden. Na wspomnienie Płocka do dziś mnie trzęsie.
-
-
Radomiak vs Cracovia 30 września, piątek godzina 18.00
Czekamy na kontrę zamiast grać pilka… oby się to nie skończyło… wiecie czym.
Przepraszam , kto gra w dziesiątkę ?
Ciekawe kiedy zejdzie Makuch .... I czy to będzie za 2 żółta czy z powodu tragicznej gry .... Ciekawe .
Dzikuuuuuuuuuuu TY NASZ !!!!!!
Kakabadze poszedł na przebój i sam siebie sfaulował😆
Super tank i dwa jajo
Jednak ten wynik w sparingu z Pogonią Miechów 12:1 to nie był przypadkowy... jesteśmy w formie 😎
Ale nas wykartkował
Gwiazda z serie C,psia jego mać!
Jak mnie wku.rwia Jaroszyński i jego pozorowane krycie na 3 metry. Technicznie dalej surowy jak kiedyś. Nie wnosi kompletnie nic do gry
Surma pies już na ból dupy, bo nie dość ze ogląda zwycięstwo Cracovii na wyjeździe to jeszcze jutro czeka go mecz jego ulubieńców, czyli pokraki z gts vs Chojniczanka :)
[quote]#post1551512 Spokojne 2-0 dla nas :) [/quote]
Patrzcie i uczcie się 😉
[quote]#post1551576 Surma pies już na ból dupy, bo nie dość ze ogląda zwycięstwo Cracovii na wyjeździe to jeszcze jutro czeka go mecz jego ulubieńców, czyli pokraki z gts vs Chojniczanka :)[/quote]
azory grają dzisiaj
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-09/image-png-65343697.png[/img]
Piękny wieczór dzisiaj.
Wygrywają piłkarze,wygrywają hokeiści
Oby tak zAwsze!
Gratulacje i dziękuję.
[quote]#post1551515 [quote]#post1551512 Spokojne 2-0 dla nas :) [/quote]
Trzymam za słowo ! 😉 [/quote]
Dziękujemy 😀😀😀😀😀👏👏👏👏👏
Gargamel z pewnością zasłużył na paczkę żelków w formie smerfów😀
Wynik [b]super,[/b] ale gra już nie super. Ilość nonszalanckich strat w ataku (Knap, Myszor) i przy wyprowadzaniu piłki z własnej połowy (zwłaszcza Siplak) plus ogólna nerwowość po przejęciu piłki na naszej połowie - ciężko się ten mecz oglądało. W żadnym momencie nie miałem poczucia, że mamy to pod kontrolą.
[quote]#post1551577 [quote]#post1551512 Spokojne 2-0 dla nas :) [/quote]
Patrzcie i uczcie się 😉 [/quote]
Wynik sie zgadza, ale tak spokojnie znowu nie było😋
dobry mecz, super zagrany taktycznie, troche martwi mnie bramkarz, (dośrodkowania)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)