Nie ma się do czego przyczepić. Nowe napadziory pozaliczały pierwsze bramki. Bezradny przeciwnik. Brak słabych punktów w naszej ekipie. Wchodzą zmiennicy i nie ma różnicy. No nie spodziewałem się takiego sponiewierania Warszawki. Jest duże światło w tunelu. Mam nadzieję, że nie będzie to oznaczać braku wzmocnień do środka pola.
-
-
[3] KS Cracovia - Legia Warszawa - [29.07.2022 godz. 20:30 | piątek]
Najlepszy mecz od dawna, atmosfera mega! Gardło zdarte, leczę się piwem, chcę jeszcze! 🍺😀
Brawo Pasy!!!! Tyle w temacie ,najlepszy mecz od lat! z przyjemnością patrzyło się na grę naszej kochanej Cracovii , piękna gra a wynik przyszedł sam!
[quote]#post1543878 W przerwie meczu pokazywali Wojciecha S. na trybunie. Był wyjątkowo smutny.
Dołożyć jeszcze kogoś zamiast Loshaja do środka i ten sezon naprawdę może być wyjątkowo udany.
Teraz wyjazd do Mielca.[/quote]
Tak jest, zayebistego DMa, który pozwoli Hebo częściej się zapuszczać do przodu.
Piękne zawody dzisiaj, jedyny minus to pusty sektor D ;D
Super mecz, super występ naszej młodzieży. Panowie Rakoczy i Myszor: brawo!!!
Wróciłem, ależ to było meczycho w naszym wykonaniu.
[quote]#post1543879 Powtarzam się, ale zajebiście się ogląda drużynę prowadzoną przez Trenera przez duże T, a nie taką, którą usiłował prowadzić ogrodnik-nieudacznik.
P.S.
Szczerze szkoda mi reprezentacji U-21.
[/quote]
Szkoda w tak piękny wieczór wspominać tego nieudacznika ,brudasa z Bytomia. Brawo Pasy,brawo Panie Trenerze Jacku!!
Kawał dobrego meczu! Panowie sztos!
co za dzień! Zaangażowanie, walka i jakiś dobry duch w drużynie i na trybunach. Do tego tradycyjne stroje i rewelacyjny wynik. Jeden z tych meczów które na długo zapadają w pamięć. Dzięki!!
Panowie po trzech meczach mamy 9 punktów bramki 7-0 , Żeby prezes nie wpadł na pomysł szybkiej sprzedaży bramkarzy bo zaczynają być zbyteczni...
Jakby co zaraz się zaczyna powtórka na canał+ sport 2 😎
Sam wynik na sucho ze tak napisze bo w pracy popoludniowka wypadala robi wrazenie.. jutro jakis skrot obowiazkowo do oglądnięcia...
Wynik kozak!
Wróciłem z meczu, jestem tak oszołomiony , ze nie wiem co napisać.
Więc napiszę tylko HELL YEAH !!!!!!!!!!!!!
Choć jak pomyślę to jednak czegoś mi zabrakło dziś wieczór, zaśpiewania trójka do zera Cracovia żegna frajera :)
- Edytowany
jeszcze dzisiaj widzę przed oczami artykuł w "Tempie" z 1983 roku : Janikowski - Legia 3:1. To najwyższe zwycięstwo nad Legią jakie widziałem do tej pory na oczy. Co dzisiaj napisze pies białoński ? Kuriozalne zwycięstwo?
[quote]#post1543170 Gładkie 3-0 dla nas i fajrant ;)[/quote]
Podaj mi proszę 6 cyferek na środowego totolotka jeśli można. Oczywiście na priv. Dzięki z góry.
[quote]#post1543879 Powtarzam się, ale zajebiście się ogląda drużynę prowadzoną przez Trenera przez duże T, a nie taką, którą usiłował prowadzić ogrodnik-nieudacznik.
Za ogrodnika ani punktów n ie było ani stylu, tzn był nazywany lagą ..
[quote]#post1543911 jeszcze dzisiaj widzę przed oczami artykuł w "Tempie" z 1983 roku : Janikowski - Legia 3:1. To najwyższe zwycięstwo nad Legią jakie widziałem do tej pory na oczy. Co dzisiaj napisze pies białoński ? Kuriozalne zwycięstwo?[/quote]
Taki tytuł dali:
[b]Legia na kolanach! Oto czarny koń Ekstraklasy[/b]
PIĘKNIE KURWA !!!
IDĘ ŚWIĘTOWAĆ
Coś pięknego kurwa..!! Świetny mecz w naszym wykonaniu. Niech ta chwila trwa jak najdłużej! Brawo Panowie.. Dzięki.
Co dzisiaj napisze pies białoński ? Kuriozalne zwycięstwo?[/quote]
Pies Białoński na pewno nic nie napisze, bo go zatkało...
Pisałem pare godzin wcześniej, aby stadion odwiedzić, bo szykuje się meczycho i tak też się stało. Doping, atmosfera, dobra gra, zwycięstwo, punkty i mamy lidera póki co. Może to zwycięstwo przekona niezdecydowanych do chodzenia na mecze. ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)