Był trenerem Palczewski to nasi bramkarze buli w formie. Przyszedł Cabaj to są Cabajady
-
-
Karol Niemczycki -Witamy w Cracovii!!!
[quote='zejniov' pid='1515864' dateline='1639404413']
Był trenerem Palczewski to nasi bramkarze buli w formie. Przyszedł Cabaj to są Cabajady
[/quote]
Czy ja wiem, czy takiego Peskovica i Hrosso trener bramkarzy może coś jeszcze nauczyć ?? Bo jakiegoś mega przygotowania fizycznego to bramkarz nie musi mieć.
[quote='ALRS' pid='1515876' dateline='1639408470']
[quote='zejniov' pid='1515864' dateline='1639404413']
[/quote]
Czy ja wiem, czy takiego Peskovica i Hrosso trener bramkarzy może coś jeszcze nauczyć ?? [b]Bo jakiegoś mega przygotowania fizycznego to bramkarz nie musi mieć.[/b]
[/quote]
Serio? Chyba ze masz na mysli ekstraklase?
Albo sprowadza przygotowanie fizyczne do kondycyjnego.
Przedstawię obrazowo. Sprinter też musi się fizycznie przygotować do sezonu i zawodów. Nie tylko długodystansowiec.
[quote='gargamel9998' pid='1515762' dateline='1639359722']
A mnie zastanawia rola trenera bramkarzy - zeby bramakrze zaliczali AZ TAKI ZJAZD?
[/quote]
A gdzie widziałeś zjazd formy Hrosso - Karol wskoczył do skadu przez przeziębienie Lukasa
Przeziębienie? Karol wskoczył do składu bo ma nazwisko kończące się na "cki".
Jak Vastenicki?
Powołanie do kadry, obroniony karny Lewandowskiego i nominacja do nagrody Młodzieżowca Sezonu, ale też absurdalna kara finansowa, tygodnie na ławce i ukrywanie go przed delegacją Rangersów.
Karol Niemczycki z Cracovii opowiada o szalonym 2021 roku.
Delegacja z Glasgow, mocno zainteresowana transferem, przyjechała go oglądać w meczu z Legią na Łazienkowskiej, co miało być dobrym sprawdzianem dla bramkarza. - Dwa dni przed meczem trener Michał Probierz przekazał mi, że nie zagram - wspomina bramkarz.
W tamtym czasie dostał też karę za nadmiar tkanki tłuszczowej, co rozbawiło nawet jego kolegów z szatni. Że akurat on, chorobliwy profesjonalista. Trener nie dał się przekonać, że stare i niskiej klasy urządzenie pomiarowe i daje zupełnie inne wyniki niż nowoczesne maszyny.
https://newonce.sport/artykul/schowany-przed-rangersami-karol-niemczycki-podcasty-nba-i-kara-od-probierza
Od kiedy wprowadzili ograniczenie dostępu na newonce? Pierwszy raz to widzę
[quote='kludi' pid='1515950' dateline='1639472824']
Powołanie do kadry, obroniony karny Lewandowskiego i nominacja do nagrody Młodzieżowca Sezonu, ale też absurdalna kara finansowa, tygodnie na ławce i ukrywanie go przed delegacją Rangersów.
[b]Delegacja z Glasgow, mocno zainteresowana transferem, przyjechała go oglądać w meczu z Legią na Łazienkowskiej, co miało być dobrym sprawdzianem dla bramkarza. - Dwa dni przed meczem trener Michał Probierz przekazał mi, że nie zagram - wspomina bramkarz.
W tamtym czasie dostał też karę za nadmiar tkanki tłuszczowej, co rozbawiło nawet jego kolegów z szatni. Że akurat on, chorobliwy profesjonalista. Trener nie dał się przekonać, że stare i niskiej klasy urządzenie pomiarowe i daje zupełnie inne wyniki niż nowoczesne maszyny.[/b]
https://newonce.sport/artykul/schowany-przed-rangersami-karol-niemczycki-podcasty-nba-i-kara-od-probierza
[/quote]
Komuś jeszcze trzeba udowadniać ze probierz to kawał buca?
"[i]Stare i niskiej klasy urządzenie pomiarowe"...[/i]
Hehe. Jakież to comarchowo Filipiakowe.
Ciekawe co wskazywało jak Alvareza podłączali?
- Edytowany
Alvareza podłączali do tego urządzenia w ogródku Filipiaka, to od razu rył glebe.
Jednak poczekalbym na wypowiedz drugiej strony, Torreador, Trapez?
[quote='gural' pid='1515961' dateline='1639475124']
[quote='kludi' pid='1515950' dateline='1639472824']
[b]Delegacja z Glasgow, mocno zainteresowana transferem, przyjechała go oglądać w meczu z Legią na Łazienkowskiej, co miało być dobrym sprawdzianem dla bramkarza. - Dwa dni przed meczem trener Michał Probierz przekazał mi, że nie zagram - wspomina bramkarz.
W tamtym czasie dostał też karę za nadmiar tkanki tłuszczowej, co rozbawiło nawet jego kolegów z szatni. Że akurat on, chorobliwy profesjonalista. Trener nie dał się przekonać, że stare i niskiej klasy urządzenie pomiarowe i daje zupełnie inne wyniki niż nowoczesne maszyny.[/b]
[/quote]
Komuś jeszcze trzeba udowadniać ze probierz to kawał buca?
[/quote]
Powiedzmy sobie szczerze, akurat postawienie w tym meczu na Hrosso, to było bardzo dobre rozwiązanie.
Dziwie się tylko, że pięterko na to pozwoliło - wszak Rangersi by za niego zapłacili twardą walutą
Wbili zardzewiałą szpilę w kość Niemczyckiego, a na ekranie "NADWAGA".
Tabisz: płacimy płacimy, technika nie kłamie.
jak test na czarownice z Monty Pythona
[quote='J&B' pid='1515967' dateline='1639476206']
"[i]Stare i niskiej klasy urządzenie pomiarowe"...[/i]
Hehe. Jakież to comarchowo Filipiakowe.
Ciekawe co wskazywało jak Alvareza podłączali?
[/quote]
Nie podłączyli, bo go taśma do pomiaru nie objęła.
Wiele kwiatkow powinno wyplynac po jego odejsciu.. mam nadzieje ze sie wiecej wyleje prawdy na temat "metod motywacyjnych" pajacotrenera...
Żeby była jasność, za porażkę nie odpowiada, ale Gostomski dawał Łęcznej więcej pewności z tyłu. A te piąstkowania w prostych sytuacjach, to trochę były słabe...
Kto wie, czy tym wywiadem Karol nie żegna się z Cracovią.
też o tym pomyślałem,
Biedak pewnych rzeczy nie wybacza
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)