Arcypies nie Musiał nic robić bo 1)nie gramy w tej grupie co gts,2)w naszej sytuacji nic to nie zmienia. W takiej sytuacji łatwo być obiektywnym.
Chwalcie go to nam go ryży hooj z Bydgoszczy wyznaczy na derby na R20.
Był już taki pomysł
-
-
Cracovia-Pogoń Szczecin 29.06.20 g.18
[quote='Kajak' pid='1436991' dateline='1593455764']
Się okazało że żeby wygrać mecz wcale nie trzeba umieć grać w piłkę.
[/quote]
Ale tylko wtedy, jak przeciwnik nie umie jeszcze bardziej.:). Ostatni raz tak miałem wywalone na wynik w czasach 3 ligowych jak wiadomo było ze nam awans nie grozi. Całkiem przyjemnie się oglądało, a że musiałem zmienić miejsce i miałem widok izometryczny to i FIFA stara mi się przypomniała :).
[quote='Mr.Crowley' pid='1436999' dateline='1593458498']
Arcypies nie Musiał nic robić bo 1)nie gramy w tej grupie co gts,2)w naszej sytuacji nic to nie zmienia. W takiej sytuacji łatwo być obiektywnym.
Był już taki pomysł
[/quote]
Kmita pisze już o tym na tt.
[quote='Mr.Crowley' pid='1436999' dateline='1593458498']
Był już taki pomysł
[/quote]
w tej Bydgoszczy to same hoooje jak widzę ;)
[quote='Hrabia' pid='1436989' dateline='1593454460']
Mecz słaby, zwycięstwo fuksiarskie, ale gol van Amersfoorta ładny :)
[/quote]
Ładny, ale wolałbym brzydszy a mniej szczęśliwy. Musiał walić w sam środek, nie dało się skontrować, jak Pan Bóg przykazał? Nie każdy bramkarz współpracuje z napastnikiem w takich przypadkach, jakby nie wpadł z piłką do bramki to byłby tylko "ładny strzał".
Ciągle liczę, że te sparingi są pod katem półfinału z Legią, że coś w końcu zatrybi, ale obiektywnie - słabo jest.
tak, swietny i obiektywny, aaaalaaaaa, najpierw kartka dla Jablonskiego za krzyk a potem brak za lapanie i przerwanie dobrze zapowiadajacej sie akcji przez Pogoniste, tu sie skonczylo moje neutralne spojrzenie na tego wislackiego psa
na wynik mialem wyjebane, ogrodnik posrany trzymajacy zmiany jakby gral o LM, musi byc naprawde zle z jego autorytetem w klubie, bo inaczej nie moge tego sobie wytlumaczyc
trzeba bylo spinac tak poslady kiedy bylo po co, zreszta taka chujni.e gralismy dzis haha, pare przeblyskow, ale bez jaj
na plus sielska atmosfera na trybunach oraz mozliwosc pokrzyczenia ukierunkowanego z nadzieja ze uslysza :)
wiecej takich meczow wyprutych z emocji to jak otworza cale trybuny jest szansa na utrzymanie atmosfery
W trosce o zdrowie oglądałem mecz w maseczce. Na oczach.
- Edytowany
Musiał sędziował dobrze, ale przecież mecz był o czapkę gruszek - i w takich sytuacjach proszę bardzo. Zresztą nieprawda, że nigdy dotąd nam nie sędziował, owszem - 1 czy 2 sparingi, na tej właśnie zasadzie, że gościu jest obok, po co płacić obcemu delegację itd. Natomiast wątpię, żeby sam się zgodził sędziować derby - musiałby być szalony, tam zawsze lecą wióry, czasem trzeba dać karnego albo czerwoną - da przeciw nam, my go chcemy zabić, da nam, w gts już szykują wiadro z betonem.
Diabel kartka dla Jablonskyego za kopniecoe pilki po gwizdku o sciane ... nie za faul...
Panowie kochani włączcie myślenie .
[b]Na pewne grandy PROFESJONALNY , SZANUJĄCY się Klub nie może sobie pozwolić...[/b]
Do takich spraw należy sędziowanie POWAŻNEGO meczu przez fanatyka ( omawialiśmy tu kilka dni temu pewien wyczyn tego pana)
derbowego rywala.
Ględzenie ,że mógłby on derby sędziować jest poniżej WSZELKIEJ krytyki. Może od razu zaprośmy Kapkę na vice-prezesa do spraw sportowych :(
[url=https://www.wikipasy.pl/Galeria:2020-06-29_Cracovia_-_Pogo%C5%84_Szczecin_2:1][b][u][size=large][color=#333399]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/color][/size][/u][/b][/url]
Hujjj z wynikami półfinał pucharu polski za tydzień, zwycirstwo z Ległą i walka o bilety ??
[quote='KruszynaKSC' pid='1437015' dateline='1593461134']
Diabel kartka dla Jablonskyego za kopniecoe pilki po gwizdku o sciane ... nie za faul...
[/quote]
Nawet jeśli słuszna, to ta co jej nie pokazał jeszcze bardziej
W sumie bez znaczenia, nie mogę na te wislacka mordę patrzec I tak
Musiał obiektywny? Chyba byłem na innym meczu. Każde nasze starcie z paprykarzem - gwizdek. Wdowiak trzymany za koszulkę przez ładnych kilkanaście sekund parę metrów od Musiała, zero reakcji. Kartka dla nas z powietrza, dla nich pobłażliwość przez cały mecz. Wkurzający totalnie, bo przerywał nam kontrataki po bardzo wątpliwych faulach.
- Edytowany
Na sektorach A,B, C,D było może z 300 osób.
Na pozostałych sektorach było na tyle lepiej, że frekwencja wyniosła 2812 osób?
Szczęśliwe zwycięstwo w sparingu...
3 punkty i nic więcej nie napisze bo jestem kibicem Pasów...
tabisz cooo ???
miałem wrażenie że pogoń założyła się z nami kto zagra słabiej i chyba ten zakład wygrała.
Tak kuriozalnego meczu chyba jeszcze nie widziałem. 2 bramki z niczego + stracona po krótkim słupku bramkarza i niemalże szczęśliwe dowiezienie wyniku.
Poza wynikiem nic dobrego o meczu nie da się napisać.
No i ostatecznie nic poza wynikiem się nigdy nie powinno liczyć
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)