[quote='KamilloLce' pid='1446200' dateline='1597928437']
Wygląda na to, że Szymonowicz bardziej ściągany jako opcja za Kanacha, którego czeka operacja. Zobaczymy. Nie wiążę z nim wielkich nadziei, ale życzę powodzenia.
[/quote]
raczej nie bo ma 25 lat A Kanach 21 i łapie się na mlodzieżowca
-
-
Dawid Szymonowicz - Witamy i Powodzenia
Dla mnie zawodnik kompletnie nieznany .Jednak będzie grać u nas więc witam i powodzenia życzę .Zobaczymy co potrafi .
- Edytowany
Doprowadź do przyznania się "do winy" napierdalaczy, a nic tego lepiej nie nie uczyni, niż Twoja zacna postawa na boisku i walka o każdy metr murawy. Peace.
Czysta karta i tyle. Powodzenia w Cracovii!
Opcja awaryjna jak kiedyś Deja? Oby wyszło i jemu i nam na dobre :)
[quote="MSC" pid='1446299' dateline='1597993307']
Opcja awaryjna jak kiedyś Deja? Oby wyszło i jemu i nam na dobre :)
[/quote]
Też mam podobne Deja Vu ;)
Powodzenia!
Cześć Dawid - witam!
Słabe masz tu przyjęcie na forum. Nie przejmuj się . Wystarczy że kundlom w grudniu 2 bramki zapniesz a torta na wieży mariackiej będą Ci wręczać.
Trzymam kciuki. Graj na chwałę Wielkiej Cracovii
Już wiem o co chodzi. Dawid za Davida. W Żydach musi grać Dawid bo inaczej będzie pech.
Gratulację debiutu! Przecinał dzisiaj wszystko na w spółę z Rapą. Oby tak dalej!
- Edytowany
Nie wiem jak się dalej potoczy kariera w Pasach, ale dzisiejszy mecz to kop w jajka dla tych "znafcuf" co na dzień dobry pisali "po co nam taki piłkarz" ;)
Bardzo, bardzo przyzwoity debiut.
Widać było po reakcji przy odbiorze, ze mega mu zależy. Będzie przydatnym zawodnikiem .
Sypię głowę popiołem. Nie rozumiałem tego transferu, choć i zbytnio nie krytykowałem, ale dzisiejszym wejściem mnie kupiłeś. Z tym, że ja lubię też Dimuna.
Bardzo pozytywnie oceniam Twoje zaangażowanie! Wyczyściłeś kartę, a może nawet postawiłeś na niej mały plusik. Oby tak dalej.
Brawo Dawid! Tego się nikt nie spodziewał. Według większości kibiców miałeś być wzmocnieniem rezerw a tymczasem... super debiut!
Zamknięty środek. Dimun z Dawidem zabili ten mecz. Brawo
Brawo, nie spodziewałem się takiej gry :)
Zupełnie nie wiedziałem, czego mogę się spodziewać, a tu widzę, że może załatać nam dziury na paru pozycjach, co przy obecnej pladze kontuzji, jest nie do przecenienia. Jeśli utrzyma poziom z dzisiejszego meczu, będzie dobrze.
[quote='tomecki' pid='1446637' dateline='1598111573']
Nie wiem jak się dalej potoczy kariera w Pasach, ale dzisiejszy mecz to kop w jajka dla tych "znafcuf" co na dzień dobry pisali "po co nam taki piłkarz" ;)
[/quote]
znawcy mają "jaja z tytanu" ;) przyjmą kop bez mrugnięcia okiem i zabiorą się za kolejnego.
Zawodnik w najlepszym wieku, ze sporą ilością zagranych (pełnych) meczy w ekstraklasie. Znany trenerowi.
Powinien dawać radę, A krótkim dobrym występem nie podniecałbym się.
[quote='tomecki' pid='1446637' dateline='1598111573']
[/quote]
Wczoraj to i Dimun zagrał super. A tak poważnie to extra będzie jak gość okaże się kozakiem i go wykupimy z Jagi. Trochę mało u nas polaków.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)