Nie byłem zwolennikiem Twojego przyjścia do Cracovii, ale tak po ludzku współczuję Ci, kiedy widzę zbliżenia Twojej twarzy podczas meczu. Bije z tej twarzy niemy krzyk "kur*a, ja się tu, z tym ciu*em, mam odbudować???":)
-
-
Jakub Kosecki piłkarzem Cracovii | Witamy...!
15 dni później
Byłem bardzo dużym przeciwnikiem tego transferu, ale dziś Kuba zaimponowałeś. I nie mówię o grze, bo była co najwyżej poprawna, ale w 92 minucie tuż przed zmianą zapieprzałeś sprintem 70-80 metrów do obrony by wspomóc kolegów. Widać że Ci zależy i za to szacunek
Rzeczywiście wielki wyczyn. Na boisku był kilkanaście minut, a za to bieganie mu płacą. Oj. niewiele potrzeba już kibicom Pasów by zachwycać się swoimi piłkarzami.
Zwłaszcza że zapieprzal po kretyńskiej własnej stracie a i tak na końcu odpuścił
Kilka treningów z ogrodnikiem i już się odbudował...
- Edytowany
[quote='Jake Blues' pid='1482227' dateline='1617653072']
Zwłaszcza że zapieprzal po kretyńskiej własnej stracie a i tak na końcu odpuścił
[/quote]
w punkt, nie pisalem wczesniej bo stwierdzilem ze sie nie bede czepial po wygranym meczu, ale dokladnie tak bylo jak pisze Jake Blues ;)
- Edytowany
Jak przyszedł do nas miał siły na około 60 minut , teraz na 45 . :(
Czyżby zadziałały ręce , które leczą MP ?
Miał siły na 60 minut meczu z zespołem z 3 poziomu. W E-klasie miał sił na 20-25 minut.
Proponuję przestudiować jego statystyki z meczu z Lechem. Ciut nie przystają do tej szydery powyżej.
5 dni później
Wiadomo co z nim?
C-19?
kontuzja?
nie przykleknał jak go jego ekscelencja J.T mijał?
Ja myślę, że się już zorientował co i jak.
Tabiszowi sie pojeba ło i zakontraktował go do końca Play Off-ów
Na konfie: Co dzieje się z Jakubem Koseckim? MP po chwili westchnienia: "No to wszyscy wiedzą co się dzieje, nie ma o czym mówić". No nie wiem, ja tam nie mam zielonego pojęcia co się z nim dzieje
Rozpoczęły się rozmowy na temat przedłużenia kontraktu, standardowa praktyka to co ma facet się powtarzać?
[quote='3lvis' pid='1483749' dateline='1618425042']
Rozpoczęły się rozmowy na temat przedłużenia kontraktu, standardowa praktyka to co ma facet się powtarzać?
[/quote]
Kosa ma Covid. Pewna informacja.
Jedno nie wyklucza drugiego ;)
Mam nadzieję, że Tabisz tak skonstruował kontrakt, że mu tych 3000 brutto nie płacą za czas choroby!
Ciekawe gdzie złapał...
[quote='Zbychu' pid='1483795' dateline='1618428291']
Ciekawe gdzie złapał...
[/quote]
W Konstancinie? ?
On jeszcze nie doszedł do siebie po tych 45 minutach z Lechem.
Po 2 latach nie grania w piłkę fajnie się wraca na boisko na świeżości , ale ten stan utrzymuje się tylko przez tydzień.Później nie ma nawet czego zbierać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)