[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/image-png-58480259.png[/img]
-
-
[1] Górnik Zabrze - KS CRACOVIA - [18.07.2022 godz. 19:00 | poniedziałek]
No i zaj3biście. Nie pamiętam kiedy na wyjeździe tak trzymaliśmy na smyczy gospodarzy.
Z Japończyka i Fina będą ludzie! Ale dziwnie Rassmusen dzis przygaszony.
Ten Oshima wygląda że umie grać w piłkę... Szkoda tylko że dzisiaj nie miał z kim w nią pograć wygrana oczywiście cieszy bo była dość pewna. Ale mecz z obu stron był straszną rąbanką dobrze że my dziś lepiej rąbaliśmy.
Super brawo są 3 punkty, nowe nabytki na duży plus.
Jestem zadowolony. Niemczycki bronił szczęśliwie i parkanami, ale zachował czyste konto.
Udana inauguracja bez wagonów obserwowanych przez ponad rok przeciętniaków. Mam nadzieję, że już nikt nie tęskni za cyganem. Stawowy się pewnie załamie, jak to możliwe, żeby wygrać mecz mając tylko 36% posiadania piłki ;-))).
Oby tak dalej!!!
[quote]#post1541990 Na uwagę zasługuje rozsądny sędzia. Spokojny. Ogarnął sobie mecz i nie dopuścił do koszenia, trzymając mecz.
Z naszych zaimponował mi Pan Rodin (całkowicie bezbłędny), a Oshima ma papiery na granie.[/quote]
W pierwszej połowie wystawił piłkę Nowakowi, na szczęście trafił w niego.
Bardzo dobry, wręcz idealny mecz w defensywie. Górnik praktycznie bez groźnej sytuacji!
[quote]#post1541996 Jestem zadowolony. Niemczycki bronił szczęśliwie i parkanami, ale zachował czyste konto. [/quote]
Ja to nazwałem w sposób handballowy, ale może być po hokejowemu😀
Ja tam jestem ukontentowany.
Nowe transfery cud miód i miodzik jak na Nasze standardy ( i jeden mecz)
Oshima - jak wściekły japoński pies, biega walczy, jeszcze zagubiony czasami i nie wie co zrobić samemu przed bramkarzem, ale może ktoś mu na migi wytłumaczy...
Fin- dzik na wypasie, ograniczenia są jak u poprzednika ale biega ile może i walczy( czemu on tak czasami kuleje jak biegnie?) No i z naszym asem z kraju kwitnącej wiśni zakręcili górnikiem tak , że prawie wpadła 3 bramka
Makuch- walczy zastawia się, nie traci glupio piłek, z przodu narazie nic nie zaprezentował oprócz podania z 32 minuty no ale chcę...
Więc widać, że chłopaki chcą a to w tej lidze 70% sukcesu...
( Ocena z przymrużeniem oka jak na jeden mecz- czasu próby przystało ;)
Dla mnie wszyscy nowi na plus.
Makuch-obrońcy przy nim wyglądali jak dzieci, wygrywał wszystkie pojedynki.
Kallman-taki fajny mobilny.
Oshima też fajnie się w kilku momentach pokazał.
Nie będę się tu rozpisywał. Biorę rodzinę na mecz podziękować brawami drużynie.
Nowi na plus , ale nasza obrona zasługuje na medal, Rodin, Jugas, Rasmussen cud, miód, do tego forma Niemczyckieo wszystko fajnie wygląda oby tak dalej
Brawo Pasy . Byliśmy lepsi, poukładani, oby tak dalej jedziemy z tą ligą!
- Edytowany
Pierwsza połowa z fartem, druga mądrze, na spokoju. Inna sprawa to nasze kontry, gdyby wynik był 0:5 to zabrzanie nie powinni mieć pretensji. Nowi zawodnicy na plus.
Przeciwnik mega słaby.
Proponuje nie pisać jeszcze o walce o medal.
W tabeli niestety wyprzedza nas Wisła ;)
I niech te ^&%$# z Zabrza spadną.
[quote]#post1542009 Pierwsza połowa z fartem, druga mądrze, na spokoju. Inna sprawa to nasze kontry, gdyby wynik był 0:5 to zabrzanie nie powinni mieć pretensji. Nowi zawodnicy na plus.
Proponuje nie pisać jeszcze o walce o medal.[/quote]
Jaki medal? Tylko mistrzostwo
[quote]#post1542000 Bardzo dobry, wręcz idealny mecz w defensywie. Górnik praktycznie bez groźnej sytuacji!
[/quote]
Z tym brakiem okazji Górnika to trochę odjechałeś. W głowie, bez zastanawiania mam 2 ich setki, ale wynik sprawiedliwy.
Piękny początek sezonu. Lekko niepokoi jedynie towarzystwo, w którym się znaleźliśmy w pierwszej trójce ;)
Moim cichym bohaterem - Jugas. Chodzi pod bramkę jak chart. Za Probierza cień zawodnika - za Zielińskiego klasa. Kallman wzmocnienie. Oshima - tak samo + ja wiem, że nie wolno oceniać na podstawie filmików, ale już na nich widać było, że ten chłopak ma potencjał na bycie ulubieńcem kibiców (na pewno tej części co kochała kiedyś Puzigacę :)
3 pkt z Koroną i na Legii komplet :)
Udanie rozpoczęty sezon. Oby końcowa tabela dała nam sporo radości.
Jutro po bilety na Koronę .... WSZYSCY !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)