Szukam miejsca w aucie do BB.
PW
-
-
[2] Podbeskidzie Bielsko-Biała - Cracovia 30 sierpnia (niedziela) godz. 15:00
Na ktory sektor wchodzimy?
Sektor gości na stadionie w Bielsku to aktualnie sektory 22G, 22D, 23G, 23D.
Ja ze znajomymi kupiliśmy na 20D mam nadzieję że trochę nas będzie
Wygrać nieważne jak. Przy wygranej już jesteśmy na plusie a nawet jak dobrze pójdzie nad gtsem
Kupiłem na 21G.
Może jeszcze podacie numer krzesełka? BKS będzie Wam szczególnie wdzięczny ;)
- Edytowany
[quote='Karvin' pid='1446979' dateline='1598257082']
[quote='leszeczek' pid='1446969' dateline='1598254371']
[quote='3lvis' pid='1446943' dateline='1598248930']
Poprzedni mecz rozgrywany prawie 5 lat temu bardzo udany jak cała tamta jesień:
[url=http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1139009]http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1139009[/url]
[/quote]
Czy ten hattrick (rok wcześniej) http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1138727 to był ostatni hattrick strzelony przez piłkarza Cracovii w E-klasie?
[/quote]
Nie wiem czy ostatni HT - ale najlepsza zmiana w historii Klubu :)
[/quote]
Zbyt daleko idący wniosek.
Jednak historia klubu to 114 lat, więc trzeba by sprawdzić dawne czasy...
Ale jeśli chodzi o ostatnie kilkanaście lat, to ja na pewno za lepszą zmianę uznałbym wejście Krzywickiego w 85 minucie z Bełchatowem. Wiem, że 3 branki to teoretycznie więcej niż 1 bramka i 2 asysty, ale z drugiej strony 5 minut + to co doliczy sędzia to znacznie mniej niż 20minut + to co doliczy sędzia, a poza tym przejście z 0:2 na 3:2 ma zupełnie inną wymowę niż z 0:0 na 3:0...
W Bielsku-Białej mecz poprowadzi J. Przybył z Kluczborka .
za www.90minut.pl
Zapominamy o LE. Nasi będą zmęczeni meczem i podróżą, będą zniant w składzie . Jest mały szpital
[quote='morata' pid='1447746' dateline='1598559262']
Zapominamy o LE. Nasi będą zmęczeni meczem i podróżą, będą zniant w składzie . Jest mały szpital
[/quote]
Brzmi jak wypowiedz MP po przegranym meczu w niedziele :D
Nie przypuszczałem że zaistnieje taka sytuacja ale skład wyjsciowy trzeba rozpoczynać od Milana Dimuna mam nadzieje że "odpali" i godnie zastapi Covilo i Gola
Ale to bedzie meczycho!!! napiecie spada z godziny na godzine
Żaden Dimun. Wychodzimy jak na Malmoe i pokazujemy że to nie z nami był problem tylko przeciwnik za mocny.
Ładujemy 2 bramki,potem Dimun zmienia Alvareza i pilnuje wyniku do końca.
- Edytowany
Takie B-B zmiatamy z powierzchni ziemi ponieważ jesteśmy nabiegani.
[quote='Rock' pid='1447939' dateline='1598616726']
Żaden Dimun. Wychodzimy jak na Malmoe i pokazujemy że to nie z nami był problem tylko przeciwnik za mocny.
Ładujemy 2 bramki,potem Dimun zmienia Alvareza i pilnuje wyniku do końca.
[/quote]
Czyli znowu jak z Malmoe. Dimun zmienia Alvareza i pilnuje wyniku do końca ;)
wszyscy co mają bilety będą mogli spokojnie przejść na sektor gości, kontaktowałem się po zakupie biletów na sektor 21g czy można przebukować na sektor gości ale nie widzą takiej potrzeby. doliczcie sobie jedynie, że nie wyjdziecie w pierwszej kolejności ze stadionu, z innych sektorów już tak, a dla niektórych to jest duży plus.
Mam złe przeczucia.
[quote='Kajak' pid='1448060' dateline='1598686384']
Mam złe przeczucia.
[/quote]
Spokojnie Kajak, to tylko beniami...o kurwa masz rację...
Ja też mam złe przeczucia. Wymęczymy zwycięstwo ledwie 3 bramkami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)