Sypię i ja bo powtarzałem głupoty po innych.Resztę już napisali moi poprzednicy.Początek bardzo obiecujący.Po raz kolejny MP pokazał,kto tu jest trenerem,a kto nudziarz i moralizator. :D
-
-
Dawid Szymonowicz - Witamy i Powodzenia
[quote='leszeczek' pid='1446649' dateline='1598112866']
Sypię głowę popiołem. Nie rozumiałem tego transferu
[/quote]
Teraz wiemy o co chodzi i jaki był jego powód - bez wiedzy o stanie zdrowia Dytiatiewa transfer był całkowitym zaskoczeniem .
Czytam, że zagrał dobrze , ok niech to będzie prawo serii .
[quote='gargamel9998' pid='1446193' dateline='1597927803']
nie rozumiem tego transferu. wydaje sie ze bardziej "zapchajdziura". Wolałem kogoś młodszego, perspektywicznego.
Jestem na nie
Mimo wszystko powodzenia
[/quote]
Kupiles mnie. Przepraszam i zycze Ci wielu, wielu dobrych (nawet leszych) meczy u nas.
Gość mocno nakręcony, waleczny. Wygląda na prawdziwego zadziorna.
Debiut na duzy plus,oby tak dalej!
19 dni później
Chyba jedyny któremu się chciało, dużo wygranych piłek , dobrych podań, bramka - brawo
Dla mnie najlepszy gracz męczu w naszej drużynie. O dziwo pewny w grze, Wiedział co chcę robić na boisku. Brawo
Godnie zastąpi Helika
Przy stracie bramki skopany przez Tomczyka VAR nic nie widział jego stopa była przy piłce.
To dopiero pierwszy mecz ale zdążył się wyróżnić. Oby nie gasł z czasem.
Same pochwały dla niego po tym meczu a mi się wydaje, że kilka razy przy długich piłkach napastnik go przestawiał jak chciał. Oraz mógł się lepiej zachować przy golu. Miał czas żeby to wybić do boku. Szczerze to bardziej mi się podobał w środku pola. Na obrońcę ma dość słabe warunki fizyczne.
- Edytowany
Dla mnie dzis najlepszy na boisku,pomimo bledu w kryciu.
Tylko my juz wychwalalismy Deje i Drewniaka, jak grali fajnie na poczatku. Taka analogia mi sie nasunela, nie wiem czemu.
Najlepszy dzisiaj na boisku, zdecydowanie. Choć faktycznie warunki fizyczne jak na stopera w naszej lidze pozostawiają trochę do życzenia, to pod względem wyprowadzania piłki i ogólnie wygranych pojedynków było bardzo solidnie. Do tego podejmował dobre decyzje, dwa razy (albo i więcej, bo tylko tyle pamiętam) zatrzymał bardzo groźne kontrataki wysokimi wyjściami.
Cicho, skromnie, profesjonalnie - tak trzymaj.
Normalnie Sterby jakbyś do dziwki mówił.
Kajak Tobie to się wszystko kojarzy.
No musze przyznac że hak Probierza wyciągający Szymonowicza (ze śmietnika ) trafił na cenny egzemplarz .
Jak na pierwszy mecz bez zgrania na stoperze zagrał jak PAN PROFESOR .
Też się pomyliłem w jego ocenie, ale przy marnym tle łatwiej się wybić
[quote='potter' pid='1450561' dateline='1599941745']
No musze przyznac że hak Probierza wyciągający Szymonowicza (ze śmietnika ) trafił na cenny egzemplarz .
Jak na pierwszy mecz bez zgrania na stoperze zagrał jak PAN PROFESOR .
[/quote]
Obyczaje na tym forum obrażania [size=small]piłkarzy [/size][size=small]Cracovii nawet wtedy jak się ich chwali wołają "o pomstę do nieba".[/size]
[size=small]Zamiast się cieszyć za friko trenejro wynalazł fajnego gracza ,który i na stoperze i na defensywnym pomocniku fajnie się pokazał a nawet zapakował gola to Potter musisz mu przywalić ,że jest "ze śmietnika" [/size]
[size=small]ps: BTW g. prawda bo jak wiadomo facet przyszedł z ekstraklasy Jaga+Raków+Jaga.[/size]
Była niepewność i gorzkie słowa płynące z rozczarowania transferami, a na chwilę obecną najbardziej trafiony transfer i to Polaka.
Brawo Dawid.
Dodatkowo, nawet po tych krótkich wywiadach można ocenić, że ma poukładane w głowie, jest sympatyczny a na boisku twardziel.
Podobno Dawid to żydowskie imię. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)