[quote='Rock' pid='1439518' dateline='1595232997']
Na C+ online jest abonament za 50 z miesięcznie, ale nie wiem czy działa poza granizami PL: https://www.canalplus.com/
[/quote]
Poza granicami wystarczy VPN.
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
[quote="VFL1899" pid='1439513' dateline='1595232537']
(...) Nie mam obawy że się spali u was, tylko klika faktorów potrzebuje by zagrać dobrą piłkę: 1) Rodziną atmosferę 2) ....
[/quote]
Dalej nawet nie czytałem. No to cześć
[quote='JIRA' pid='1439523' dateline='1595233395']
[quote='Rock' pid='1439518' dateline='1595232997']
Na C+ online jest abonament za 50 z miesięcznie, ale nie wiem czy działa poza granizami PL: https://www.canalplus.com/
[/quote]
Poza granicami wystarczy VPN.
[/quote]
w UE normalnie dziala canal + online, poza unia pewnie potrzeba VPN
[quote='SaNtO' pid='1439541' dateline='1595237704']
[quote='VFL1899' pid='1439513' dateline='1595232537']
(...) Nie mam obawy że się spali u was, tylko klika faktorów potrzebuje by zagrać dobrą piłkę: 1) Rodziną atmosferę 2) ....
[/quote]
Dalej nawet nie czytałem. No to cześć
[/quote]
Byś się zdziwił.
Rodzinną atmosferę już budują.
A tan Gardawski to po co? Przecież nie do grania.
Znają się jeszcze z VFL
U nas panuje rodzinna atmosfera, tylko rodzina jest mała. Kibice z piłkarzami się nie łapią.
[quote='squier strat' pid='1439575' dateline='1595244374']
Byś się zdziwił.
Rodzinną atmosferę już budują.
A tan Gardawski to po co? Przecież nie do grania.
Znają się jeszcze z VFL
[/quote]
Rodzinna atmosfera to brzmi jak ogłoszenie agroturystyczne, dodałbym do tego - super lokalizacja w samym centrum miasta.
Świnie, wieprze, dojne krowy.
[quote='Rock' pid='1439588' dateline='1595246375']
U nas panuje rodzinna atmosfera, tylko rodzina jest mała. Kibice z piłkarzami się nie łapią
[/quote]
Chodzilo mi o struktury w drużynie, czy trzymają się razem, czy są gotowi przejść razem trudne fazy, czy rozchadza się po treningu, po meczach...każdy swoją drogą i tylko sprawdzają co miesiąc wpływy kasy na konto.
Problem w tym, że gdy tylko się coś takiego zawiązuje wkracza do akcji zarząd który jest uczulony na związki zawodowe i rozwala grupy większe niż 2-osobowe.
[quote='Rock' pid='1439595' dateline='1595246713']
Świnie, wieprze, dojne krowy.
[/quote]
i stada pelikanow
Barany. Nie zapominajcie o baranach... tych dymanych rzecz jasne...
Zapytajcie Tabiszątko czy jest rodzinna atmosfera w klubie to wam powie że jak najbardziej.
na telefon z systemem operacyjnym android jest do pobrania aplikacja ekstraklasa.tv ...
stworzona została specjalnie dla oglądaczy naszej ligi przebywających na stałe poza granicami RP ...
jeden mecz kosztuje 3 EUR z jakimiś centami ...
jak nie mogę oglądać normalnie na TV w domu to se w pracy odpalam na telefoniku i śmiga aż miło ...
Pierwszy wywiad
https://www.youtube.com/watch?v=jCmMmR68iXk
Szkoda że ten wywiad nie jest po Chińsku ! :@
Witaj. Daj nam wiele radości z bramek które strzelisz dla Pasów!
- Edytowany
a wlaczaniu na YT napisow slyszal? ;)
spoko gosc, no licze na niego
[quote='Andrzej.ksc' pid='1440075' dateline='1595527426']
Szkoda że ten wywiad nie jest po Chińsku ! :@
[/quote]
Przecież to na Youtube. Kliknij ikonke w prawym dolnym rogu , będziesz miał Polskie napisy.
PS: Fakt ,że "młode" tego nie czują ,że starszym uzytkownikom neta trzeba o tym "kawę na ławę" pisać
ale fakt faktem na kanałach netowych juz nikt nie informuje w jakich językach sa napisy
w sumie tak jak na netflixach i innych takich. To zrobiło sie "naturalne"
Dla jasności, na iPhone nie ma napisów w YouTube
ajfon srajfon :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)