Bardzo pozytywne wspomnienia z jego postawy. No i ta brameczka na Legiunii w meczu 2-2 do zapamiętania z występów JJ 😀
-
-
Jakub Jugas - witamy w Cracovii!
Waleczny,ambitny,sympatyczny,ale w pilke to srednio potrafil grac. Wspominac mozna pozytywnie glownie za charakter i zaangazowanie.
- Edytowany
Gdyby nie to pożegnanie to pewnie bym już o nim zapomniał. Przeciętny grajek grający w czasach bryndzy, o których pewnie zapomnę bo zleją mi się pod hasłem Filipioka i tego jak niszczył ten klub przez parę dekad. Farciarz dowcip dnia.
Niemniej oczywiście życzę szczerze powodzenia i serdecznie pozdrawiam bo nie mam powodów żeby go nie lubić.
jak mnie spytają kim był Jakub Jugas, to odpowiem prosto - fajny gość.
Dzięki za te lata Jugi
Jakub dziękuję za grę w Cracovii i powodzenia w życiu osobistym i zawodowym.
Ze wzruszeniem wysłuchałem na tle szatni słów Kuby Jugasa Słowaka, a jakże autentycznego pasiaka. Żegnał się że szczerością z nami kibicami, władzami, sztabem i co mnie powaliło to wspomnienie sp Janusza Filipiak. Niech posłuchają tych słów piłkarze którzy mimo iż zawdzięczali dużo klubowi i beznamiętnie odeszli : Filip, Fabian, Mateusz, Damian, czy im nie wstyd. Dlatego zawsze będę cenił decyzję Mateusza Klicha i jego powrót. Kończąc Kuba trzymaj się i jak będziesz w Krakowie odwiedzaj nas dostaniesz zasłużone brawa. Chwała Ci za wszystko co zrobiłeś i jak się rozstaleś z nami.
Jugas jest Czechem, o ile się nie mylę.
- Edytowany
[quote]#post1703381 Jugas jest Czechem, o ile się nie mylę.[/quote]
Nawet reprezentantem Czech w kilku kategoriach wiekowych
https://youtu.be/2odWqgTsRAw?si=Byk4tZ132dfM7ciq
Gdy urodziłeś się w Krakowie, wzrastasz z tym klubem od dziecka po dorosłość nic dziwnego, że masz przywiązanie do tych barw. Ale gdy całkiem obcy przybysz pokazuje czym dla niego był nasz klub to ostre ciary przechodzą po plecach.😀 Brawo Kuba!!! Dzięki, a filmik powinien być obowiązkowym dla młodych adeptów szkółek w akademii.
dziekuje Jakub, powodzenia!
Powodzenia.
Pieknie się pożegnałeś.
Początek miał ciężki , ale później grał naprawdę na fajnym poziomie , po kontuzji mocny zjazd i ciężary w powrocie do formy , jednak pożegnanie klasa sama w sobie . Może jeszcze gdzieś odpali na koniec kariery . Powodzenia !!
Dziekuje Jakub!
Wspaniałe i przepiękne pożegnanie. NASZ człowiek, Cracoviak z krwi i kości. Dziękuję!
Żegnj Jakub. Zawsze Cię lubiłem, a tym pożegnaniem rozwaliłeś mnie do reszty.
Hodně štěstí v budoucí kariéře a v životě, až skončíš s hraním
Pięknie się pożegnałeś . Twoje słowa na pewno głęboko zapadną w naszej pamięci . Dziękuję za wszystko i powodzenia na dalszej drodze kariery i życia osobistego .
Dzięki za te lata Jugi !
Powodzenia !
Dzięki za profesjonalizm! Nie zmieni tego fakt, że miał czasem gorsze występy.
A przede wszystkim dzięki za szacunek do Cracovii jaki okazał. Odszedł z klasą!
[quote]#post1703239 Jedno drugiemu nie przeczy. Po prostu Traore i Sutalo są jeszcze gorsi w liczbie błędów zgodnie z podstępem geometrycznym.[/quote]
Zwłaszcza ten "PODSTĘP geometryczny" mnie zastanawia, czyżby nam ktoś podeslal ulepszona wersję konia trojańskiego? 🤔
[quote]#post1703734 [quote]#post1703239 Jedno drugiemu nie przeczy. Po prostu Traore i Sutalo są jeszcze gorsi w liczbie błędów zgodnie z podstępem geometrycznym.[/quote]
Zwłaszcza ten "PODSTĘP geometryczny" mnie zastanawia, czyżby nam ktoś podeslal ulepszona wersję konia trojańskiego? 🤔[/quote]
Oczywiście chodziło o postęp geometryczny a nie "podstęp". Przepraszam za przejęzyczenie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)