[quote]#post1709163 Na ławce siedzieli obydwaj, trener wybrał Kanapa .[/quote]
Jednym słowem znów Luka miał nosa 😉
-
-
Karol Knap - Witamy!
Karol, tak pisałem, skupiasz się na piłce i będzie z Ciebie piłkarz, przez duże P.
no i dobra mamy trzeci dobry występ na 100 jeszcze chwilą i będzie Urban wzywany do tablicy :D czy jest na sali [s]lekarz [/s]ktoś z lodem?
[quote]#post1709231 Karol, tak pisałem, skupiasz się na piłce i będzie z Ciebie piłkarz, przez duże P.[/quote]
A są przecieki, że coś go rozprasza?
- Edytowany
najbardziej typowe rzeczy to: żel, tatuaż, spodnie z dziurami, białe adidasy, glonojad, leasing
Bywają także inne:
Nocne kluby, kasyna, alkohol.
Moje pytanie dotyczyło tego czy wiadomo by coś z tych rzeczy zaprzątało Karola.
[quote]#post1709255 [quote]#post1709231 Karol, tak pisałem, skupiasz się na piłce i będzie z Ciebie piłkarz, przez duże P.[/quote]
A są przecieki, że coś go rozprasza?[/quote]
Przecieki to bywają w instalacji wodnej😁
Sam kiedyś mówił w jakimś wywiadzie, że piłka go nie interesuje
[quote]#post1709237 no i dobra mamy trzeci dobry występ na 100 jeszcze chwilą i będzie Urban wzywany do tablicy :D czy jest na sali [s]lekarz [/s]ktoś z lodem?[/quote]
ooooo ! pozdrawiam !
- Edytowany
A miał odejść to go zostawili i to był kurwa błąd
Nie od dzisiaj wiadomo że Knap to jest pierwszoligowiec.
Ekstraklasa to są za wysokie progi dla niego
Zabierać tego Knapa z Biedrzyckim i sprowadzić prawdziwego lewego obrońcę
na potoczanke wróci Perkovic
Nie czrpiajcie się chłopaka, widzieliście jak Karol przeżywał, pozostawcie ocenę Elsnerowi.
Błędem Karola było wejście bodiczkiem w betoniarka, za podobny faul Wójtowicz kartki nie zobaczył .
Karol źle nie grał, stał sie ofiarą nawiedzonego arbitra, pomagające betonom.
Ludzie o co wy macie dzisiaj pretensje do Knapa? Że go ślepy sędzia wyeliminował z gry?
Żadnych pretensji nie mam. Dobre zawody przez 45 minut. Druga sytuacja absolutnie nie na kartkę. To, że VAR tego nie koryguje to kryminał/mafia.
Jeśli macie możliwość to obejrzyjcie sobie "zagranie" Karola z 45 minuty. Kartka niezasłużona, ale nosz k....a to nie była interwencja godna piłkarza centralnego szczebla nawet w średniozawansowanym piłkarsko kraju, u oldboyów czy na podwórku wzbudziłaby salwę sympatycznego śmiechu
bez przesady, gosc sie ogarnal podczas wslizgu i uciekal i chowal nogi, by nie dac pretekstu kurwie z gwizdkiem.
https://x.com/CANALPLUS_SPORT/status/2019870634789175331?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E2019870634789175331%7Ctwgr%5E4240d7d841896bed7b9754abb0c54e437b13f4cd%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fweszlo.com%2Flechia-gdansk-cracovia-roztrwoniona-wygrana-bobcek-antybohaterem%2F
Jest tutaj wideo z tej drugiej sytuacji. Dwa ujęcia, pierwsze nie do końca, ale drugie już na 100% pokazuje że tam nie było faulu. Może kiks, błąd techniczny, jakieś zarycie w murawę. Może faktycznie cofał nogę, bo wiedział że grozi mu czerwona kartka?
Ale Knap NIE faulował.
Jest to ewidentny skandal, fatalna pomyłka - zwłaszcza w świetle tego, że kartek brakło przy dwóch zagraniach Bobczeka, w których
1. wykonał klasyczny stempel korkami na stopę rywala, będąc spóźniony w walce o piłkę
2. zaatakował bramkarza łokciem w walce powietrznej w polu karnym i trafił go w oko
Obie sytuacje to obligatoryjne żółte kartki. Jak dla mnie z automatu.
popatrz na powtorke tegi stemppla i co koles robi ze stopa przed atakiem, szuka ewidentnmie stopy naszego!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)