[quote='jarkos_' pid='1435580' dateline='1592751692']
Setka Wdowiaka, Pellego, Fiolicia, Rakoczego, głupi Dytiatjew, uderzanie wolnego z 17 metra w ulewie technicznie nad murem. Wystarczyło wykorzystać połowę sytuacji. Dzisiaj nie mam pretensji do Probierza (co do samego meczu), mam do piłkarzy.
[/quote]
To mi powiedz kto przez 3 lata tych piłkarzy ściągał i uczył.
-
-
[31] Cracovia - Jagiellonia Białystok 21.06.2020r. godz: 15:00
- Edytowany
[b]A żeby było jeszcze smutniej to Jagiellonia wyszła na ten mecz bez czterech podstawowych graczy[/b] (m.in. bez Imaza).
Tak, więc przegraliśmy praktycznie z rezerwami Jagiellonii.
Na 27 możliwych do zdobycia punktów, w ostatnich 9 meczach , zdobyliśmy 4 (słownie CZTERY). Więc z czym do gościa... DRAMAT.
Akurat o ten mecz nie mam do nich pretensji.
Widać ze brakuje w zespole kilku milionów, ale na to czym dysponujemy było nieźle, oczywiście oprócz wyniku.
[quote='wrobelson' pid='1435589' dateline='1592752246']
Zeby sie tylko nie okazalo po 37 kolejkach, ze Cracovia bedzie zajmowac 8 miejsce w tabeli :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]
A czemu ma się nie okazać?
Sytuacji do strzelenia bramki 100!!!
A gol jeden padł...
[quote="wrobelson" pid='1435589' dateline='1592752246']
Zeby sie tylko nie okazalo po 37 kolejkach, ze Cracovia bedzie zajmowac 8 miejsce w tabeli :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]
A jakie to ma znaczenie czy będziemy na 5 czy na 8? Dla mnie jeden ch uj i wolałbym ogrywać juniorów bo kiedy jak nie teraz próbować przyszłych kandydatów do drużyny. Wyszedłby Probierz samymi Polakami na następny mecz to by zaskoczył wszystkich. Tylko nie wiem czy u nas jeszcze da się zebrać 11 Polaków do składu...
[quote='manolo1' pid='1435608' dateline='1592753956']
[quote='wrobelson' pid='1435589' dateline='1592752246']
[/quote]
A czemu ma się nie okazać?
[/quote]
Przy obecnym naszym średnim punktowaniu na mecz (4pkt na 15 po wznowieniu rozgrywek) jest to w zasadzie pewne.
Lopez bezproduktywny, napastnik konieczny
Pokazali co mogli. Brakło umiejętności, może trochę szczęścia. A że to nie wystarcza na walkę o pudło to już pretensje pod adresem konstruktorów zespołu. A pudło było do zabrania "w cuglach". Wystarczyłyby dwa nazwiska typu Cabrera, czy choćby Alvarez od wiosny, lepsza atmosfera w klubie i byłoby w porządku. Wiele meczy gramy na styku. Przy nie najwyższej jakości piłkarzy naszej drużyny na 13 porażek przegraliśmy 12 jedną bramką. Szkoda tego sezonu. Szkoda tak rozpalonych nadziei. W przyszłym sezonie nowy zaciąg Cecariców. To droga do nikąd...
Przed nami jeszcze 6 meczy. To musiałby być cud, by coś jeszcze wycisnąć. Jest jeszcze iskierka nadziei w pucharze. Nadzieja na wątłych podstawach to coś co jest nieodłącznym rekwizytem kibica Cracovii.
[quote='gusto' pid='1435587' dateline='1592752052']
Jak to kto będzie młodzieżowcem, Tabiszątko.
[/quote]
Ciekawe czy jakub miałby na tyle odwagi żeby młodego wpuścić na mecz. No chyba że na wyjazdowy. Ale u siebie? Blado to widzę.
- Edytowany
Może wyjdzie pod pseudonimem. Wybierze sobie któryś z forum albo TT.
To nieprawda, że dach na sektorem E jest dziurawy jak sito, zwłaszcza, że prawie nie padało. :@
[quote='wrzo.ksc' pid='1435537' dateline='1592745588']
Kto tak napierdala tym ***** dzwonkiem do ***** nędzy???!!!
[/quote]
[quote='Rock' pid='1435558' dateline='1592748170']
Arunia?!
[/quote]
Dokładnie to on, też mnie tym męczył i mam nadzieję, że więcej już tego nie przyniesie.
Ale był pozytywny aspekt dzisiejszego wydarzenia sportowego.
WAGS-y nie zmieściły się na Vipach i przyszły na E. Było na czym oko zaczepić, choć po ostatnim gwizdku wyglądały jak zbite psy.
Cholera ciężka. Piąta kolejka po koronawirusowej przerwie i zawsze my tak samo jak gts. My wygrywamy - oni tez. My remisujemy - oni też , My przegrywamy - oni też... Jedyna różnica, że oni przegrywają z trzaskiem, a my jedną bramką,,, My wygrywamy dwiema bramkami, oni jedną i cholernie szczęśliwie... Ale wyniki punktowo takie same.
Hej. W sumie nie wiem dlaczego tyle jadu wylewa się po tym meczu. Przynajmniej z perspektywy TV wyglądało to tak, że naprawdę chcieli wygrać. Wślizgi podwójne przy blokowaniu, mocny pressing... było mi strasznie żal po nie uznanej bramce bo moim zdaniem byliby w stanie to wygrać. Też jestem wkurzony jak nic ale potrafię odróżnić mecze kiedy mają wywalone od tych kiedy im zależy.
To jest wQrv skumulowany.
[quote='Qki' pid='1435671' dateline='1592758175']
Hej. W sumie nie wiem dlaczego tyle jadu wylewa się po tym meczu. Przynajmniej z perspektywy TV wyglądało to tak, że naprawdę chcieli wygrać.
[/quote]
Dlatego, że graliśmy z rezerwą Jagiellonii, która wystawiła skład bez czterech podstawowych graczy.
[quote='Qki' pid='1435671' dateline='1592758175']
Hej. W sumie nie wiem dlaczego tyle jadu wylewa się po tym meczu. Przynajmniej z perspektywy TV wyglądało to tak, że naprawdę chcieli wygrać. Wślizgi podwójne przy blokowaniu, mocny pressing... było mi strasznie żal po nie uznanej bramce bo moim zdaniem byliby w stanie to wygrać. Też jestem wkurzony jak nic ale potrafię odróżnić mecze kiedy mają wywalone od tych kiedy im zależy.
[/quote]
Ja nie odbieram zawodnikom ambicji ani chęci ale u licha na tym poziomie rozgrywek wymagane są już pewne umiejętności , nawet w naszej EK , te patelnie patelnię co mieli należy wykorzystywać ! Nie wszystko można tłumaczyć pechem .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)