[quote='Bucky Nome' pid='1513012' dateline='1637654511']
Ciekawy jestem jakie przesłanki dawały trenerowi nadzieję, że środek Loszaj-Knap da radę i będzie optymalnym wyborem na zdyscyplinowany taktycznie Raków...
[/quote]
To faktycznie łyżka dziegciu - zaczęliśmy grać po ich wymianie...
Wniosek też mam dodatkowy - że w momencie kiedy młodzieżowcy nie dają tyle jakości ile trzeba, to trzymajmy jednego na boisku. Plus liczę na powrót Hrosso, do Niemczyckiego i tak nie jestem przekonany - fajnie nabija statystyki efektownie broniąc łatwe piłki, ale to nie jest to.
Piszczek niestety murem za Probierzem - nie nadaje się. Szkoda, że mamy do wyboru zakrzywionym hakiem -> szlanego Alvareza, właśnie Piszczka, drewnianego Balaja i dziecko we mgle Rive, ewentualnie brata Carlitosa.
Napastnik to chyba jedyna pozycja gdzie zaryzykowałbym wzięcie jakiegoś gościa z CLJ.... Biorąc pod uwagę kogo mamy do dyspozycji w 1 drużynie to ryzyko niewielkie.
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
- Edytowany
[quote='MakuKSC' pid='1513127' dateline='1637684608']
Obawiam sie,ze w tej drugiej przygodzie bedzie mu zdecydowanie ciezej cokolwiek sensownego zrobic, tymbardziej ze niejaki Fortuna wspomnial cos o chudych latach, a z pustego i Salomon nie naleje.
[/quote]
Już siejecie defetyzm?
Przegramy jeden mecz i znowu się zacznie.
Mam taką propozycję, na razie płyńmy na tej fali entuzjazmu, do końca rundy zostały 4 mecze.
Będzie dobrze, a w przerwie będziemy myśleć.
Tak naprawdę nie wiele tu zależy od nas, a z drugiej strony bardzo dużo.
Jak będzie 10 koła na trybunach to Filipiak będzie
Czuł jakąś presje.
Jak będzie 5 to będzie miał to w dupie.
Bądźmy szczerzy po 17 latach wiecznych pretensji (najczęściej uzasadnionych)
Na jego miejscu też miałbym tego dość.
Uwierzył cyganowi kupił mu tych piłkarzy których chciał i teraz trzeba im bulić gruba kasę..
A cygan powiedział dobra, na razie to ja już spadam.
Ale niech nikt nie mówi że jemu opinia ludzi jest obojętna.
Bo to jest człowiek taki próżny, łasy na pochwały i pyszny jak mało kto.
Teraz nie ma już śniadego z Bytomia i wymówki się skończyły, trzeba chodzić na mecze i tyle.
To jest nasz obowiazek.
- Edytowany
To jest chlodne postrzeganie otaczajacej nas rzeczywistosci a nie defetyzm.
P.S. Janusz ma w du.pie kibicow.
[quote='MakuKSC' pid='1513146' dateline='1637687668']
To jest chlodne postrzeganie otaczajacej nas rzeczywistosci a nie defetyzm.
P.S. Janusz ma w du.pie kibicow.
[/quote]
nie do końca :D
A moze nie wszystkich :D
Ten zespół trzeba poukładać i dać mu grać. Taki jeden szczegół - widziałem w powtórkach autentyczną radość Rivaldinho (któremu ewidentnie nie idzie) po bramce Otara. Tam chyba jest chemia, tylko alchemik był nie ten...:)
[quote='MakuKSC' pid='1513151' dateline='1637689334']
A moze nie wszystkich :D
[/quote]
może, rzeczywiście nie wszystkich :D
[quote='Jarek44' pid='1513154' dateline='1637689807']
Ten zespół trzeba poukładać i dać mu grać. Taki jeden szczegół - widziałem w powtórkach autentyczną radość Rivaldinho (któremu ewidentnie nie idzie) po bramce Otara. Tam chyba jest chemia, tylko alchemik był nie ten...:)
[/quote]
Też zwróciłem na to uwagę
[quote='Villa_KS' pid='1513140' dateline='1637686911']
Ciekawy jestem jakie przesłanki dawały trenerowi nadzieję, że środek Loszaj-Knap da radę i będzie optymalnym wyborem na zdyscyplinowany taktycznie Raków...
