Czy jest jakaś informacja na temat stanu poobijania po meczu?
Alvarez? Kanach? Ktoś?
-
-
Puchar Polski 2020/2021
Pewnie na oficjalne informacje wcześniej niż w trakcie konferencji przedmeczowej Probierza nie ma co liczyć.
[quote='janczer' pid='1445563' dateline='1597678083']
Pewnie na oficjalne informacje wcześniej niż w trakcie konferencji przedmeczowej Probierza nie ma co liczyć.
[/quote]
Mówił na konfie po meczu.Pik,Kanach,Vestenicky.Thiago ma wrócić do zajęć w tym tygodniu.
- Edytowany
Fiolić też w pierwszych meczach nie pokazywał nic. Cierpliwości co do Rivaldo.
Bardzo się martwił stanem zdrowia Kanacha .
Wczoraj w tych wyciągniętych "czarnuchach" wyglądaliśmy jak kopacze z prowincji a nie zdobywca PP2020 a tymczasem Piast Gliwie pięknie wygląda jak 'klasowa drużyna" - w wyjazdowych strojach wyjazdowych Cracovii /błękitnych/ i szlag mnie trafia że od wielu lata trzymamy się tych CZARNUCHÓW
- Edytowany
A ja wolę na czarno.
Edit: strój wyjazdowy nie jest święty i nienaruszalny w przeciwieństwie do podstawowego. Nic nie stoi na przeszkodzie dodać błękitną szarfe lub inne elementy do czarnego. ;)
ciekawe, czy piłkarze w upalny dzień woleliby jasny kolor, żeby lepiej znosić żar z nieba?
[quote='sarmata' pid='1445496' dateline='1597660752']
[quote='Bambusfeld' pid='1445367' dateline='1597604703']
Chrobry Głogów, do niedawna dla mnie drużyna noname (nie, ze nie wiem kto to Chrobry [img]https://www.cracovia.krakow.pl/images/smilies/wink.png[/img] drużyny nie znałem) wzbudza we mnie sympatię, myślę, ze największą w zakresie Dolnego Śląska.
Ciekawe maja barwy, [b]podoba mi sie ich logo i przede wszystkim nazwa[/b]. Naprawdę wszystko razem buduje klimat.
[...]
[/quote]
Ich herb i nazwa wydają się być bardzo niebezpieczne w czasach działalności różnych "otwartych rzeczypospolitych", "antif" i innych totalniaków...
Więcej o znaku [u][url=http://polskielogo.net/chrobry-glogow/]tuta[/url][/u][url=http://polskielogo.net/chrobry-glogow/]j[/url].
[/quote]
Dla kogo niebezpieczne, dla tego niebezpieczne. ;)
Dzięki za artykuł, fajnie dowiedzieć się czegoś nowego. Ogólnie, offtopicowo to mam dużą ochotę pozwiedzać Dolny Śląsk, zarówno miasta jak i przyrodę. Co nieco już widziałem. Marzy mi się wycieczka śladami Reynmara z Bielawy (Trylogia Husycka, Sapkowski).
Abstrahując od skojarzeń i "zagrożeń", herb klubu, nazwa, historia miasta są spójne i przemawiają do mnie.
Też off topić..ogromny fan że mnie fan Trylogia Husyckiej. Dwa razy czytałem :) więc w planach jest Dolny Śląsk i parę zamków zwiedzić. Ale już przestaje..wracajmy do tematu :)
Mzilikazi, zapory w Leśnej i na Bystrzycy tez są spektakularne, mroczne, tajemnicze..Ludzi niewiele, zamki po drodze ze 3.Polecam.
[quote='j-no' pid='1445288' dateline='1597601488']
Taka refleksja, Wdówka strzela na 2-1 , wszyscy się radują i ściskają obok przechadza się smutny Strózik jakby był graczem Chrobrego. Mam wrażenie,że chłopak ma chyba lekko wygięte na to co gra,gdzie gra , jak gra... :-/ btw dzięki Mati!
[/quote]
wydaje mi się że ma foha bo MP stawiał to często koło gola A ostatnio już raczej mniej minut zbiera .taka moja refleksja na chłodnej głowie
[quote='Kajak' pid='1445409' dateline='1597613051']
Tylko żeby nie trafić teraz na ŁKS .
Malmo , Bytovi ,(L)ampucera, , Chrobry, itd to się da przejść , ale nie ŁKS!
[/quote]
jak trafimy na ŁKS to jest z góry ustawione bo zeszły sezon 2 razy w plecy
Może to być okazja na przełamanie, bo z Jagą w lidze nam nie szło, a w pucharze, a jakże :)
Po co ta rozkmina, lęki co do młodzieżowca.
Następny mecz 1/16 dopiero 31 października, do tego czasu, wszystko się może zmienić. Kanach będzie zdrowy, byle nie było zerwania wiązadeł.
Ostatnie mecze tej kolejki PP 23 sierpnia, losowanie pewnie we wrześniu.
20 dni później
Losowanie 1/16 w piątek:
http://www.90minut.pl/news/306/news3064564-Fortuna-PP-Losowanie-1-16-finalu-w-piatek.html
Obstawiam Garbarnię
Pesymizm podpowiada mi jedno : wylosujemy ŁKS.
Albo co gorsza KSZO.
KSZO to słaby przeciwnik , nic wielkiego nie osiągnęli.
Najlepiej to gts wylosować !
a nie czekaj...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)