[quote='rozrabiaka' pid='1424159' dateline='1583005898']
[quote='octop' pid='1424150' dateline='1583005753']
[quote='rozrabiaka' pid='1424146' dateline='1583005685']
Remis w derbach będzie sukcesem.
[/quote]
Już nie ***** takich głupot.
[/quote]
Bo?
Przegrywamy z piastem,cweLką a GTS jest na fali.
Derby będą brzydkim meczem ,takim na 0:0 lub 1:1
To mówi rozum.
Serce by chciało inaczej...
[/quote]
byl, gts wpi...dol dostaje bez problemu.
-
-
XXIV sobota 29.02 godzina 20:00 7egia Warszawa - Cracovia
Chyba nie jesteśmy kadrowo gotowi na mistrzostwo. Legia pokazała nam miejsce w szeregu.
Widzę że przed derbami forma rośnie... Janusz Gol przerósł sam siebie dzisiaj
Ja mam tylko jedno pytanie... Kto miał przy różnym kryć zdobywcę pierwszej bramki!? Za drugą jestem w stanie Golowi wybaczyć bo to JG, który nam nie jeden mecz wygrał.
P. S. Chyba że pierwszą też On zajebał haha
Teraz, żeby tylko nie zwiesili głów. Po drugiej połowie złość trochę opadła, na gts i tak ma być pełny stadion i walka na całego. Jak dla mnie dalej walczymy o mistrza i nie zmienię zdania do czasu, aż legła lub ktoś inny go oficjalnie zdobędzie. Tylko więcej nie eksperymentować składem w ważnych meczach i jazda na całego.
Po pierwsze nie ma co się jednak obrażać na Pelle i Lopesa
Po drugie co mnie martwi , nasze transfery niestety narazie nie są wartością dodaną
Jakby mu te zmiany w składzie wyjściowym dały dobry wynik, byłby okrzyknięty supertrenerem-wizjonerem... No, ale wyniku nie było i te zmiany należy traktować jako szaleństwo lekko stukniętego trenera:(
Nie pamiętam, kiedy byłem tak zły po przegranym meczu. Przez głupie decyzje trenera, legjónia nawet nie musiała wystawiać w składzie sędziego Marciniaka.
Glowa do gory... Kazdy z zawodnikow L bylby u nas wzmocnieniem, a watpie, ze wszycy od nas zmiesciliby sie u nich na lawce. Kursy przedmeczowe tez mowily duzo. Gramy piach na wyjazdach, a oni najlepiej w lidze u siebie. Najlepszy atak vs 1 gol w ostatnich 5 meczach na wyjezdzie wiec serce wazne ale glowa mowi, ze remis bylby sukcesem. Dodatkowo doswiadczenie w meczach o stawke po ich stronie. Szkoda, ze MP tez tak to widzial chyba, ze chcial pokazac krytykom, ze Lopes i Pelle sa wyborami nr 1 i wsadzil na konia Vestenickiego i Loshaja czy Wdowiaka, ktorzy mieli mega ciezko pokazac, ze sa cos warci bo rywal nie ta polka.
Plus tego meczu jest taki, że przegraliśmy tylko 1 bramką i
druga połowa meczu byla 10 razy lepsza niż ta pierwsza w naszym wykonaniu. Piłkarsko Legia była lepsza w tym meczu i dlatego to oni ten mecz wygrali... co by nie mówić, Warszawa to bardzo ciężki teren, dla każdej drużyny z Ekstraklasy :rolleyes:
Szkoda, że się nie udało wytargać jakiegoś remisu...
Jak to po co? Pół forum narzekało na Lopesa i Pellego i chciało ich na ławce. Dostaliście to, czego oczekiwaliście - potężną weryfikację. Nad Wdowiakiem nie będę się już pastwił.
Widać, że Gol po chorobie, ale też mocno był pressowany i nie dał rady. Siplak widać, że bez gry (może też jakieś kontuzje?) - to nie Pestka wygryzł Siplaka, a Michal jest w słabej formie.
Rapa potwierdził, że technikę dośrodkowań i strzałów ma niską - nie mam mu tego za złe. Już przed sezonem wspominałem, że jeśli chcemy ofensywnego prawego obrońcę, to trzeba szukać zastępstwa dla Cornela. Na polską ligową rąbankę wystarczy, ale do walki o najwyższe cele jest za słaby.
