Obecny poziom jego jest jaki jest… pilkarsko to mega zawodnik, typowy środkowy ofensywny pomocnik.
-
-
Thiago Rodriguez De Souza - Witamy!
185 dni później
Panowie trapi mnie to od dawna, co jest grane z tym gościem? Słuch o nim zaginął w tym sezonie maksymalnie siedział na ławce. Przed kontuzją coś tam grał , raz lepiej raz gorzej ale po kontuzji został kompletnie skreślony. Chyba nawet nie dostał jednego meczu w extraklasie. O co tutaj chodzi? I w takim razie po co jest trzymany w rezerwach w których gra ? Przecież kontrakt ma pewnie extraklasowy? ( chociaż zapewne niski)
[quote]#post1555692 ... coś tam grał , raz lepiej raz gorzej...[/quote]
No właśnie, coś tam grał.
[quote]#post1555692 ... w takim razie po co jest trzymany w rezerwach...[/quote]
Masz chętnych na jego usługi?
Sądzisz, że sam zrezygnuje z dobrej pensji?
Niech po prostu gra w tych rezerwach, może wróci do e-klasowej formy (w sumie - kiedy ją miał?), a jak nie, rezerwy też potrzebują liderów. Thiago miał zadatki, ale zawsze było to 'coś' - trochę jak młody Rivaldo. Już, już przebłyskuje, no i za chwilę kupa.
Myslę, że na obecną chwilę są od niego lepsi a Thiago jest po prostu pod formą .
A kiedy Hanku on mial wogole jakas formę? Chyba na ciasto...
Był okres, że prezentował się nawet niezle, strzelił bramkę , był szybki , z dryblingiem choc szczerze mówiąc oczekiwałem wiecej , czytając na temat jego gry w Sandecji .
Kontuzja , jak widac bardzo mu zaszkodziła i jak sadzę blizej mu obecnie do odejscia niż do gry w EK .
Może jakiś Janex coś napisze w internetach.
Bo od "kibiców" na forum trudno się coś dowiedzieć ... bo sami wiedzą to, co internety napiszą.
😂 😂
PS. o qwa ... stworzyłem nowa definicję kibica.
PS2. jestem Kibicem 🤣
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-11/image-png-63127629.png[/img]
idzie do Barcelony, pewne info,
będzie rzucał piłeczki Lewemu bo to urodzony rozgrywający 😂
- Edytowany
Ja słyszałem, że Probierz go chce udupić i dlatego trzyma w rezerwach a kontuzja i forma to tylko przykrywka. Wcześniej to samo zrobił z Dytjatiewem, a teraz z Thiago.
Rakoczy też podejrzanie nie gra ostatnio. Oj ten Probierz!
gusto masz racje, dlatego ja bym Probierza już zwolnił i zatrudnił innego trenera
[quote]#post1555806 Ja słyszałem, że Probierz go chce udupić i dlatego trzyma w rezerwach a kontuzja i forma to tylko przykrywka. Wcześniej to samo zrobił z Dytjatiewem, a teraz z Thiago.
Rakoczy też podejrzanie nie gra ostatnio. Oj ten Probierz![/quote] [quote]#post1555810 gusto masz racje, dlatego ja bym Probierza już zwolnił i zatrudnił innego trenera[/quote]
A Michołek jest na tajnej liście zatrudnionych i wygłąda tak:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-11/image-png-33450463.png[/img]
🤔
369 dni później
Po kontuzji wraca do zdrowia trenując indywidualnie z jakimś trenerem indywidualnym, ale Zieliński już do wrzucił do szafy? Umowa do grudnia 2023 więc to pewnie koniec przygody? Do tego na instagramie widać że pojawia się na meczach Puszczy więc pewnie tam się podpisze ale już dawno nie było żadnych info na jego temat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)