[quote='Bruno' pid='1435186' dateline='1592483581']
[quote='Jarek44' pid='1435117' dateline='1592404489']
Przyjedzie na rowerze, tak podobno najbezpieczniej :)
[/quote]
U mnie w robocie płacą dyszkę za każdy dzień na rowerku,zamiast samochodu,ale u Tabisza takie rzeczy raczej nie w modzie. :D
[/quote]
U Jakubka to jakbyś się jeszcze pochwalił że masz daleko do pracy to już podczas indywidualnej renegocjacji umowy o pracę by Ci udowodnił że nie będąc kolarzem zawodowym przyjeżdżasz do firmy trochę zmęczony czyli jesteś dla niej mniej wydajny. Obniżka nieuchronna ... :P
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
[/quote]
U mnie w robocie płacą dyszkę za każdy dzień na rowerku,zamiast samochodu,ale u Tabisza takie rzeczy raczej nie w modzie. :D
[/quote]
U niego Ty byś musiał zapłacić dyszkę :D
[quote='pasiasty68' pid='1435189' dateline='1592486488']
[/quote]
[/quote]
U Jakubka to jakbyś się jeszcze pochwalił że masz daleko do pracy to już podczas indywidualnej renegocjacji umowy o pracę by Ci udowodnił że nie będąc kolarzem zawodowym przyjeżdżasz do firmy trochę zmęczony czyli jesteś dla niej mniej wydajny. Obniżka nieuchronna ... :P
[/quote]
W takim razie pozostaje mu już tylko PKP 2 klasa i 4 zakonnice w przedziale. :D
FC Osnabruck wygrało dziś 4:1, Alvarez wszedł na boisko dopiero w 88 minucie. Inne wyniki ułożyły się dobrze więc jest bliżej do utrzymania.
[quote='gusto' pid='1435627' dateline='1592755080']
FC Osnabruck wygrało dziś 4:1, Alvarez wszedł na boisko dopiero w 88 minucie. Inne wyniki ułożyły się dobrze więc jest bliżej do utrzymania.
[/quote]
Już mają 100% pewne utrzymanie przed ostatnią kolejką mają 5 punktów przewagi nad miejscem barażowym a 8 nad spadkowym.
P.s. Już mi żal tego Marcosa z kim będzie miał do czynienia.
spoko, szybko bedzie bez formy i forumowi ekonomisci beda mlaskac ze sie go pozbywamy
Oczyma wyobraźni widzę posty z późnej jesieni bieżącego roku:
"Ja nie bronię wcale Filipiaka czy Tabisza, ale ten cały Alvarez bierze tyle kasy, a nie chce mu się grać! Niech wypierdala z Cracovii!"
"Wiem jaki jest Tabisz czy Probierz, ale nie znamy sytuacji w szatni, więc nie ferujmy wyroków. Na razie prawda jest taka, że gwiazdeczka Alvarez nic nie gra i bardzo dobrze, że wylądował na trybunach!!"
"Rezerwowy bramkarz Niecieczy Grek Cipuropoulos rozwiązał kontrakt i nie psioczył na klub, a pan gwiazdka Alvarez nie chce zejść z zarobków, mimo, że nic ostatnio nie gra!"
Można gdzieś obstawiać czy zagra choć minutę w oficjalnym meczu?
Ja się wcale nie będę dziwić, jak się okaże, że gość wcale do nas nie przyjdzie.
Może ma chorą teściową?
A możę nie ma teściowej i jednak przyjedzie
Nie straszcie chłopa, jeszcze mu ekg zepsujecie jak to wrzuci w Google translator. Witamy na pokładzie, kup sobie rumianku na uspokojenie i będzie dobrze, a jakby wiceprezes albo trener czegoś od Ciebie chcieli, to pamiętaj, żeby zawsze mówić "niszt fersztejen" i gitara.
Probierz mówi w jego języku.
[quote='lucjusz' pid='1435705' dateline='1592764969']
A możę nie ma teściowej i jednak przyjedzie
[/quote]
W panice szuka żony, która ma matkę chorą na raka :D
[quote='JanHosek' pid='1435715' dateline='1592767802']
[/quote]
Podobno umiał też trenować.
[quote='JanHosek' pid='1435715' dateline='1592767802']
[/quote]
Jak na podobnym poziomie co po polsku, to mogą się nie dogadać ;)
8 dni później
https://www.facebook.com/mkscracovia/videos/3003049739748235/
rozumiem, że Marcos już jest na dzisiejszym treningu?
Probierz mówił na konferencji że jest zmęczony bo grał dużo meczy i w tym sezonie nie zagra... Treningi zacznie więc pewnie za. 2 tygodnie...
kiedy ktos zapyta czy moze zagra w PP?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)