Ne nauczył się taktyki jeszcze ;)
No spoko, tylko chyba nie powinien grać na szpicy, męczył się tam mimo jubilersko dokładnych wrzutek Rapy, widać że kombinacyjnie wie o co chodzi, tu liczę na moc
Też jestem ciekaw tego topless :D
Wygląda na nabitego, z lekkim zapasem
Obelix też nie był gruby a zaokrąglony
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
- Edytowany
Ileż to było rozwodzenia się na temat tego, że to typowa 9 :D a cały mecz spędził w środku pola :D Alvarez sam mówił, że lubi być głębiej (Leszeczku hehe daj spokój o czym Ty myślisz? :D) ale to nieważne. On tylko tak se gada. Co może wiedzieć. Random z forum wie lepiej, że to klasyczna 9, lis pola karnego hehehehehehehehehehehehehehe
heheheheehe
dawno nie byłem bezpośrednio po meczu na forum. ale mam ubaw hehe dobrze, że wynik zagrał ostatecznie
[quote='SaNtO' pid='1445332' dateline='1597603133']
Poproszę zdjęcie Marcosa bez koszulki, chcę wiedzieć czy on jest wielkim ubitym kwadratem czy zwykłym grubasem
[/quote]
https://c8.alamy.com/comp/PDHH8E/osnabruck-deutschland-08th-aug-2018-firo-football-football-08082018-3bundesliga-vfl-osnabruck-osnabruck-tsv-munich-munich-1860-2-2-jubilation-marcos-alvarez-takes-off-his-jersey-after-his-goal-in-the-last-second-joke-humor-highlight-usage-worldwide-credit-dpaalamy-live-news-PDHH8E.jpg
Żałuję, że nie zagrał równocześnie z Rivaldo Jr . Myślę, że to będzie mieszanka wybuchowa, która rozsadzi naszą ligę. Pelle, Hanca i Wdowiak na wsparciu i mamy wreszcie porządną ofensywną Piątkę!
[b]Będziemy mieli z niego bankowo pożytek - ale absolutnie musi zrzucić kilka kilo! [/b]
Brzuszek był niestety widoczny nawet na zbliżeniach w TV.
Wiem, ze jest to zawodowy pilkarz i powinien byc smukly jak igla i posiadac 6 pak na brzuchu... ale on sam powinien wiedziec jak sie najlepiej czuje w swoim ciele.....jest napastnikiem, wiec do niego nalezy strzelanie bramek i tyle :rolleyes:
Jak dla mnie moze i wazyc 100 kg, byle by gral w meczach tak jak nalezy.
Nie ma co po jednym meczu faceta skreślać. Jest ubity, przy jego wzroście lepiej żeby taki był, nogi ma mocne i na takich dzików ciężko się gra. W ekstraklasie będzie gwiazda, podtrzymuje to co wczesnej pisałem
- Edytowany
[quote='CRACOVIAzNH' pid='1445355' dateline='1597604009']
[b]Będziemy mieli z niego bankowo pożytek - ale absolutnie musi zrzucić kilka kilo! [/b]
Brzuszek był niestety widoczny nawet na zbliżeniach w TV.
[/quote]
Ba, nawet bez zbliżeń. :D
Może mieć cycki po jajka, a jajka po kolana, jak będzie więcej akcji, jak ta jedna po której oddał strzał, jak będzie tyle goli co miał w Niemczech.
Razem z Rivaldo weszli w drużynę bez sparingów, tylko 45 minut Alvareza w Niecieczy.
Oczekiwania wielkie, ale tutaj musimy dać troszkę czasu.
Kmita pisze ze zwycięstwo okupione kontuzjami Kanacha i Alvarez.
Mam nadzieje ze to niegroźne urazy
Torin stalowa dzida.
Ja tam lubię jak ktoś umie pierdzielnąć.
Potrenuje , dotrze się, zobaczymy, ocenimy.
Wg mnie ma cycki jak Pamela, a tak poważnie oprócz nadwagi którą prawdopodobnie nabył po spożyciu tych frykasów w Wierzynku to jeszcze jest beznadziejnie wolny.
Ela uspokój się z tym gotowaniem dla Alvareza już kontrakt podpisał.
Diabeł: Gdzieś Ty widział jubilerskie dośrodkowania Rapy? Rapa otworzył trzeci sezon serialu "Dośrodkowania na torbę lub przeciwległy aut." Wczoraj była premiera pierwszego odcinka.
Jedno na 10 dolatuje, gdzie trzeba
Za miesiąc będzie śmigał. Niestety my nie mamy miesiąca.
Pytanie do znawców 2. Bundesligi.
Gdzieś tam na migawkach widać było, że nie jest to wyrzeźbiony Cristiano, ale na przestrzeni sezony w zeszłym roku miał aż tak słabą sylwetkę jak obecnie?
Nie kupuję tłumaczenia, że to bez znaczenia.
Oczywiście byli tacy piłkarze jak Ailton, ale obecnie w zawodowym futbolu, w poważnych ligach, nie znajdzie się takich brzuchatych.
oglądałem prawie wszystkie dostępne mecze w 2 Bundeslidze z udziałem Alvareza od kiedy było wiadomo że będzie u nas grał i wyglądał tak samo! On jest po prostu tak zbudowany, ma bardzo dużą masę mięśniową i tyle. Dajcie na luz bardzo proszę!
To nie jest duża masa miesniowa... To są 4,5 kilo nadwagi. Sobota godz 15 przekonamy się co potrafi Pogoń na pewno nie zamuruje bramki, także wszyscy na stadion.
podobno ma klauzule o zakazie w diecie produktow z rodziny pierogi, kluski, kopytka, nie martwilbym sie zatem
Jak dla mnie mocno przesadzacie, po pierwszym poście w stylu, że jest grubasem trochę mu się przyglądnąłem podczas meczu i skłaniam się ku temu co napisało parę osób, Alvarez jest mocno ubity i wygląda na to że ma dużo mięśni - to jest wg mnie duży plus i zobaczycie jeszcze.
Już było widać, że to gość którego (zachowując wszelkie proporcje jak Edgara Davidsa) jest ekstremalnie ciężko przewrocic, przepchnąć wygrać z nim walkę - i on na tym bazuje. Taki napastnik nie boi się że się odbije od takiego Dytiatieva - wielokrotnie zarzucaliscie piłkarzom, że mają wątłą posturę i odbija się od przeciwnika. Alvarez jest mega silny i nie przewróci się po byle kontakcie
Zgodzę się, że chłop ma siłę ale motoryka - bliska zeru - Przepraszam, ale ten gość zarabia tyle, że powinien śmigać jak sarenka po boisku, a on ma poprostu nadwagę...Przecież to widać gołym okiem. Płaski brzuch ma nie pomagać mu w lansowaniu tylko w bieganiu i szybkości. Ma potencjał, ale ma grać, strzelać bramki i napędzać zespół. A Wdowiak przy nim to magik. I głaskanie po jajach mam w d...e - zarabia tyle w miesiąc co ja przez prawie dwa lata, więc nie pierd...y głupot, aby nie przesadzać z krytyką itd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)