Przepraszam jeżeli kogoś urażę. Je**ny przydupas ogrodnika!!!
-
-
27 kolejka gts - Cracovia 24 kwietnia, 20:00
Weźcie się opanujcie trochę, nikt się nie cieszy z remisu ze słabym gts, ale wyzywać ich od skurwysy.nów i wypierdalać wszystkich po kolei. Takie wpisy to żenada większa niż nasza gra w derbach. Jasne, że Hanca ch.ujowo strzelił i w ogóle powinien strzelać ktoś inny, ale wysyłać go do Rumuni jak jeszcze niedawno na rękach go nosiliście ? Ochłoñcie a potem piszcie.
Oni zwalniają swojego trenera,my swojego,mecz na remis.
Wielkie frajerstwo...obdarowany 1 punktem gts.Straszna mizera.
Ja tam nie wierze w takie teorie sposkowe, ze pilkarze grali tak, a nie inaczej zeby zwolnic trenera. Po prostu są słabi, nie potrafią: przyjąć, podać, strzelić prosto piłki. Rozwaliła mnie scena jak widziałem Probierza tłumaczącego coś Koseckiemu. Trudno uwierzyć, że tu jest w ogóle jakaś myśl, taktyka, plan bo dla oka to wszystko wygląda jak przypadkowa kopanina. Nie wiem, czy to wina trenera czy bardzo słabych piłkarzy..
Nie przeklinajcie, mnie też wnerwia jak kapitan drugi raz nie strzela karnego (rwie się do niego), a taki Alvarez dwie okazje strzela panu Bogu w okno. W młodych latach nie miałbym z tym problemów. Niewybaczalne to, że mając okazje (przecież ekstraklasa) pudłują jak dzieci. A Rocha jak mógł pomagał tym zza Błoń swoimi zagraniami. Mimo to zawsze to moja Cracovia i nie będę pluł na to wszystko.
Cracovia to My, a ci, którzy nie potrafią walczyć w derbach, nie mają prawa do zakładania biało czerwonych koszulek. I tyle. Nie mam ochoty oglądać ich więcej w naszych barwach.
To były prawdziwe derby o spadek.Cracovia słabiutko,resortowa dama jeszcze gorzej.Stracone dwa punkty,ktorych,mam nadzieję,nie zabraknie do utrzymania.Niech ten sezon już się skończy i czekamy,co będzie dalej..
Siplak ,Amersfort, Dytiatiev ? co z nimi ? Czemu nie grali?
I jeszcze ta sportowa postawa np Rodina, pomagającego któremuś z czworonogów wstać, szkoda że mu buzi nie dał, ale może się na wspólny prysznic po meczu umówili. Mają 28 innych meczów w sezonie żeby prezentować sportową postawę, ale nie z ubeckim gtsem! Po Derbach powinni im połowę składu (przynajmniej) do weterynarza wywieźć!
To są po prostu bardzo przeciętni kopacze. Jak mało kiedy była szansa w miarę na spokojnie pyknąć ich ze 2:0.Gts dawno nie był tak słaby.Dla nas niewystarczająco słaby.No ale skoro prezes na w głowie nawóz to co tam jakieś derby ...
Niestety ale ta cała zbieranina jest do rozgonienia. Są dramatycznie słabi począwszy od przygotowania fizycznego. Ten cały Rocha - hmmm to już podobno słaby Diego jest solidniejszy, Kosecki w promocji buahahahahaha chyba że ktoś nam płaci za jego bieganie po murawie. Tiago to powyżej poziomu Sandecji nie powinien się znaleźść. To samo tyczy się niestety Piszczka. Fiolić, tak o niego walczyliśmy a chłopak jak dobrze pamiętam akcji skrzydłem nie zrobił. O reszcie to już nawet nie chce mi się pisać. A żeby grać prssing i na wyprzedzenie trzeba mieć szybkość i kondycję.
[quote='Jake Blues' pid='1485999' dateline='1619295430']
Ciesz się Khaludzie z takiego remisu tylko sie nie dziw, że nas później będą w d. Jen.a.c jak będą silniejsi choć ciut. Kwintesencja dziadostwa tego klubu. Wynik i mecz skandaliczny, nawet pieprzonych derbów nie są w stanie wygrać z żenującym gtsem, choć jednym mogli ucieszyć kibiców w tym kompromitującym sezonie.
[/quote]
Kolejny - wiem po pijoku - nie czyta co inni (w tym wypadku ja piszą.
Alvarez po meczu z Płockiem powinien strzelać karnego z GTS -em, ten kto wyznaczył do tego Hance jest przysłowiowym DEBILEM !!!!!
Najpierw słodkie pie...nie jaki to ważny mecz, "jedne z najważniejszych derbów w Europie", a później spacer przez 90 minut i spie...ne 2 setki.
Mam was w doopie pozoranci. Poza Hrosso i Rodinem wszyscy do wywalenia. Ogrodnik w pierwszej kolejności.
Jak mawiał znany wieszcz " lepszy remis niż w dupe penis"
[quote='Dubliner' pid='1486038' dateline='1619296833']
[/quote]
Bez obrazy,ale wypuścili Cię z kapsuły czasu?
[quote="MarcinBulaga" pid='1486064' dateline='1619297533']
Jak mawiał znany wieszcz " lepszy remis niż w dupe penis"
[/quote]
Akurat w tym przypadku remis to w dupę penis, tylko wyjebany został trener Michał
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[quote='rozrabiaka' pid='1486066' dateline='1619297631']
[/quote]
[/quote]
mozliwe, odpowiesz na pytanie zatem?
[quote='Dubliner' pid='1486069' dateline='1619297711']
[quote='rozrabiaka' pid='1486066' dateline='1619297631']
[/quote]
[/quote]
mozliwe, odpowiesz na pytanie zatem?
[/quote]
Siplak i Pelle - kontuzja
[size=small]Dytiatiev - "wszysczy wiedzą", czyli wg "trenera" pod formą[/size]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)