Nasi szpece od gwizdka nie raz pokazali, że VAR im nie przeszkadza w drukowaniu.
-
-
30 kolejka Cracovia - Warta Poznań 16 maja, 17:30
[quote='leszeczek' pid='1488796' dateline='1620732591']
Nasi szpece od gwizdka nie raz pokazali, że VAR im nie przeszkadza w drukowaniu.
[/quote]
Zwłaszcza primadonna , srefański i kwiatkowski !
Witam, mam pytanie, przyjeżdzam w niedzielę tylko na mecz 200 km, kupiłem bilet przez internet ale zgubiłem gdzieś kartę kibica... co w takiej sytuacji zrobić ? a nie dam rady przyjechać dzień wcześniej żeby wyrobić
wg mnie chociaż jeden POK będzie otwarty. pewnie od Kałuży
Dobra dowiedziałem się, że będzie otwarte, w sumie mogłem od razu tam napisać, pozdrawiam i do zobaczenia na meczu
"A Ty masz już bilet na ostatni mecz sezonu Ekstraklasowej Cracovii?
Pamiętajcie. W dniu meczu POKi przed stadionem będą nieczynne!"
[quote="kaleb" pid='1488938' dateline='1620822557']
"A Ty masz już bilet na ostatni mecz sezonu Ekstraklasowej Cracovii?
Pamiętajcie. W dniu meczu POKi przed stadionem będą nieczynne!"
[/quote]
Tak mam wykupiony... na kanape w duzym pokoju... nawet vipowski bilet... bo z cateringiem :)
Czysto abstrakcyjny, ale interesujący aspekt.
Gdyby to był poprzedni sezon, gralibyśmy teraz decydujący mecz o górną ósemkę.
Warta po 29 kolejkach ma punktów 40 i miejsce 8. My bez ujemnych punktów mielibyśmy 37 i miejsce 9.
Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem Warty 1:0. Ze względu na stosunek bramek, nasza ewentualna wygrana 1:0 premiowałaby Wartę.
Jeśli wygramy 2:0, teoretycznie mamy 8 miejsce i jesteśmy w górnej ósemce.
Oczywiście, są to dywagacje prosto z tabiszowej dupy. Ale gdzieś w alternatywnej rzeczywistości kto wie?
Zostało koło 300 biletów.
Będzie kiełbasa z grilla?, bo w zasadzie to mnie najwięcej rajcuje ;)
[quote='sterby' pid='1489035' dateline='1620907291']
Będzie kiełbasa z grilla?, bo w zasadzie to mnie najwięcej rajcuje ;)
[/quote]
A wiesz wczoraj o kiełbasce z kabanosika tez myślałam, że bym sobie ja zjadł. :)
Zapytajcie Roberta.
Mecz poprowadzi Paweł Malec z Łodzi . Kompletnie gościa nie kojarzę . Ktoś, coś ?
Tak.
- Edytowany
Sędzia który prowadzi od dłuższego czasu spotkania I ligowe - nie daje dużo kartek, pozwala na nieco ostrzejszą grę - raczej dobre recenzje zbiera. Nie powinno być źle. Jak nic nie popsuje całkiem realne jest prowadzenie przez niego meczów Ekstraklasy w przyszłym sezonie.
Dzięki :)
Ja mimo wszystko najabrdziej czekam z calego tego meczu na konferencje po meczu... Łudze sie ze powie lysy ze to bylo jego ostatnie spotkanie jakie prowadzil w roli trenera Cracovii....
Ufff ale sie rozmarzylem....
90 minut nap..lania na trenerio i zarzad
A ja chce na następnej konferencji jak zresztą na poprzedniej usłyszeć.
„ i chwała mu za to”
To po prostu jest z.a.je.bi.ste.
Moja matka nigdy nie interesowała się wiadomościami z „Panoramy” zawsze czekała na zabójczo przystojnego prezentera od pogody który opowie jej o wyżach i niżach.
Ja z kolei czekam tylko na ten tekst o „Chwale” cała reszta to tylko zwykłe niezauważalne otwieranie ust w górę i w dół udające rybę.
[quote='gusto' pid='1488996' dateline='1620871382']
Czysto abstrakcyjny, ale interesujący aspekt.
Gdyby to był poprzedni sezon, gralibyśmy teraz decydujący mecz o górną ósemkę.
Warta po 29 kolejkach ma punktów 40 i miejsce 8. My bez ujemnych punktów mielibyśmy 37 i miejsce 9.
Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem Warty 1:0. Ze względu na stosunek bramek, nasza ewentualna wygrana 1:0 premiowałaby Wartę.
Jeśli wygramy 2:0, teoretycznie mamy 8 miejsce i jesteśmy w górnej ósemce.
Oczywiście, są to dywagacje prosto z tabiszowej *****. Ale gdzieś w alternatywnej rzeczywistości kto wie?
[/quote]
Bardzo dobre podejście do sprawy, ciekawa obserwacja.
W związku z tym, że owe -5pkt to była piramidalna granda, gramy o moralną pierwszą ósemkę. Wygrać co najmniej dwiema bramkami!
A inna rzecz, że od początku tego sezonu czekam na jakiś mecz, co byśmy prowadzili dwiema bramkami i mógłbym się nie denerwować, że przypadkowy karny czy coś takiego... RAZ wygraliśmy dwiema bramkami, strzelając albo dwie bramki w doliczonym czasie, albo w 90 min i w doliczonym...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)