[quote='maciek72' pid='1440086' dateline='1595536405']
Dla jasności, na iPhone nie ma napisów w YouTube
[/quote]
Jak nie ma, jak są? I w apce i jak na Safari odpalisz. Otwierasz film, klikasz te 3 kropeczki po prawej na górze i tam włączasz napisy.
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
w każdym razie stwierdził, że nie jest napastnikiem. Jak mówił jest kimś pomiędzy 9 a 10, jak ma grać w ataku to jako drugi. Fajnie by to mogło wyglądać z Rafą bo oboje mają inklinację do takiej gry i mogliby się wymieniać w trakcie meczu
Taki lepszy Hernandez - wybacz, Santo, musiałem to powiedzieć :rolleyes:
[quote='SaNtO' pid='1440111' dateline='1595571394']
w każdym razie stwierdził, że nie jest napastnikiem. Jak mówił jest kimś pomiędzy 9 a 10, jak ma grać w ataku to jako drugi. Fajnie by to mogło wyglądać z Rafą bo oboje mają inklinację do takiej gry i mogliby się wymieniać w trakcie meczu
[/quote]
Takie ustawienie zapowiada się bardzo ciekawie , tylko czy nie sprawdzą się ploteczki o odejściu Rafy ?
[quote='mk' pid='1440092' dateline='1595539610']
[/quote]
Jak nie ma, jak są? I w apce i jak na Safari odpalisz. Otwierasz film, klikasz te 3 kropeczki po prawej na górze i tam włączasz napisy.
[/quote]
U mnie nie ma :huh: , ajfon srajfon. Wracając do tematu, z jednej strony wyświechtane gadki przychodzących piłkarzy do nowego klubu, z drugiej jakoś tak wygląda na szczerego chłopa. Trochę byłem zdziwiony, że mu się stadion w Gliwicach podobał, ale to kwestia gustu. Mam nadzieję, że będzie robił różnicę, z tym, że w sportach zespołowych jednostka to nie wszystko. Na pewno trzeba to będzie moim zdaniem ustawić na nowo, bo nie widzę, żeby go tak gdzieś teraz włożyć, żeby było "click". Myślę, że materiał ludzki mimo wszystko mamy niezły, tylko, żeby to do kupy poskładać.
[quote="maciek72" pid='1440180' dateline='1595605007']
[quote='mk' pid='1440092' dateline='1595539610']
[/quote]
[/quote]
U mnie nie ma :huh: , ajfon srajfon. Wracając do tematu, z jednej strony wyświechtane gadki przychodzących piłkarzy do nowego klubu, z drugiej jakoś tak wygląda na szczerego chłopa.[b] Trochę byłem zdziwiony, że mu się stadion w Gliwicach podobał,[/b] ale to kwestia gustu. Mam nadzieję, że będzie robił różnicę, z tym, że w sportach zespołowych jednostka to nie wszystko. Na pewno trzeba to będzie moim zdaniem ustawić na nowo, bo nie widzę, żeby go tak gdzieś teraz włożyć, żeby było "click". Myślę, że materiał ludzki mimo wszystko mamy niezły, tylko, żeby to do kupy poskładać.
[/quote]
Paderborn grający w zakończonym sezonie w 1. Bundeslidze ma identyczny stadion, więc pewnie i w 2. takie stadiony a nawet gorsze mają.
Mówiłem, że kawał grajka z niego. Ledwo co wszedł do drużyny i już trofeum. ;)
[quote='Gitarz' pid='1440574' dateline='1595671240']
Mówiłem, że kawał grajka z niego. Ledwo co wszedł do drużyny i już trofeum. ;)
[/quote]
Przyszedłby od Lutego i byłby dublet :D
Wczoraj jeden z najzacniejszych Pasiaków jakich znam, przybił dwa razy piątkę z Alvarezem.
Podejrzewam, że nie będzie mył tej dłoni, do czasu, aż ten zacznie strzelać dla nas seryjnie bramki :D
Panie Alvarez, czy zdaje sobie pan sprawę z tego jakie mamy oczekiwania w związku z pana dołączeniem do Ekipy? :D
4 dni później
Czyli co, stawiamy wszystko na jedna karte ?? i nasz krolik z kapelusza nazywa sie Alvarez. :rolleyes:
Nie zagral jeszcze z nami ani 1 oficjalnego meczu, wiec to jest jedna wielka niewiadoma. Gorzej jak sie u nas nie sprawdzi bo wtedy znajdziemy sie w czarnej du*ie z Vestenickym na czele...
Dać mu opaskę kapitana a co...
Ciekawe jaką ma klauzule wpisaną
7 dni później
- Edytowany
Jak Cracovia skusiła Alvareza?
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/pko-ekstraklasa/cracovia/pko-ekstraklasa-marcos-alvarez-ma-byc-liderem-cracovii/8lxm30b
"...Alvarez w Krakowie pojawił się w lipcu. Co wniesie do zespołu Probierza? Jest wszechstronny, w zeszłym sezonie najczęściej występował jako napastnik, ale może też zagrać jako ofensywny pomocnik lub skrzydłowy. Jego mocną stroną są stałe fragmenty gry. Nie chowa się, gdy piłka jest w jego pobliżu, a wręcz przeciwnie – lubi reżyserować grę..."
- Edytowany
[quote='wrobelson' pid='1441713' dateline='1596066760']
Czyli co, stawiamy wszystko na jedna karte ?? i nasz krolik z kapelusza nazywa sie Alvarez. :rolleyes:
Nie zagral jeszcze z nami ani 1 oficjalnego meczu, wiec to jest jedna wielka niewiadoma. Gorzej jak sie u nas nie sprawdzi bo wtedy znajdziemy sie w czarnej du*ie z Vestenickym na czele...
[/quote]
Dotychczasowa kariera, jak też mocna liga z której przychodzi, jest gwarantem przynajmniej dobrego poziomu, a nie królika z kapelusza. Oglądam regularnie 2BL i nie jest to liga dla cipek. Wybieganie, siła fizyczna i zapieprzanie na non stopie. Do tego umiejętności techniczne, które Alvarez po prostu posiada, czynią z niego nadzieję na kozaka. Oczywiście to moja subiektywna opinia i mogę się pomylić, ale uważam go za mega wzmocnienie.
[i]Jeszcze jedna cecha rzuciła mi się w oczy. On nie lubi, ba, co ja mówię, on nienawidzi przegrywać. Pamiętam gierkę treningową, w której kolega zawalił gola, a drużyna „Alvy” przegrała. Wściekły zszedł do szatni, sięgnął po portfel i powiedział w kierunku tamtego piłkarza: „Ile ja ci mam zapłacić, żebyś wreszcie przestał grać w piłkę”.[/i]
Biedny Helik.
I właśnie zawodników z taką mentalnością nam trzeba! Oby tylko chłop pańszczyźniany z Kańczugi i jego przydupasy nie rzucali mu kłód pod nogi, a da nam dużo radości. Tego jestem pewien :) Pierwszy test już za 2 dni...
Tylko zeby dali mu "zyc" w klubie .....
Czy nie ma czasami najwyższego kontraktu ? Bo jeśli tak , to .....................................
Wszystko fajnie, tylko kto mu będzie dogrywał te piłki , które ma wykończyć ? Dimun ? Potrzeba wziąść typową 10 i to taką z co najmniej solidnym CV.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)