Legia jak Legia - widać pieniądze włożone w zespół, szerszą i lepszą kadrę.
Jeszcze mały minus dla Probierza za to, że uległ forum. I drugi za wystawianie Gola w niepełnej dyspozycji, chociaż gdybym zobaczył Dimuna w pierwszym składzie, to przed meczem na pewno bym kurwował.
WYGRAĆ DERBY!!!!!! i dalej gramy o podium/mistrzostwo! Sporo ciężkich spotkań przed oboma zespołami, jeszcze może się dziać.
Peskovic mistrz!! Panie trenerze, nie wiem co pan robisz na te drugie polowy, ale zrob pan to od pierwszej polowy w meczu z psiarnia!!
Plus jest taki, że skończy się bajdurzenie o mistrzostwie. Podium i minimum remis w derbach i sezon na plus,a wódz niech wstrzymuje się razem z marketingiem,bo gadaniem mistrzostwa jeszcze nikt nie zdobył
[quote='squier strat' pid='1424201' dateline='1583009834']
co by nie mówić, w prAWie optymalnym składzie (jeszcze Pestka za Siplaka i ktoś kumaty za Lucka do środka) wstydu w drugiej połowie nie było
nie wiem po C.H.U.J te eksperymenty ze składem Probierza
[/quote]
Wstydu nie było ?? Legia prowadziła 2:0 po drugie opadła z sił a i tak kontrolowała grę...
Co tu dużo mówić, mamy skład jaki mamy, na 2-3 miejsce może starczy, szkoda tylko tego, iż wygląda na to, że słabe to okienko transferowe było w naszym wykonaniu... Była (i [b]teoretycznie[/b] jest) szansa na mistrzostwo a nie wykorzystaliśmy tego w należyty sposób :/
Cała trójka to według mnie żadne wzmocnienia, może Thiago i ten Chorwat to uzupełnienia, ale jakości nie podniosą, po drugie bądźmy szczerzy, Fiolicia i tak nie wykupimy bo pewnie spora suma wykupu jest ::D
Ale na derbach robimy piekło (i to tyczy się każdego sektora ;) ) jaki by wynik nie był !!!
Zmiany w wyjściowym składzie. Mecz po części przegrał trener.
Pozdrawiam wszystkich, którzy domagali się Vestenickiego w pierwszym składzie. A dodatkowo pomysł z Loshajem też fantastyczny. Probierz oddał dzisiaj ten mecz walkowerem.
[quote='ndjnh' pid='1424196' dateline='1583006909']
Ostatnio nijaki Miszczu pisał, że Alwarez by nam się nie przydał... W takich właśnie meczach, gdy trzeba poszanować piłkę, umiejętnie się zastawić, wymusić faul widać jak bardzo się mylił.
[/quote]
I po co się do mnie sapiesz? https://www.cracovia.krakow.pl/temat-sytuacja-w-tabeli-sezon-2019-20-idziemy-po-medal-czy-lecimy-z-ligi?pid=1422965#pid1422965
[quote] Alvarez teraz bardzo by się przydał. Brakuje dobrych strzałów z dystansu.[/quote]
Ostatnio nijaki Miszczu pisał, że Alwarez by nam się nie przydał... W takich właśnie meczach, gdy trzeba poszanować piłkę, umiejętnie się zastawić, wymusić faul widać jak bardzo się mylił.
[/quote]
A nie przydałby się? Nawet na zmianę. Lopes cały czas grać nie będzie, kartki, kontuzje (odpukać)
A idzcie wszyscy spac, pilkarzom tez trzeba resetu, powalczyli w chu.j, jak tak beda gryzc trawe w derbach,to bedzie dobrze. Niech se grojki strzela banie i sie regeneruja przed najwazniejszym meczem. Jedziemy dalej z koksem.
[quote='Gitarz' pid='1424229' dateline='1583011134']
[/quote]
A nie przydałby się? Nawet na zmianę. Lopes cały czas grać nie będzie, kartki, kontuzje (odpukać)
[/quote]
Przydałby się też Lewandowski, ale kwota transferu też wydaje się być za wysoka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)