występ z kategorii - dyskretny ,
z resztą nie ma o co strzępić ryja,
na tle Myszora wyglada jak chłopak do podawania piłek
-
-
Rivaldinho - witamy w Cracovii!
[quote]#post1531014 byłem na weselu i akurat włączyłem na chwilę jak ściągnął wszystkich na krótki słupek i Myszor ładował do pustaka. kolejne KZ.
do wcześniejszej dyskusji o Gutku mi się już nie chce wracać bo mam urlop i nie mam wolnego czasu w pracy by się nad tym pochylać. Skoro napastnik w drużynie walczącej o mistrza strzela 7 goli i to jest ekstra wynik to niech będzie, że jest ekstra. Nie dowiemy się ile by RIva strzelił w tak grającej drużynie. Chociaż znając zamiłowanie Papszuna do tego typu zawodników i wiedząc o zleceniu z góry na pozbycie się Brazylijczyka? kto wie. Normalnie bym sobie tego nawet życzył, zwłaszcza dobrze życząc Rakowowi, ale dajcie kogoś lepszego w zamian.
Jak już mówiłem meczu nie widziałem, ale biorąc pod uwagę jak daleko jest ten temat to by oznaczało tylko tyle, że zawodnik zagrał dobry mecz. Taka reguła padlinożerców forumowych[/quote]
@SaNtO#842 jeszcze jakieś mądrości bez oglądania meczu? co będzie następne? ocenianie bez oglądania i przeglądania statystyk, na podstawie fotorelacji? jprl..
W niedziele masz być jak Tommy Lee Jones w Ściganym!!
[quote]#post1531348 W niedziele masz być jak Tommy Lee Jones w Ściganym!![/quote]
"Masz byc jak Bull terier"
A dla mnie niech będzie jak Van der Biezen - niech strzeli zwycięską bramkę a później znajdźmy w końcu napastnika a nie jego mierną imitacje
Rivaldinho musi odejść !!! ;) Napastnik ma strzelać bramki,ile on strzelił dla Pasów w czasie swojej bytności na boisku...zdaje sie dwie...
[quote]#post1531440 Rivaldinho musi odejść !!! ;) Napastnik ma strzelać bramki,ile on strzelił dla Pasów w czasie swojej bytności na boisku...zdaje sie dwie...[/quote]
Ma ważny kontrakt = zapłacisz za rozwiązanie ?
[quote]#post1531507 [quote]#post1531440 Rivaldinho musi odejść !!! ;) Napastnik ma strzelać bramki,ile on strzelił dla Pasów w czasie swojej bytności na boisku...zdaje sie dwie...[/quote]
Ma ważny kontrakt = zapłacisz za rozwiązanie ?[/quote]
Alvarez z tego co mi wiadomo tez ma ważny......
Riva, przed Tobą idealny mecz na zmianę wizerunku w oczach kibiców Cracovii.
Obrona gts to ogórki. Zagraj przeciw nim jak kiedyś twój ojciec!
Zostań BOHATEREM i zapisz się w historii
Stadion bedzie z Tobą !
RIVA, strzelasz zwycięzką bramkę w derbach z milicjantami i wszyscy kibice zapominają o twoich starych grzechach, i dostajesz od nas rozgrzeszenie i odpust zupełny!😃
I nawet obrońcy z urzędu nie będziesz już potrzebował w osobie Księdza Santo!😊 🤗
Bartek i Koen też strzelili w derbach, a niektórzy brzydko do dziś im rożne niedoskonałości wypominają...
Sto lat i wystkiego NAJ a przede wszystkim mnóstwa bramek dla Cracovii a najlepszym prezentem będzie hat-trik w DERBACH czego tobie i kibicom Cracovii życzę
4 dni później
Odkopuję. Nie będę się znęcał i wracał do porównań z Gutkiem. Nie ma po co.
Dostał Riva w Derbach dwie piłki na głowę i co? To co zwykle. Była znacząca zwyżka formy ale po niestrzelonym w Grodzisku karnym wszystko się do reszty posypało.
Zasłużył na pożegnalną koszulkę z krzyżakiem. Może w MLS się odnajdzie.
Gość jest tragiczny odkąd do nas przyszedł i totalnie nie rozumiem pokładanych w nim nadziei czy dobrych słów w jego kierunku. Riva jest tragiczny i totalnie się nie nadaje, niestety, ale ojciec piłkarz nie wystarczy, aby coś sobą prezentować na boisku.
Riva to jedyny /zdrowy/ napastnik w klubie więc ....
A swoja drogą do czego nas doprowadziła polityka transferowa Miczurina ?
[quote]#post1532555 Riva to jedyny /zdrowy/ napastnik w klubie[b] więc ....[/b]
A swoja drogą do czego nas doprowadziła polityka transferowa Miczurina ? [/quote]
No więc może trzeba na szpicy spróbować jakiegoś obrońcy ??? Albo totalnego małolata - gorsi nie będą.
lepiej to edytuj bo są w stanie wystawić młodego Tabisza
[quote]#post1532595 lepiej to edytuj bo są w stanie wystawić młodego Tabisza[/quote]
Najlepiej na beku 😜
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)