Ważne, że w bramke trafiają
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2021/22
No ładnie, wypstrykalismy się za pół sezonu
9-0 i co z tego , przyjdzie liga będziemy grać dalej taktyka dzida i będziemy mieć najmniej strzelonych bramek w lidze . Nie wierzę w cudowną przemianę
Nie strzelają, źle, szrot, dziady.
Wygrywają, dodatkowo wysoko, przeciwnik beznadziejny.
Ludzie, Cracovia wygrała sparing w taki sposób, że trudno sobie przypomnieć, kiedy było lepiej.
Gole strzelali młodzi, starzy, debiutanci. Wg opisu gole padały z bliska i daleka. Mam nadzieję na jakiś skrót.
Żałuję tylko, że nie mogłem tego na żywo zobaczyć.
Jak będzie wyglądał następny sparing? Nie wiem, cieszę się z dzisiejszego.
"Frydek-Mistek to zespół, który regularnie bije się o awans do wyższej klasy rozgrywkowej, zwykle kończąc w ligowej czołówce. Ambitna drużyna z Czech przetestuje Pasy jako pierwsza w trwającym okresie przygotowawczym" - cracovia.pl
:D :D :D
No ale żeby dziesiątej nie strzelić?
Trzecia jedenastka, czyli ci co nie zagrali. Trzymając się 3-5-2.
Hrosso
Gardawski Dytjatiew Pestka
Kakabadze Rakoczy Sadikovic Dimun Pik
Piszczek Strózik
Bardzo ładny wynik. Doceniam.
nie przypominam soboe takich wynikow z nikim od czaswo PP z Pradniczanka w 3 lidze. pozytyw.
Przyda się ten mecz.
[quote="Jake Blues" pid='1494175' dateline='1624472240']
nie przypominam soboe takich wynikow z nikim od czaswo PP z Pradniczanka w 3 lidze. pozytyw.
[/quote]
Skawinka w 3 lidze bylo 7-2 2003 rok
Orleta Lukow w 3 lidze 8-0 chyba 1999lub 1998
Warmia Olsztyn w 2 lidze spadkowy sezon...9-1
I nie pamietam z kim 7-1 tez spadkowy sezon z 2 ligi.. Pamietam ze sezon spadkowy byl kuriozalny bo mielismy bilans bramkowy dodatni mimo spadku...
- Edytowany
10:0 że Stadionem Kielce w III lidze
jednak było 9:0 i zastanawiałem się jak wyświetlą wynik na starym zegarze
Jeszcze było 7 czy 8 do zera z Niedźwiedziem w III lidze.
Ja widzę pozytyw tego sparingu. Okazało się że problem z wynikami nie leży w naszym składzie tylko w nieodpowiednio dobranych przeciwnikach.
[quote='KruszynaKSC' pid='1494180' dateline='1624472935']
[quote='Jake Blues' pid='1494175' dateline='1624472240']
[/quote]
Skawinka w 3 lidze bylo 7-2 2003 rok
Orleta Lukow w 3 lidze 8-0 chyba 1999lub 1998
Warmia Olsztyn w 2 lidze spadkowy sezon...9-1
I nie pamietam z kim 7-1 tez spadkowy sezon z 2 ligi.. Pamietam ze sezon spadkowy byl kuriozalny bo mielismy bilans bramkowy dodatni mimo spadku...
[/quote]
Ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki
Z Ladą Biłgoraj i Niedźwiedziem rzeczywiście tez po 7:0 w 2002/03
Natomiast potem były takie mecze z drużynami z niższych lig jak Skalnik, Kobylin, czy Skowlin w których się nie dało ładować po 9 bramek wiec nie rozumiem szydery, dobry sparring, zagrali to co powinni w takim sparingu
Jeszcze byl mecz z Piastem Zmigrod 9:2 ;)
Nowe numery na sezon 2021/22:
HEBO RASMUSSEN 8
MICHAŁ RAKOCZY 11
KRYSTIAN BRACIK 14
KAMIL OGORZAŁY 17
KAROL KNAP 20
JAKUB JUGAS 24
OTAR KAKABADZE 25
FILIP BALAJ 45
Jedno rzuca się w oczy, Dimun stracił numer czyli przeniesienie do rezerw jest stałe.
Pany nie trzeba tak daleko sięgać przeca było 8:1 ze Szczakowianką.
no ale 9-0 i wiecej to kiedy?
Byl kyos wczoraj na sparingu? Ktorys raz juz widze ze forowicz pisze ze gralismy1-3-5-2 ... prawda to? Bo po skladach mozna bylo i stara taktyka grac...
Wie ktos cos wiecej?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)