sędzia chooj !!
-
-
[20] CRACOVIA - Kolejorz niedziela 6 lutego , 17:30
Sylwestrzak show niestety,
brawo Cracovia!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-02/image-png-28247578.png[/img]
[quote]#post1521432 Khalidzie, to jest przepaść.[/quote]
No i co marudo bez wiary 😜
Brawo Balaj, oby to był dobry początek
Brawo sztab i trener Nowak. Fizycznie jest lepiej niz poprawnie
Szacunek dla trenera Zielińskiego, ile potrafi wykrzesać z tych chłopaków.
Świetny mecz i świetny wynik.
Sędzia to pyta na 102!
Dobre zmiany i ambicja .Powalczyli do końca i dostali nagrodę. Co nie zmienia faktu , jakie w tym zespole są braki .
Kto im tam liczy te statystyki? Nawet jak policzymy strzał Rakoczego jako niecelny, to mamy 3 gole, a dochodzi główka obroniona przez Bednarka, strzały niecelne Hebo, Pelle. Przekłamane to jest.
Cracovia 3-3 Lech Poznań
Michał Rakoczy 18, Jakub Myszor 77, Filip Balaj 90 - João Amaral 29, 67, Jakub Kamiński 47
Cracovia: 23. Karol Niemczycki - 25. Otar Kakabadze (89, 45. Filip Balaj), 2. Cornel Râpă, 88. Matej Rodin, 24. Jakub Jugas, 18. Luís Rocha (57, 22. Florian Loshaj) - 11. Michał Rakoczy (74, 38. Jakub Myszor), 8. Mathias Hebo Rasmussen, 6. Sylwester Lusiusz (57, 3. Michal Sipľak), 4. Sergiu Hanca - 10. Pelle van Amersfoort.
Lech: 35. Filip Bednarek - 2. Joel Pereira (85, 44. Alan Czerwiński), 37. Ľubomír Šatka, 16. Antonio Milić, 5. Pedro Rebocho - 21. Michał Skóraś (61, 97. Dawid Kownacki), 22. Radosław Murawski, 6. Jesper Karlström (75, 30. Nika Kwekweskiri), 24. João Amaral (85, 10. Dani Ramírez), 7. Jakub Kamiński (75, 11. Filip Marchwiński) - 9. Mikael Ishak.
żółte kartki: Kakabadze, Hanca, Rodin - Šatka.
czerwona kartka: Sergiu Hanca (90. minuta, Cracovia, za drugą żółtą).
sędziował: Damian Sylwestrzak (Wrocław).
widzów: 7126.
za co niby ten "czorny" wykartkował kapitana?
Rozumiem "pomylił" sie z Rodinem ale Hanka ma prawo z sędzią rozmawiac.
Ale zajebiście lubię takie mecze. Lech lepszy i co z tego, takie końcówki to ja lubię! Brawo. Najlepszy z naszych Hanca, sędzia chuj, byłoby cztery!
[quote]#post1521459 Kto im tam liczy te statystyki? Nawet jak policzymy strzał Rakoczego jako niecelny, to mamy 3 gole, a dochodzi główka obroniona przez Bednarka, strzały niecelne Hebo, Pelle. Przekłamane to jest.[/quote]
Tak ktos w C+ olewa "se" (nie pierwszy raz zauwazyłem)
[quote]#post1521462 Ale zajebiście lubię takie mecze. Lech lepszy i co z tego, takie końcówki to ja lubię! Brawo. Najlepszy z naszych Hanca, sędzia chuj, byłoby cztery![/quote]
No teraz gadasz wreszcie jak człowiek a nie smurf maruda😁
Bardzo dobry mecz, brawo pasy.
Wystarczyło wyjebać cygana i zaczęli grać
[quote]#post1521456 Szacunek dla trenera Zielińskiego, ile potrafi wykrzesać z tych chłopaków. [/quote]
Trzeci raz w tym sezonie wyciągamy remis przy dwubramkowej stracie. Oni to już mieli wcześniej.
Pytanie czemu na 2 połowę wyszli tacy posrani.
Fajny mecz, niezły wynik, czego chcieć więcej?
Czy ta firma co ją Lech nosi na dupie to producent papieru toaletowego? Bo tylko taka firma kojarzy mi się z tym miejscem na reklamę. Mam nadzieję, że nikt u nas nie wpadnie na podobny pomysł.
[quote]#post1521469 [quote]#post1521456 Szacunek dla trenera Zielińskiego, ile potrafi wykrzesać z tych chłopaków. [/quote]
Trzeci raz w tym sezonie wyciągamy remis przy dwubramkowej stracie. Oni to już mieli wcześniej.
Pytanie czemu na 2 połowę wyszli tacy posrani.[/quote]
Nie ważne jak kto zaczyna, ważne jak kończy😋
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)