Takie coś znalazłem na jednym z portali,:
"Wkurza mnie PIS i wysokie ceny. Ale Legia daje mi mnóstwo radości. Obserwować ich upadek to miód na moje serce. To lepsze niż seks z Miss Polonia"
W pełni się z nim zgadzam
-
-
[17] Cracovia - cwks 5 grudnia, 20:00 Niedziela
To nie jest zły pomysł, aby uatrakcyjnić rozgrywki Fortuny I Ligi taką legją i wisłą...
Gdzie twoje berło, gdzie twoja korona, gdzie twoje mistrzostwo legio pier..... CRACOVIA TO JEST DUMA NIECH KAŻDY O TYM WIE
- Edytowany
Proponuję ostudzić emocje - zajrzałem na forum Legii i okazuje się że przegrali wyłącznie przez sędziego.
Tez tak mysle - nad wyraz bezstronnie pan Przybył sędziował - mysle ze odpocznie od szczebla centralnego :)
[quote='Rock' pid='1514758' dateline='1638747986']
Proponuję ostudzić emocje - zajrzałem na forum Legii i okazuje się że przegrali wyłącznie przez sędziego.
[/quote]
A to bardzo dobre podejście prezentują. Dobrze im to nie wróży na przyszłość, jednak oby tak dalej.
Gratuluję wygranej! Brawo!
I jeszcze narzekają na komentarze w C+.
Ci ludzie żyją w jakiejś bańce.
[quote='ZbigniewT' pid='1514726' dateline='1638742170']
Oprócz zwycięstwa jeszcze jedna optymistyczna sprawa- młyn po raz pierwszy od dłuższego czasu nie świecił pustkami i doping tez nie zły :)
[/quote]
Znów przyjdzie wiosna, nadejdą czasy I wszystko wróci na właściwe tory!
Żewłakow najemnik, ktory przecież sporo grosza zarobił wiadomo gdzie i działał w układach towarzyskich...
https://streamable.com/8l5hkf
Bramka z alternatywną ścieżką dźwiękową :D
Wynik super! 3 punkty z cwks zawsze ciesza! W koncu tak malo zwyciestw z nimi mamy ze ciesza nawet podwójnie takie zwyciestwa!!!.Brawo!
[quote='kaleb' pid='1514672' dateline='1638734392']
Komentarze w przerwie tylko o (7)ampucerze, kiedy się przełamie, jak dobrze byłoby, gdyby strzelili bramkę itd. Nosz żygać się chce!!!
[/quote]
Przepraszam bardzo Pana Kolegę, ale na sektorze B wcale tak nie komentowaliśmy! :D :D :D
Równie, a może bardziej niż samo zwycięstwo cieszy mnie fakt, że wygraliśmy z mocną drużyną w ewidentnym dołku (dole?) formy.
Do tej pory jak ktoś miał fatalną serię i musiał się przełamać, to przełamywał się na nas, a tu taki ch.uj :D
Szkoda, że trenerski Dyzma, mając gts na kolanach prawie zawsze dawał dupy.
Na szczęście dla nas Legia przełamała się wcześniej na Jagiellonii :D
[quote="paluch" pid='1514704' dateline='1638739300']
Brawo dla całej drużyny jest prognostyk żę z" tej mąki będzie chleb"
[/quote]
Raczej "chlebuś"
- Edytowany
https://twitter.com/i/status/1467600947195093001
Obawialem sie , ze w koncowce bedzie jakis przekret I cska wyrowna. Ale za duzo kasy tam jest wpompowane, nie ma bola, zeby spadli.
Co się pośmiejemy to nasze, ale chyba nikt poważnie nie liczy na to, że oni spadną. Nawet bez przekrętów i nie zmieni tego fakt, że wygramy z nimi na Kałuży co 15 lat.
Prędzej bym liczył na gts. Mają w tum roku jeszcze trzy mecze i trzymam kciuki, żeby zdobyli max z jeden punkt, to wtedy piłka będzie w grze na wiosnę.
[quote="hryztuz" pid='1514727' dateline='1638742218']
Takie coś znalazłem na jednym z portali,:
"Wkurza mnie PIS i wysokie ceny. Ale Legia daje mi mnóstwo radości. Obserwować ich upadek to miód na moje serce. To lepsze niż seks z Miss Polonia"
W pełni się z nim zgadzam
[/quote]
No matko jedyna, a jaka ta Miss? jest zdjęcie? :D
Weglug magazynu gol w 11 kolejki, Niemczycki, Siplak, Jugas, Pelle
Jeśli ktoś myśli, że CSKA lub gwardyjscy spadną to niech sobie sprawdzi frekwencję na ich meczach. Domowych i wyjazdowych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)