No cóż, nasza seria zwycięskich meczów musiała się kiedyś skończyć.
-
-
24 kolejka. Jagiellonia Białystok- Cracovia, piątek 09-04-2021 godz. 18.00
Probierza to dobry trener .. I tylko trener. Trzeba porządny pion skautingu i ludzi odpowiedzialnych za transfery bo tym sprowadzonym piłkarzom brakuje jakości. RONALDINHO I ALVAEREZ to jakieś porażki..nowi o obrońcy nie potrafią grać w powietrzu Genralnie wszystkie transfery letnio-ziomowe to niewypał... z 1 Amersfordem ligi nie zwojujemy ... walka o utrzymanie ciąg dalszy...
Probierz skasował beznadziejnego Strózika. Nie zagra już w ekstraklasie, a i nie może już grać w II drużynie. Może i dobrze.
Dawno nie oglądałem Cracovii i coś mnie dzisiaj podkusiło..
Wniosek mam dosyć przykry.
KIBICOWANIE CRACOVII TO WSPÓŁCZESNA
FORMA ASCEZY.
Przegrać z taką beznadziejną dzisiaj Jagą mógł tylko ogrodnik i jego drewniani piłkarze.
Ogrodnik powie, ze przeciez w kornerach mielismy przewage 8:1, wiec zabraklo szczescia.
Przez moment na Dzień św. Zwisława była jeszcze szansa...
ale co najwyżej możemy tylko wyje.bać szympansa.
DRAMAT.No cóż I Liga a Probierz z Filipiakiem niech dalej budują...wstręt do oglądania Cracovii.
To był mecz , który powinien zostać spokojnie wygrany .Niestety przez nieudolność części graczy , totalny brak umiejętności oraz źle zmiany przegraliśmy go we frajerski sposób !
Inna sprawa, czy da się normalnie grać, kiedy trener drze się bez opamiętania jak jakiś pie*****ięty???
Z takim paralitykami przegrać to trza umieć....Brak Olka w pierwszym składzie to sabotaż
[quote='hejhejcracovia' pid='1482792' dateline='1617991346']
Ogrodnik powie, ze przeciez [b]w kornerach mielismy przewage[/b] 8:1, wiec zabraklo szczescia.
[/quote]
I w Cornelach też...
Niech już spadają choćby do 54-ej ligi... Mam tego wisła dość. Czas postawić na nich "X".
Filipiak - i po ch... było płacić bańkę, skoro i tak spadniemy. Trza było się zgodzić na -30 pkt bez żadnej kary finansowej. W obu wariantach spadek, ale w drugim miałbyś bańkę w kieszeni.
Przegraliśmy mecz, który nie POWINNIŚMY PRZEGRAĆ!!!
Mieliśmy SŁABEGO rywala na deskach i pozwoliliśmy mu się podnieść.
W następnej kolejce tradycyjny WPIERDZIEL w Warszawie i jak nie będziemy wtedy
na ostatnim miejscu to będzie OPATRZNOŚĆ LOSU!!!
Probierz Titanic tonie! Zostało Ci 5 kolejek (meczu z ległą nie biorę poważnie pod uwagę)!
A jak popatrzę na tradycyjnie rewelacyjnie seryjne przegrywane derby
to Panie Michale AŻ STRACH SIĘ BAĆ!!!!
[quote='zubereg' pid='1482800' dateline='1617991583']
Z takim paralitykami przegrać to trza umieć....Brak Olka w pierwszym składzie to sabotaż
[/quote]
Bo priorytetem jest utrzymanie II zespołu... :D
Wiedzą sq wysyny jak spie rdolić człowiekowi początek weekedu.
Ja wiem, że z Filipiakiem nie będzie sukcesu, nie będziemy siłą ligi itd, ale do qrwy nędzy w tej dramatycznie słabej lidze ten skład mimo wszystko niedorajd i clown-ów dowodzonych przez nieogolonego, zakochanego w sobie prymitywa powinien z palcem w d upie wywalczyć miejsce dające pewne utrzymanie.
A na nich nie da się zwyczajnie patrzeć.
Bywało dużo gorzej, ale zawsze oglądałem derby, wierzyłem. W tym roku pierwszy raz w życiu zdecydowałem , że nie będę na to patrzył. Dość tych upokorzeń. Kończmy ten sezon. Brudas z Bytomia niech wypierdala i zabiera ze sobą ten latynosko-cygański szrot.
Trudno, lecimy. Przyjdzie nowy Bob Budowniczy i znowu to samo, aż do momentu jak rodzina ubezwłasnowolni Filipiaka ...
- Edytowany
Jpdl, Pany, boję się oglądać derby, co te kutafasy zrobiły z moją Cracovią, a może raczej z filipakową Comarchovią?
Wracając do poważnych tematów,na spacerze z psem spotkaliśmy trzy sarny, bażanta i żerowisko bobrów w rzece i dzików na polu, wszystko w odległości maks dwieście metrów od chałupy
[quote='tomecki' pid='1482809' dateline='1617991827']
Trudno, lecimy. Przyjdzie nowy Bob Budowniczy i znowu to samo, aż do momentu jak rodzina ubezwłasnowolni Filipiaka ...
[/quote]
byle jak najszybciej
U nas stabilnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)