[/quote]
Wniosek też mam dodatkowy - że [u][b]w momencie kiedy młodzieżowcy nie dają tyle jakości ile trzeba, to trzymajmy jednego na boisku[/b][/u]. Plus liczę na powrót Hrosso, do Niemczyckiego i tak nie jestem przekonany - fajnie nabija statystyki efektownie broniąc łatwe piłki, ale to nie jest to.
Piszczek niestety murem za Probierzem - nie nadaje się. Szkoda, że mamy do wyboru zakrzywionym hakiem -> szlanego Alvareza, właśnie Piszczka, drewnianego Balaja i dziecko we mgle Rive, ewentualnie brata Carlitosa.
Napastnik to chyba jedyna pozycja gdzie zaryzykowałbym wzięcie jakiegoś gościa z CLJ.... Biorąc pod uwagę kogo mamy do dyspozycji w 1 drużynie to ryzyko niewielkie.
[/quote]
No jeden musi być zawsze na boisku (nie dotyczy wyjątków od reguły = CzK, kontuzja bramkaża młodzieżowca....)
Przepis się zmienił ??
:D
Musicie do niego pisać w jego dialekcie, po polsku nie rozumie.
Trenerze jak już i tak nie ma pożytku z rzutów wolnych bo w polskie lidze ciężko o fachowca w tym temacie, proponuje Kakabadze na wykonawce. Moc uderzenia wszyscy widzieliśmy w ostatniej kolejce, jak już nie będzie gola, to przeciwnik dobrze się zastanowi który ma stać w murze :) Stałe fragmenty wykonywane przez Alvareza czy Hance to nie jest to czego potrzebujemy :)
3 rzuty wolne i przeciwnik już ma z głowy 3 zmiany.
ciekawy tekst naszego forumowicza Depesza:
http://terazpasy.pl/Publicystyka/Artykuly-Teraz-Pasy/KijwMrowisko-Pawel-Mazur-Na-spalonej-ziemi-czyli-sezon-na-straty
[quote='Rock' pid='1513270' dateline='1637762683']
3 rzuty wolne i przeciwnik już ma z głowy 3 zmiany.
[/quote]
Pamiętam jak w III lidze Mikoś w meczu z Unią wykonując rzut wolny znokautował gościa w murze. ( Było tylko 3:1 - za dwa punkty, zamiast 4:1 za3 pkt.)
Teraz mało kto ma taki młotek w nodze.
> widziałem w powtórkach autentyczną radość Rivaldinho
Może wcześniej nie zwracaliście uwagi ale on się zawsze cieszył z naszych bramek i zwycięstw, niezależnie czy grał czy nie.
Bo to nie jest tłuk ani leń, tylko zwyczajnie nie ma smykałki do piłki.
On jest od pielęgnowania umiejętności miękkich w zespole: team spirit, opowieści ojca z mundialów.
Po odejściu Probierza się odblokował i więcej opowiada.
Z korzyścią dla drużyny ma się rozumieć.
Zawodnik tak zwany sympatyczny. Taki też musi być
[quote='krzys67Bytom' pid='1513166' dateline='1637697613']
[quote='Villa_KS' pid='1513140' dateline='1637686911']
[/quote]
Wniosek też mam dodatkowy - że [u][b]w momencie kiedy młodzieżowcy nie dają tyle jakości ile trzeba, to trzymajmy jednego na boisku[/b][/u]. Plus liczę na powrót Hrosso, do Niemczyckiego i tak nie jestem przekonany - fajnie nabija statystyki efektownie broniąc łatwe piłki, ale to nie jest to.
[/quote]
No jeden musi być zawsze na boisku (nie dotyczy wyjątków od reguły = CzK, kontuzja bramkaża młodzieżowca....)
Przepis się zmienił ??
:D
[/quote]
[quote='Pasiak_od_1979' pid='1513168' dateline='1637700703']
Musicie do niego pisać w jego dialekcie, po polsku nie rozumie.
[/quote]
To napisz Qwa po polsku gdzie jest błąd w mojej wypowiedzi, a nie jedź po osobie :exclamation: [i]asie z przedrostkiem kut.[/i]
[i]:@ [/i]
Michał zbastuj już. Urlop masz
Nic nie będę pisał. Podpowiem jedynie kulturalnie, że tylko Ty nie zrozumiałeś sensu wpisu kolegi Villa_KS. Próbuj. Ewentualnie skorzystaj z rady Santo....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)